Anélkül hogy lenéznék bárkit is,én csak a realitást mondtam mikor azt írtam,hogy a real jobb csapat mint a durtmund,és hogy illik továbbjutni.Tőlük már tényleg csak a MU gyengébb,valamint még az atma képvisleli kb ugyan azt a szintet.De sztm ők talán egy hajszányival jobbak is...
Ami a MU-t illeti,előrebocsátom,nem őrültem meg,részeg sem vagyok,(még

),de sztm este a manchester nyer.Egy fával kb.Azt egy szóval sem mondom hogy továbbjut,münchenbe lerendezik őket,de valami azt súgja hogy este meglepetést okoznak.A bayern nem fog megdögleni,tudják hogy ha ki is kapnak 1-0,2-1 re,akkor is megoldják odahaza.
És a másik....sztm Messi ma nem lő gólt...ez is csak egyfajta megérzés,de valahogy ezt érzem.

Ettől független a barca nyer,hogy az majd mennyit érhet a calderonba,azt nem tudom...
A real is nyer holnap,magabiztosan,úgyhogy nyugiba mehetünk majd dortmundba a visszavágóra.
Ami meg a PSG-Chelsea meccset illeti...párizsban megy majd a maszatolás,Mounak idegenbejóaziksz,tudjuk,Londonba meg.....Hát ha Ibra jó napot fog ki,akkor a franciák,ha Hazard akkor az angolok,de ha a csapatot nézem,Mou kp-ja stabilabb,ami döntő tényező lehet...