játszottam vele egy kicsit, de mindig az jött ki, hogy nem leszünk bajnokok, ezért abbahagytam. Kár azért a két meccsért...dannen írta:egy fasza kis alkalmazás a marcan:
la liga kalkulátor
lehet tippelgetni, számolgatni. jól átlátható

HozzászólásSzerző: Dan_P » 2014. április 3., csütörtök 22:46
játszottam vele egy kicsit, de mindig az jött ki, hogy nem leszünk bajnokok, ezért abbahagytam. Kár azért a két meccsért...dannen írta:egy fasza kis alkalmazás a marcan:
la liga kalkulátor
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 3., csütörtök 22:41
Jó kis 'program'dannen írta:egy fasza kis alkalmazás a marcan:
la liga kalkulátor
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 1., kedd 21:11
kimber írta:Fizikai felkészültségről egy jó írás. Igaz, nem a Madriddal foglakozik, de választ kaphatunk a magyar játékosok felkészültségéről, és némileg bepillanthatunk a Dortmund viszonyaiba is.
http://sportgeza.hu/futball/2014/03/04/ ... allvaksag/
HozzászólásSzerző: kimber » 2014. április 1., kedd 11:51
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. március 31., hétfő 19:44
Ezalatt nem mindig fizikai fáradtságot kell érteniÚszómester írta:sokszor olvasom ezt a fáradtságot
lenne egy kérdésem komolyan, mert én nem fociztam profi szinten soha, szóval egy 20-30 éves játékos akinek minden nap van 2-3 edzése az mitől fárad el 90 perc alatt úgy hogy 3-4 nappal későbbi meccsen is érezni lehet?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 31., hétfő 19:30
Fotózás,buli,Fanta...Úszómester írta:sokszor olvasom ezt a fáradtságot
lenne egy kérdésem komolyan, mert én nem fociztam profi szinten soha, szóval egy 20-30 éves játékos akinek minden nap van 2-3 edzése az mitől fárad el 90 perc alatt úgy hogy 3-4 nappal későbbi meccsen is érezni lehet?
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. március 31., hétfő 19:23
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 31., hétfő 18:55
Mondjuk, amilyen lendülettel játszik a csapat, és amennyire kihajtják a belüket a pályán.... ja nem... várjunk csak...hunmadridista írta:meg ugye egy piszok kemény BL rangadó után utazunk idegenbe, hullafáradtan...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 31., hétfő 18:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 31., hétfő 17:37
Nehéz ezt így kikalkulálni,nem egy egzakt tudomány a foci.Ha az lenne már szarrá nyertem volna magam a sportfogadással....ferni írta:a Barcának 1szer ki kell kapnia vagy 2 X, míg az Atleticonál 2 db pontvesztésre kell várni...
és mindezt a mi csodálatos egymás elleni eredményeink miatt... és a Realnak hoznia kéne az összes meccsét....
még ha nem a full utolsó meccsen lenne az Atleti - Barca meccs bíznék is ebben... de itt már hatalmas gáz van...
aztán cáfoljanak rám és legyen egy hasonló végjáték, mint 2006/2007es szezonban... (csak ott ugye volt egymás elleniben előnyünk...)![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 31., hétfő 16:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 31., hétfő 16:28
Egyértelmű.De ahogy bukott már a barca,vagy az atma,eddig is,ne jelentsük ki hogy ezután nem fog.Nincs még veszve semmi.A csapat-attól független hogy sevillaba nem volt több egy rakás szarnál-jó úton halad...Én is ezt gondolom. Bár ha benz beveri a ziccereket, akkor a bírónak még pepét,meg ronaldot is ki kellett volna állitania hogy meglegyen.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 31., hétfő 16:21
remélem egy pillanatig sem merült fel benned, h ne tettek volna meg mindent ennek érdekében?Én is ezt gondolom. Bár ha benz beveri a ziccereket, akkor a bírónak még pepét,meg ronaldot is ki kellett volna állitania hogy meglegyen.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 31., hétfő 16:11
Én is ezt gondolom. Bár ha benz beveri a ziccereket, akkor a bírónak még pepét,meg ronaldot is ki kellett volna állitania hogy meglegyen.de igen, elment sajnos.
az el clasicoi bírói ítélettel ez nyílvánvalóvá vált.
az espanol elleni meccsen pedig konkrétan a világ tudtára lett adva, h itt bizony a spanyol bírói szövetség a barcelonát akarja bajnoknak.
gondolkodhatunk itt, h hol fog pontokat hullajtani a katalán gárda.. de nem fog. az imént leírt dolgok miatt, játszhatna akármilyen szarul és lehet akármilyen jó és lelkes az ellenfél csapata.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 31., hétfő 15:31
Sztm térjünk vissza erre a bajnokság végén,addig meg bízzunk abban hogy lehet máshogy.Mert ilyen a foci.Kiszámíthatatlan.de igen, elment sajnos.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 31., hétfő 15:12
de igen, elment sajnos.Ez a bajnokság azért még nem ment el,ahogy mi pontokat buktunk,úgy benne van ez mind a barcanál mind az atmánál.Volt hogy 6 pontal voltunk lemeradva,aztán pár hétre rá vezettük a ligát.Úgyhogy nincs még veszve semmi...
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 31., hétfő 14:30
Ez a bajnokság azért még nem ment el,ahogy mi pontokat buktunk,úgy benne van ez mind a barcanál mind az atmánál.Volt hogy 6 pontal voltunk lemeradva,aztán pár hétre rá vezettük a ligát.Úgyhogy nincs még veszve semmi...A bajnokság szerintem ezen a hétvégén ment el, én az Espanyolba bíztam a legjobban, tudtam, hogy ők meg fogják nyomni, és az X reális is lett volna, de a bírók nem így akarták.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 31., hétfő 13:55
Én itt arra akartam célozni, hogy addig ameddig nálunk Ramos olyanokért kap pirosat, hogy az ember haja égnek áll sokszor. Addig egy Costa vagy Busquets dupla annyiért kap egy sárgát talán, de most fel lehetne hozni CR pirosát is... Nekem csak az ilyen dolgok szúrják a szemem... Magát a spanyol játékvezetést már megszoktam, de idén ezek a pirosak érdekesek... Abban viszont igazat adok, hogy ha 11 ből 11 játékos tette volna oda magát a klasszikuson akkor simán nyerünk...Realista24 írta:Csak en vagyok az akit hidegen hagy a barca elleni játékvezetés? Vezettünk, agyonverhettuk volna oket, de nehány poszton csak a mez volt kint. Most persze konnyu bírózni.Géci írta:Ja... Haver mondta, hogy tegnap is Costát nem 1x lehetett volna kiállítani, de mégis a pályán maradt... Ki tudja mi lenne, ha a bíró nem fùjja szét a klasszikust, és nem cseszi szét a csapatot fejben. Akkor szerintem szerdán is nyertünk volna.
HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. március 31., hétfő 13:42
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 31., hétfő 13:21
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem