hehe írta:be kell iratkozni mma vagy boxedzésre kiegészítőnek a foci mellé

köpsz az ilyenen kettőt aztán megtaposod, mehettek is tovább
Lassan egyébként tényleg el kell gondolnom, mert ha ilyen senkik beléd kötnek valahogy meg kéne védened magad.
hehe írta:amúgy tényleg undorító koszos szutyok szinte az egész pesti oldal, a blahánál esténként pl konkrétan félelmetes néha a helyzet, kis suttyó köcsögökkel, cigányokkal, akik senkit és semmit se tisztelnek.
persze budán meg a sok proli/sznob kis balfasz idegesít, szóval nekem mindegy hol esek össze, gyűlölök mindenkit

Ezt abszolút adom, egy fertő az egész pesti belváros ilyenkor, tegnap is amikor már hazafelé indultam, mentem ki az oktogonhoz a villamoshoz, az utcán a csávó a csajának, így kurva anyád, állj meg mert ha elkaplak megdöglesz szintű kiabálást nyomatott, na mondom szép lesz ha esetleg ez is nekem esik.

Szerintem a sok facebookon meg neten szocializálódott kis köcsögök teszik ilyenné az éjszakát, plusz a cigányok, meg a paraszt nagy szájú külföldiek.
Lényeg a lényeg, én is utálok mindenkit a pesti éjszakában, nem lehet már úgy elmenni bulizni, mint régen, amikor még ilyen 19-20 éves voltam, sokat változott a pesti éjszaka sajnos rossz irányba.