Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 31., hétfő 18:02

morientes írta:
megszeppenés, hogy ezek még se olyan sz@rok mint gondoltuk...
Senki sem mondta hogy szarok,de ez a Real Madrid jobb,minden Egojaval együtt,ha egy ilyen középszerű csapat,(mert az),is gondot jelent,akkor tényleg nincs értelme miről beszélni....
Totál igy gondolom én magam is... Túl sok a hiányzó ahoz, hogy olyan eredményük szülessen az első meccsen, hogy az nekik kedvező legyen a visszavágón. Idegenbe lehet, hogy nehezebb lesz vagy necces lesz, de itthon úgy, hogy Lewa sincs kötelező nyerni és nem ilyen 2-0-át szeretnék látni, mert ha egy a schalkét odavertünk mint a büdös sz@rt, ami a bajnokságba egy aprócska fokkal rosszab csapat akkor nehogy már becsináljunk... Itthon el kell dönteni, hogy idegenbe kedvük se legyen játszani. Ennyi! Tessék egy kis önbizalmat szedni a hétvégi bajnokira, mert azon a meccsen is nagyon sok múlik.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 31., hétfő 17:56

megszeppenés, hogy ezek még se olyan sz@rok mint gondoltuk...
Senki sem mondta hogy szarok,de ez a Real Madrid jobb,minden Egojaval együtt,ha egy ilyen középszerű csapat,(mert az),is gondot jelent,akkor tényleg nincs értelme miről beszélni....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 31., hétfő 17:25

Sokan meg fognak itt lepődni a Dortmundi meccsek alatt...ezek kib@szott szívósak lesznek, valamint megpróbálnak minket szétfutni majd, ami ez az Alonso vezette középpálya ellen telitalálat lesz...
Remélem a csapatot nem altatja el a hétvégi 5-0, mert az kb. egy edzőmeccs szintjén mozgott. De már látom előre a sétálgatást, meg a nagy mellényt pár játékosnál, utána meg majd jön a megszeppenés, hogy ezek még se olyan sz@rok mint gondoltuk...

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 31., hétfő 15:42

Egyébként emlékeztetnék mindenkit, hogy a nyáron itt a fórumozók 80-90%-a nem várt az idei évtől semmit, mert, hogy Carlóék első éve (én sem), most viszont felvagyunk háborodv, hog -3 pontra vagyunk az első helytől stb stb. Jogos végülis, de nem kell sokat várni egy épülő csapattól, mert ősszel még nagyban épült, míg a Barca, Atleti stb már készen voltak.
Hát erről beszéltem én is,pont tegnap,mikor olvastam az elégedetlen hozzászólásokat.Nem győzöm hangsúlyozni,hogy még mindig lehetünk bajnokok,még állunk a BL-be,és játszunk a spanyol kupáért....
Ez a csapat egyáltalán nem rossz,a classico meg a sevilla meccsből következtetni,azok után ahogy hasított a csapat,hülyeség...
És a bayern isverhető.Bármilyen hihetetlen és megfoghatatlan.Mert Ancelotti sokkal nagyobb taktikus,sokkal jobb edző mint Pep,és mert nàlunk játszik a világ legjobb játékosa.Nem aut mondom hogy akkor leverjük őket mint a szart,hanem azt hogy kicsit se kell feltett kézzel kimenni ellenük,ha esetleg a sors úgy hozná....
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 31., hétfő 15:35

GT37 írta:de egy jó Bale-Ronaldo párossal meg lehetne fogni őket talá
Ha le nem veszik megint őket a pályáról. Ha jól emlékszem, a Barca előtt is mondogatták, hogy a Bale- Cr párossal sima ügy lesz és tessék, nem sokat mutattak.
Bízom a csapatban és Carloban, hogy sikerül annyira feltüzelni magunkat, hogy kiállunk és sikerül továbbjutni. Nem lesz egyszerű, az első meccs könnyebbnek mondható, mint a visszavágó. Jó lesz ez, csak keményen kell oda tenni magunkat. Klopp nem fogja ajándékba adni a továbbjutást az tuti.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 31., hétfő 15:28

Szerintem is simán kiejtitek a Dortmundot, szépen gyengültek sajnos a tavalyi szezon óta, hiába nyilatkozta Klopp ennek az ellenkezőjét. Nem olyan mély és minőségi már a keret, sok a sérült is, nincsenek már annyira egyben szerintem, mint tavaly. Ettől függetlenül Klopp kiváló motivátor, és abban biztos vagyok, hogy fel fogják szívni magukat erre a két meccsre, 110%-ot fognak nyújtani, de most valószínűleg ez sem lesz elég. (Hacsak nem teljesít a Real bőven maga alatt mindkét mérkőzésen, de erre nem sok esélyt látok.)

Ami a végső győzelemre való esélyeket illeti, a Bayern nálam is kiemelkedik a mezőnyből, utána a Barça, a Real és a Chelsea nagyjából fej-fej mellett halad. Viszont valamiért most úgy érzem, hogy a londoniakat vernétek, bár a Mourinho-féle taktika nagyon nem ízlene a Realnak (ahogy senki másnak sem amúgy), de egy jó Bale-Ronaldo párossal meg lehetne fogni őket talán. (Igaz, nekik előbb a PSG-t kell elverniük, ami szintén nem lesz könnyű.)

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. március 31., hétfő 15:08

Én optimista vagyok, szerintem sima lesz. És nem feltétlen az eredmény lesz sima (értsd 3-0+) hanem maga a játék. Mert kinézem, hogy Benzema kihagyja a helyzeteket majd nyerünk 1-0-ra vagy 2-re.

Egyébként emlékeztetnék mindenkit, hogy a nyáron itt a fórumozók 80-90%-a nem várt az idei évtől semmit, mert, hogy Carlóék első éve (én sem), most viszont felvagyunk háborodv, hog -3 pontra vagyunk az első helytől stb stb. Jogos végülis, de nem kell sokat várni egy épülő csapattól, mert ősszel még nagyban épült, míg a Barca, Atleti stb már készen voltak.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 31., hétfő 14:51

kényszerben berakja mellé illarramendit aki vicc mekkora alibi. 
Hát ahhoz képest hogy nyáron teljesen el voltál ájulva tòle fiatal...:D Na mindegy nem ez a lényeg.
Én azt mondom hogy ez a dortmund közel sem olyan erős mint a tavalyi.S bár vertek dortmundba egy négyest,még is kevésen múlt hogy madridba nem fordítottuk meg.Ha Özil meg Pipita ziccere bemegy....na de a fociba nincs ha....
Ezt a dortmundot,ha nem verjük meg oda-vissza,ezzel a társasággal,akkor Perez kezdheti szanaszét zavarni az egész díszes társaságot,pszt jöhet a castilla,mert akkor azok majd megoldják a szezonból ami még hátravan...
Azért neharagudjon már meg a világ,de a világ két legdrágább játékosa itt játszik,nem beszélve a világ és európa bajnokokról,brazil meg argentin,spanyol meg francia válogatottakról,ha ezekkel nem verünk meg egy gyengèlkedő dortmundot,ahol már nincs Götze,nem lesz Lewa,Gündogannal meg a jó isten tudja mi van,akkor elmehetünk a büdös picsába...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 31., hétfő 14:33

Matt009 írta: Hadd ne részletezzem megint. A BM, Chelsea, Barca trióból 2-t meg kell verni úgy, hogy mi vagyunk a gyengébbek (Chelsea ellen talán nem, de a Mou féle taktika ellen lófaszt sem érünk), ez nem fog menni. Gyenge Balelel, gyenge Alonsoval, gyenge Pepe-Ramos párossal, használható cserejátékos nélkül nem nekünk áll a zászló. Nagy szerencse kellene ehhez. Nem lehetetlen, mert van bennünk annyi erő, és kis formajavulással meglehet, de jelenleg az a realitás, hogy csak a 4.-ek vagyunk az esélyesek sorában.
Ha nálunk ki vannak emelve a gyenge emberek, akkor a többi csapatban is ki lehet emelni. Barca: gyenge Alves, gyenge Piqué-Masch páros, gyenge Neymar.. A Chelseanél a fél csapatot ki lehet emelni, ha Hazardot leveszik a pályáról már halottak. A Bayern egyedül, aki csapatként úgy muzsikál, hogy ott nem igazán lehet gyenge pontot kiemelni, talán a két középső védő.. Szerintem egyedül a Bayern lenne az egyértelmű favorit ellenünk, de ők sem verhetetlenek.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 31., hétfő 14:18

Én sem érzem a BL-t.
Bayern nagyon kimagaslik és nem azért, mert jobb játékosok vannak ott, vagy jobb edző, vagy zöldebb a fű, hanem mert előrébb járnak, jobb, nyugisabb volt előszezonjuk, Pep fél évet készült a csapatra kb. és most kurva könnyen kijöhet megint nekik a lépés. Ha mi is türelmesek leszünk és nem üldözünk Baleeket 100 milláért egész nyáron (igen, hagyni kellett volna a 'csába), akkor sima liba lenne nekünk is.
Lényeg, hogy ennek ellenére nem kell a késünkbe dőlni, mert egyrészt nem állunk közel sem olyan rosszul, mint itt páran lefestik, másrészt ez Carloék első éve és a borzalmas nyárhoz képest szerintem nagyon jól fejlődünk.

...és még nem is említettem a közhelyt, hogy a BL-ben bármi lehet.

LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. március 31., hétfő 14:11

Lese tagadhatnátok, hogy magyar RM szurkolók vagytok. Mindenki kibaszott gyászhuszár :cens:
[FIFA WORLD]

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 31., hétfő 14:02

ziro4vr írta:
Matt009 írta: Nyilván a BL-nek örülnék legjobban (ki nem?), de arra nem látok reális esélyt.
Miért nem?
Hadd ne részletezzem megint. A BM, Chelsea, Barca trióból 2-t meg kell verni úgy, hogy mi vagyunk a gyengébbek (Chelsea ellen talán nem, de a Mou féle taktika ellen lófaszt sem érünk), ez nem fog menni. Gyenge Balelel, gyenge Alonsoval, gyenge Pepe-Ramos párossal, használható cserejátékos nélkül nem nekünk áll a zászló. Nagy szerencse kellene ehhez. Nem lehetetlen, mert van bennünk annyi erő, és kis formajavulással meglehet, de jelenleg az a realitás, hogy csak a 4.-ek vagyunk az esélyesek sorában.

LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2014. március 31., hétfő 13:48

Én nagyon ijjedt voltam mikor idehozták az olaszt. Sosem tartottam valami nagy edzőnek és boldog vagyok, hogy kellemesen csalódtam benne. Már a hócipőm teli van azzal, hogy mióta Perez visszajött (nem az ő hibája) mindig jön a "majd jövőre" megoldjuk, majd jövőre megcsináljuk. NEEEEM!!!!! :vivo: Ilyen szinten, ilyen igényes szurkolótáborral ezt NEM lehet megcsinálni! Viszont!!! Én ezek mellett is azt mondom, hogy hiszek Carlóban, hiszek a csapatban és remélem, hogy idén sikerülni fog, ha bármi történne is és a terveink nem jönnének össze ( ne is fessük az ördögöt a falra) akkor se küldjünk el fontos embereket, mert akkor tényleg SOSE lesz semmi a csapatból csak jön a "majd jövőre"

(1 év alatt eredményeket elérni borzasztóan nehéz, de szerintem nem én vagyok az egyetlen szurkoló, aki bele van fáradva a várakozásba és a hitegetéssel és a majd jövőre dumával)
[FIFA WORLD]

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 31., hétfő 13:14

Matt009 írta:de azok elszálltak
Én speciel kicsit sem vagyok még ebben biztos, de valamiért jobban látom a csapaton, hogy felpörög a BL-re mint a bajnokságra. A kupában üssük ki a barcát, és döntőzzünk a BL-ben (ott már bármi lehet) én ezzel idén elégedett lennék. Az más dolog, hogy a bajnokságban is vannak még esélyeink, de ha hétvégén nem nyerünk a Sociedad ellen akkor az szerintem elúszik. Így még azért nem írnám le magunkat. Persze van aki szeptember óta ezt csinálja :lol: :lol:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 31., hétfő 13:11

Matt009 írta: Nyilván a BL-nek örülnék legjobban (ki nem?), de arra nem látok reális esélyt.
Miért nem?
Nem illik.

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 31., hétfő 13:09

tubatibi írta:Engem már rohadtul nem érdekel a bajnokság, a BL és a Kupa fontos számomra, de minimum a kupa legyen meg. :coffee:

Remélem elődöntőben megkapjuk a Chelsea-t, elpáholjuk őket, Mou elbalfalloszkodja, ahogy szokta. :roll:
Hát nálam a bajnokság előrébb van a kívánságlistán, mint a kupa. Jobb esélyeink is voltak rá, mint ami most a kupára van, de azok elszálltak. Nyilván a BL-nek örülnék legjobban (ki nem?), de arra nem látok reális esélyt. A többi kettőre még igen.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 31., hétfő 13:01

tubatibi írta: Remélem elődöntőben megkapjuk a Chelsea-t, elpáholjuk őket, Mou elbalfalloszkodja, ahogy szokta. :roll:
elpáholni nem fogjuk őket, de a szerencse, hogy még nincs meg sem mentális sem játék erőben az a csapata, amellyel jól felkészítve bárkit kicsinálhat. sanszos hogy jövőre már meglesz, de ez a chelsea még nem kész. szóval különösebben nem bánnám ha ők jönnének adott esetben az elődöntőben

Az Atma-Barca párharc meg fair körülmények között nagyon szoros lesz, de ez inkább feltételes mód :lol:
Nem illik.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 31., hétfő 12:40

Engem már rohadtul nem érdekel a bajnokság, a BL és a Kupa fontos számomra, de minimum a kupa legyen meg. :coffee:

Remélem elődöntőben megkapjuk a Chelsea-t, elpáholjuk őket, Mou elbalfalloszkodja, ahogy szokta. :roll:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 31., hétfő 12:29

A legjobb az lenne, ha a BL-ben a két riválisunk játszana két rohadt nagy iramú meccset és ha esetleg kérhetném, akkor a visszavágón legyen hosszabbítás és tizik, hogy ne csak fizikálisan, de mentálisan is lefáradjanak. Nekünk meg jó lenne az első meccsen egy megnyugtató eredményt elérni. Viszont megint be fog tenni ez a szerda-szombat ritmus, nem hiszem, hogy mindkét meccset behúzná a csapat, de hátha. :roll:

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 31., hétfő 12:22

csabi87 írta:Figyeljétek meg,hogy amilyen szerencsések a túloldalon az Atletico most fog becsődölni szerdán.Én már ezt látom magam előtt.De ha így lesz,akkor nemtudom mit fogok csinálni az biztos... :lol:
Örülnék, ha az Atma végre véglegesen becsődölne. Ugyanis, ha a hétvégén vagy az azutáni fordulóban nem botlanak, akkor már kétséges, hogy lesz-e 2 botlásuk. Mert akkor csak az utolsó fordulóbeli Barca elleni meccs, ami nem nekik áll.
ezektől függetlenül szerintem is továbbjutunk de ilyenek hogy kettősgyőzelem... szerintem felejtős.
A tavalyi BVB sem volt olyan erős, mint amilyen eredményt kifutott magából. Az idei meg még gyengébb. Talán a 2-ős győzelem lehet, hogy túlzás (szerintem nem, mert vagyunk olyan erősek), de ennek a párharcnak simának kell lennie. Annyi a kulcshiányzó a BVB-nél tavalyhoz viszonyítva, hogy az a csapat nem is mérhető a tavalyihoz. Mi meg attól még nem lettünk gyengébbek, hogy a Barca elpáholt minket.

Vissza: