miért?kár hogy nem vették meg amikor még meglehetett (tavaly nyáron), inkább ő kellett volna, mint Bale.

Premier League
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Premier League

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ha minden igaz, akkor Suarez lett a Pool legjobb góllövője egy adott PL idényt nézve. Fowler tartotta eddig a rekordot a 95-96-os idényben 38 meccsen 28 gól, Suarez ezt megdöntve már 27 meccsen 29-nél jár... plusz csatár létére tucatnyi gólpassza sem elhanyagolható! Suarez a Poolban 91/63 gól)
(kár hogy nem vették meg amikor még meglehetett (tavaly nyáron), inkább ő kellett volna, mint Bale.
(kár hogy nem vették meg amikor még meglehetett (tavaly nyáron), inkább ő kellett volna, mint Bale.

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
jaja, hátul áll vagy bukik a dolog...ami remény lehet nekik, az egyrészt az Anfield, másrészt az, hogy a Stamfordon és az Etihadban is elég szoros meccseket nyomtak. A City pl. köszönetet mondhatott a sporinak a 3 pontért.A pool támadógépezete már rég levizsgázott, de a védelmének még hátravan a java..és szerintem ott gondok lesznek a City ellen, meg könnyen a Chelsea ellen is
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
CR-Suarez-Bale trió? Szépen hangzik meg minden de egyáltalán nem működne. CR már most is cirkuszol amikor egy "vetélytársa" van. Ide egy Mandzukic féle arc kellene benz mellé, aki hiába játszik jobban és vannak legalább helyzetei, nem tud kellőképpen bizonyitani. Na de ez már off.. Az biztos,h Suarez még egy Bale-el ellenne ketten de CR-el együtt már sok lenne az ego.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Ja, vagy úgy. Ebben egyetértek, így tényleg jól jártatok volna ezzel az üzlettel. Most viszont érdekes lesz a helyzet, Suárez mondjuk nagyon mondogatja, hogy imádja a Liverpoolt és nem akar távozni, de ha egy Real Madrid kopogtat az ajtaján, azért nem biztos, hogy azonnal elküldi őket melegebb éghajlatra...Anthony írta:Hát ezt mondom, hogy tavaly nyáron el lehetett volna hozni annyiért, a francia is elment volna 45-ért, kb. 10 milla ráfordításból meglett volna a csere. Most meg Benzema ugyanannyit ér, mint tavaly, Suarez meg vagy 90-100-at..
Csak hát kérdés, hogy bevállaltok-e még egy 90-100 milliós üzletet.

Azért ez felért a Gagó fogja Messit az El Clasicón, mert ő is argentin szintű iszonyatosan magas röptű, zseni szintű absztrakt következtetésedhez.Anis írta: Pl-ben nagyon kijön, hogy nem olyan király, mint a Valenciában volt. Ebből látszik, hogy sztem maga a PL jobb mint a LaLiga. ide több kell. Valenciában simán megélt, itt meg lebőgött - lőtt talán 2 akciógólt idén a PL-ben.
Még pár ilyen és behívnak szakérteni a SportTv-be.

- h3x0r
Az ilyen pillanatokert erdemes forumozniAnis írta:Pl-ben nagyon kijön, hogy nem olyan király, mint a Valenciában volt. Ebből látszik, hogy sztem maga a PL jobb mint a LaLiga. ide több kell. Valenciában simán megélt, itt meg lebőgött - lőtt talán 2 akciógólt idén a PL-ben

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát ezt mondom, hogy tavaly nyáron el lehetett volna hozni annyiért, a francia is elment volna 45-ért, kb. 10 milla ráfordításból meglett volna a csere. Most meg Benzema ugyanannyit ér, mint tavaly, Suarez meg vagy 90-100-at..GT37 írta: Anthony írta:Hát igen, még mindig tartom a véleményemet, hogy ezt a Suarezt nem elhozni 50-55 misiért egy újabb óriási baklövés
Annyiért esélytelen lesz szerintem. A 70-80 reálisabb ár érte.![]()
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hát a mostani CR-nél nem nehéz, mióta robottá lett és a combjai nem férnek el egymás mellett..(nem bántásként írtam)adamzz írta:Öcsém ez az uruguayi állat.. Neki aztán mindegy bal láb, jobb láb, fej, nyak, tor,potroh. Mindegy,hogy csak gól legyen. Egy kicsit hasonlit CR-re csak amolyan diego costa stilusban, egyrészről viszont mindkettőnél technikásabb és szerintem hatékonyabban cselez is mint CR.
A pool támadógépezete már rég levizsgázott, de a védelmének még hátravan a java..és szerintem ott gondok lesznek a City ellen, meg könnyen a Chelsea ellen is
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én lennék a legboldogabb.Naughton, Kaboul, Chadli, Soldado, Rose, Paulinho, Townsend + 25 millió euró = Bale, megegyeztünk?
World class Roberto újra Madrid mezben?

Többi nem is kell, és a 25 millió se.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Dehogy jobb...csak meg kellene találni a helyét.A valenciaba mélyebben játszott,amolyan hamis 9-est,sokszor szélről indult meg,itt meg őrlődik középen,ráadásul szerencséje se volt eleinte,gól se jött össze nek az úristennek se,evvel aztán az önbizalom is oda...kellene egy normális edző aki megtalálná a helyét,mert a gyerek annyira tud focizni hogy simán helye lenne a csirkéknél....Pl-ben nagyon kijön, hogy nem olyan király, mint a Valenciában volt. Ebből látszik, hogy sztem maga a PL jobb mint a LaLiga. ide több kell. Valenciában simán megélt, itt meg lebőgött - lőtt talán 2 akciógólt idén a PL-ben.
Én még 10 poszton is kipróbálnám,mert jól lát a pályán,sok gólpasszt adott valenciába is...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Annyiért esélytelen lesz szerintem. A 70-80 reálisabb ár érte.Anthony írta:Hát igen, még mindig tartom a véleményemet, hogy ezt a Suarezt nem elhozni 50-55 misiért egy újabb óriási baklövés

Én lennék a legboldogabb.Mike írta:vegyétek vissza Bale-t

- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
a végén még a Pool nyeri 
Lehet ha a meccsek jobbal, de maga a csapatok nem. A Bayern most verné akármelyik angol csapatot. A BArca Atleti Real hármasban nem vagyok 100 % biztos, de szerintem ők is vernék.

Lehet ha a meccsek jobbal, de maga a csapatok nem. A Bayern most verné akármelyik angol csapatot. A BArca Atleti Real hármasban nem vagyok 100 % biztos, de szerintem ők is vernék.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Anis
Nem, Soldado csak egy példa.
De véleményem szerint a PL jobb, élvezetesebb meccseket láthat a nagyérdemű. Maga a bajnokság jobb, de ez nem azt jelenti hogy a benne lévő csapatok is mind jobbak mint a többi bajnokságban lévőek.
Bale sérülés után + felkészülés nélkül jött a La Ligába, ebből is adódóan többször is megsérült 1-2 meccsre menet közben, de így is ő az "assziszt-király" a LA Ligában, majd jövőre beindul.
De véleményem szerint a PL jobb, élvezetesebb meccseket láthat a nagyérdemű. Maga a bajnokság jobb, de ez nem azt jelenti hogy a benne lévő csapatok is mind jobbak mint a többi bajnokságban lévőek.
Bale sérülés után + felkészülés nélkül jött a La Ligába, ebből is adódóan többször is megsérült 1-2 meccsre menet közben, de így is ő az "assziszt-király" a LA Ligában, majd jövőre beindul.
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
Duplán is, mert Baleg meg jó volt a PL-ben, a La Ligában meg egy fos.Remy írta:Mata például jobb volt a Chelseaben, mint a Valenciában, na akkor borult is az elmélet

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mata például jobb volt a Chelseaben, mint a Valenciában, na akkor borult is az elméletToti írta:igen, mert pont egy játékos teljesítményén (aki pláne soldadoAnis írta:Pl-ben nagyon kijön, hogy nem olyan király, mint a Valenciában volt. Ebből látszik, hogy sztem maga a PL jobb mint a LaLiga) kell lemérni, h melyik bajnokság is a faszább.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
igen, mert pont egy játékos teljesítményén (aki pláne soldadoAnis írta:Pl-ben nagyon kijön, hogy nem olyan király, mint a Valenciában volt. Ebből látszik, hogy sztem maga a PL jobb mint a LaLiga

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Hát az lett... Na meg milyen hétvégeSucre kollégának jó napja lesz holnap, azt hiszem.

- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Öcsém ez az uruguayi állat.. Neki aztán mindegy bal láb, jobb láb, fej, nyak, tor,potroh. Mindegy,hogy csak gól legyen. Egy kicsit hasonlit CR-re csak amolyan diego costa stilusban, egyrészről viszont mindkettőnél technikásabb és szerintem hatékonyabban cselez is mint CR.
- Anis
Full átlagos a Spurs kerete, nevetséges. Nincsen védelem, nincsen középpálya, nincsen góllövő csatár.
Chadli is a holland bajnokságban jó volt, de a PL-hez több kell.
Amúgy nem tudom ki mennyi Spurs meccset nézett manapság, de az utóbbi 1-2 hónapban olyan jó Funny moments videót össze lehetne rakni: amilyen gólokat kapnak és ahogy az kész vicc. Vertonghen is odapasszolja a kilépő csatár elé, most is öngól, és még voltak ilyen elesések, odapasszolt labdák, nem is kevés.
Chelsea meccs ellen a végén mutatták Levy-t eléggé morcos volt. TS kinevezése elég nagy öngól volt, sztem egy nulla tapasztalattal bíró edző nem mindig jön be - pep egy kivétel volt.
Kaptak Bale-ért és még pár játékosért 120 milliót és nem látni hogy az újak beváltak volna. talán egyedül Eriksen-en látom, hogy kilóg felfelé, de persze ő is fiatal még és fejlődnie kell.
Chadli is a holland bajnokságban jó volt, de a PL-hez több kell.
Amúgy nem tudom ki mennyi Spurs meccset nézett manapság, de az utóbbi 1-2 hónapban olyan jó Funny moments videót össze lehetne rakni: amilyen gólokat kapnak és ahogy az kész vicc. Vertonghen is odapasszolja a kilépő csatár elé, most is öngól, és még voltak ilyen elesések, odapasszolt labdák, nem is kevés.
Chelsea meccs ellen a végén mutatták Levy-t eléggé morcos volt. TS kinevezése elég nagy öngól volt, sztem egy nulla tapasztalattal bíró edző nem mindig jön be - pep egy kivétel volt.
Kaptak Bale-ért és még pár játékosért 120 milliót és nem látni hogy az újak beváltak volna. talán egyedül Eriksen-en látom, hogy kilóg felfelé, de persze ő is fiatal még és fejlődnie kell.
Pl-ben nagyon kijön, hogy nem olyan király, mint a Valenciában volt. Ebből látszik, hogy sztem maga a PL jobb mint a LaLiga. ide több kell. Valenciában simán megélt, itt meg lebőgött - lőtt talán 2 akciógólt idén a PL-ben.reeed_ati írta:Ez a Soldado egyébként mekkora egy dupla-nulla, sosem értettem mire fel hájpolták fel ennyire, ráadásul valami 30 millió körül fizettek érte ha jól emlékszem.
Wengerre simán rá lehetne sózni Benzemát 45-50-ért, már korábban is meg akarta venni (sokszor), a MU is kereste már ha jól emlékszem, de akár Benz+money = Luis lenne a legjobb!Anthony írta:Hát igen, még mindig tartom a véleményemet, hogy ezt a Suarezt nem elhozni 50-55 misiért egy újabb óriási baklövés, Benzema tűrhető szezonja ide vagy oda (a tűrhető, és a meccseket eldöntő között azért jelentős különbséget látok), a csillagászati és természetesen elbaltázott Bale biznisszel karöltve.

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!