Szóval az adott esetben jogos kritika az fikázás. Értem. Ameddig valaki úgy fogalmazza meg a sérelmeit, hogy az nem sérti a szabályzatot, addig kéretik tiszteletben tartani azt az ilyen gyerekes hozzászólások helyett. Ha én minden alkalommal kifakadnék, amikor Benzemát baszogatja valaki, és mondjuk frusztrációmat egy véglegessel honorálnám, akkor nem lenne már fórum...
...és ha már itt vagyok, akkor le is írom a véleményemet. Nekem nem fog hiányozni Cristiano Ronaldo, ha eljön az idő, hogy távozik/visszavonul. Rúgja a gólokat, ezáltal sokat ad a csapatnak, de sokat el is vesz. Köré épül minden, a popó alá kell pakolni mindent (nem jogtalanul persze, de...), ezáltal teljesen kiismerhető és egysíkú a játékunk, de túlságosan komoly eredménye nincs. Összehoztunk egy bajnoki címet meg egy spanyol kupát, miközben annyi pénz el lett baszva a keret megerősítésére, hogy az hallatlan. Idén persze még összejöhet a triplázás, de én ennyi pénzből egy olyan csapatot szeretnék látni, amelyik dominál, amelyik játszik, amelyik uralni tudja 1-2 évig Európát. Igen, olyasmi dominanciát és eredményességet várok el, mint amit a Barca művelt, azzal a különbséggel, hogy a Madridnak nincs arra szüksége, hogy 90 oldalpasszal operáljon, amíg átlépik a félpályát.
Komolyabb eredmény nincs, szép játék nincs, gépies futballisták viszont vannak. Ez persze nem mind Cristiano Ronaldo hibája, de azért benne van ő is ebben a folyamatban, ahogyan az is, hogy olyan védőket erőltetünk, akik agyilag nem ütik meg a szintet, illetve olyan középpályásokra építünk, akik nagyon kevesek a trófeákat eldöntő mérkőzésekhez. Továbbra is megnézem az összes meccset, továbbra is elolvasok minden hírt, de elég elkeserítőnek látom a helyzetet. Szerintem rossz irányba ment el a klub, aminek következményeit még hosszú évekig nyögni fogjuk. Leeshet pár trófea, de jelen helyzetben elképzelhetetlennek tartom, hogy annyira domináns csapat legyünk Európában a következő 1-2-3 évben, akitől mindenki retteg.
Remélem a keret tagjai ezt máshogy gondolják...
Tudnám még folytatni ezt, de azt hiszem így is sokan meg fognak találni emiatt.