Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sierra

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 2., szerda 23:05

Di María miért nem játszott? Eltiltott volt?

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. április 2., szerda 22:58

ziro4vr írta:
Sierra írta: Coentrao: igazi favágó paraszt, de jelen esetben jobb, mint Marcelo.
annyira ellentmondásos nekem ez a faszi..egyszer favágó tuskó, egyszer fetrengős ribi, egyszer finom cselt tol, egyszer szereli az oldalvonal..nem tudom, egy trabantot nem bíznék rá, de most ez van, vagyis ő
Mikor milyen álarcot vesz fel. De nyugtával dicsérem a napot, jelenleg jobb, mint a brazil, védekezésben biztos.

Benzema nagyon jól játszott, csak hiányoznak a gólok tőle és ezt nagyon sajnálom.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. április 2., szerda 22:56

Alonso: bűngyenge, nem tényező már ezen a szinten.
Számomra az a nagyon durván meglepő, hogy mekkorát zuhant pár hónap alatt.... :hmmm: Lehet megint elfogyott a szufla. :roll:

Tényleg kevés már erre a szintre.

Ha tűrné a padot én még itt tartanám, de jövőre a kezdőben már nem nagyon kéne látni

Coentrao szerintem most jobb megoldás mint Marcelo (pedig az egyik kedvencem a kis brazil, de amit lehoz mostanában) sokkal kevesebbet hibázik, megbízhatóbb.
ZIDANE

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 2., szerda 22:55

Sierra írta: Coentrao: igazi favágó paraszt, de jelen esetben jobb, mint Marcelo.
annyira ellentmondásos nekem ez a faszi..egyszer favágó tuskó, egyszer fetrengős ribi, egyszer finom cselt tol, egyszer szereli az oldalvonal..nem tudom, egy trabantot nem bíznék rá, de most ez van, vagyis ő
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 2., szerda 22:53

Alonso: bűngyenge, nem tényező már ezen a szinten.
Illarramendi: őt sem tartom sokra, szintén körülményes és szerintem lassú is, nincs dinamika a játékában, nem is értem hogy adhattak ki 32 milliót egy olyan játékosra, aki már 24 elmúlt de nincs még 100 profi meccs a lábában.
Benzema: óriási, nagyon jól játszott.
Ramos-Pepe: ma mindketten ott voltak a szeren.
Carvajal: csinál szép dolgokat, de néha túlkombinálja ő is... nagyon szertelen még. De ez változhat, sőt fog is szerintem.
Coentrao: igazi favágó paraszt, de jelen esetben jobb, mint Marcelo.
Modric: csak a szokásos... bár nagyobb csapatok csúnyán bedarálják őt is sajnos.
Bale: szép dolgokat csinál, egyelőre úgy fest, hogy a bajnokságban gyenge csak, BL-ben rendre jól szerepel.
Isco: fasza játékos lehet belőle.
Morata: no cemment.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. április 2., szerda 22:52

Nem védve Moratát - ma is világtalankodott egyet-kettőt - viszont a felőtt labdák megtartásában/megszerzésében remek! Jó felépítése van, kellően robusztus és erős sőt még a megindulásai sem rosszak. Aztán a végén a kondenzcsík megjelenik, de ha felérne valaki akkor talán lenne néhány gólpassza.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 2., szerda 22:52

Sima győzelem, habár voltak lyukak hátul, a kp-s védekezés nem éppen megoldott/rendezett ebben a felállásban, de vagy a Dortmund balfaszkodta el, vagy jött Pepe. Modric tanár volt, Isco aktív, a támadóharmadban egyre kevesebb hibával, de védekezésben kevés még, pláne ha Xabi van mellette, aki megint belefutott majdnem egy buta 11es kiharcolásába és sokat bújócskázott labdakihozatalnál. BBC jó volt, Karim mezőnyben jókat húzott, a befejezése nem igazán ült. Casemiro, alias pufiarc is pályára került, hajrá..Morata kopaszon kicsit jobb játékosnak tűnik, de lehet csak a visszaverődő fény vakított el a fejéről.
Nem illik.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. április 2., szerda 22:47

Nem vagyok teljesen elégedett a csapat mutatott játékával, egy komolyabb ellenfél ellen nem ezzel az eredménnyel jövünk le a pályáról.

+Pepe hatalmas meccset hozott le!
+Nem kaptunk gólt. (hála a BVB f@szkodásának)
+Casillas bravúrja
+Coentrao mutatott játéka
+Sok kialakított helyzet / -Sok elbénázott helyzet

-Carvajal megingásai
-Morata mit keres a csapatban?!
-Egy komolyabb ellenfél legalább elpakolt volna nekünk 2-3 gólt
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 2., szerda 22:44

Négy nullnak jobban örültem volna, benne is volt a meccsben.
Nem azt mondom, hogy így nagyon izgulok, de amilyen ütemben fogynak a játékosok...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 2., szerda 22:43

csöcs: hozzáállás, modric, pepe, isco ebben a kicsit defenzívebb pozícióban, coentrao > marcelo

pöcs: szervezetlen védekezés, alonso, ramos, illarramendi, morata

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 30., vasárnap 19:28

A Dortmundot illik nem lenézni. Iszonyatosan fel fogják magukat szívni, nagyon harapósak lesznek. Sok gólos meccs lesz. Vigyázni kell...remélem a csapatot nem altatja el a tegnapi 5-0...
Eszemben sincs lenézni.Itt csak arra gondoltam,hogy a dortmund jócskán gyengült ahhoz a négyeshez képest,a Real viszont erősödött,jobb lett.Nyilván vannak akik ezt vitatnák,de én úgy érzem az akkori csapathoz képest ez jobb.
Ezért ha nem jutnánk tovább,akkor enyhén szólva is értetlenül bámulnék a vakvilágba... :'(
Én azt hiszem,ez a dortmund egy fokkal jobb kb mint a S04...annak meg tudjuk mi lett a vége...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 30., vasárnap 19:13

morientes írta:

Na lényeg a lényeg,nincs veszve semmi,a dortmund nem jelenthet akadályt,onnantól meg bármi előfordulhat...még akár a 10. megszerzése is...
A Dortmundot illik nem lenézni. Iszonyatosan fel fogják magukat szívni, nagyon harapósak lesznek. Sok gólos meccs lesz. Vigyázni kell...remélem a csapatot nem altatja el a tegnapi 5-0...

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 30., vasárnap 18:58

Ramioli írta:Fél gőzzel játszottak, a bl re is tartalékoltak,,
Lehet benne igazság, de amúgy is imádom ezt a szöveget. :D Tartalékoltak. Ez a csapat nagyjából 10 éve tartalékol valamire, csak nem tudjuk mire.
Mert az ilyen meccsek után várjuk mindig hogy majd a következőnél akkor odateszik magukat, és ilyenkor szokott jönni a szokásos lötyögés a pályán.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. március 30., vasárnap 18:56

1. Ilyet sosem mondtam, én azt mondtam, hogy aggodalomra semmi ok, nem kell magunkat felkötni, ha nem esik le első szezonban bajnoki cím vagy BL. Kupára meg van esélyünk, elég jó. Sőt, bajnokságra is van bőven, de még a BL-ben is áll a csapat. Ezért tényleg van okom jelenleg panaszkodni? Nincs.
2. Az én kurva anyámat, hogy optimista vagyok.
Én is azt hiszem,kár volna még temetni a szezont,annál is inkább mivel engem messze jobban meggyőz Ancelotti és ez az effektíve új csapat első szezonja mint ahogy azt vártam.De,emlékszem,így gondolta ezt rajtam kívül a fórum nagyrésze is még a nyáron,emlékszem az ilyen hsz-ekere hogy "ha semmit se nyerünk,az sem baj,össze kell érni,s majd a kövi szezon lesz az átütő stb..."Na ehhez képest,harcban vagyunk a ligáért,àllunk a BL-be,játszunk a CdR-ért..
Ami a barca elleni meccset illeti,én azt gondolom,hogy jól játszott a csapat,egyáltalán nem játszottunk alárendelt szerepet,egy barcelonatol mindig ki lehet kapni,pláne akkor ha a bíró sem éppen csak és kizárólag a pálya tartozéka.Ahol olyan játékosok játszanak,mint Messi vagy Iniesta,azokkal mindig számolni kell.Arról nem beszélve hogy VV sztm az élete meccsét játszotta.Benzema egymaga megnyerhette volna,és egyáltalán nem a balfaszságán múlt...ami máskor bemegy,most nem.Azt hiszem sokakat megtévesztett a barca gyengélkedése,óva intettem már akkor is,hogy nyugtával kell dicsérni a napot....
Ami a sevillai meccset illeti....na az már nehezebben magyarázható,leeresztett a csapat,de èn remélem hogy jókor jött a pofon,és észhez tér a banda.Sajnos,amit Bale-el kapcsolatban sejtettem,kezd beigazolódni,nem a spanyol focin szocializálódott sajnos,de bízom benne hogy sokszor elsül majd a balos,meg jól lefutja a védőt,aztán csak lesz hasznunk belőle..(már vmennyit profitáltunk azért,ne legyünk igazságtalanok)
A rayo ellen hoztuk a kötelezőt,semmi extra,a vayecasban büszkék is gondolom,hogy ilyen szépen helyt álltak a bernabeuba....:)
Na lényeg a lényeg,nincs veszve semmi,a dortmund nem jelenthet akadályt,onnantól meg bármi előfordulhat...még akár a 10. megszerzése is...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 30., vasárnap 18:48

Rengeteg volt a pontatlanság, lagymatag volt a játék és megint rettentő sok helyzetet kihagytunk...ilyenek nem férnek majd bele a BL-ben, mert ott egyetlen kihagyott helyzet is kiesést jelenthet.
A kötelező megvan...még 7 ilyen kellene a bajnokságban...ami nem lesz könnyű. Szerintem ismét kevés volt a jó teljesítmény. Szerintem továbbra sem vagyunk formában, az 5 gól ellenére sem, mert abban partner volt az ellenfél is.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. március 30., vasárnap 10:28

Ramosban sokkal inkább benne van a BUTA hiba mint Pepében. de nem ez az első év mikor Ramos tök indokolatlan butasággal teszi tönkre a meccset.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Zsoc
Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Zsoc » 2014. március 30., vasárnap 10:26

nmate írta:Pepére nyomtam, bár nem csinált semmi extrát, de tette a dolgát rendesen.
Az előző két meccsen már két-három alkalommal tört ki úgy a védelemből, hogy nagyon befűzték és abból kaptunk egy gólt, egy sárgát és egyet megúsztunk.
Persze ebben a társak is benne vannak és ettől függetlenül a legmegbízhatóbb emberünk a csapatban idén, akire szinte mindig lehet számítani, de a mostani formája egy kicsit visszaesést jelent nálam. A Dortmund ellen már nem fér bele ilyen, de mondjuk pont nála van az, hogy nem félek attól, hogy még egy ilyet elkövet ott is.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 30., vasárnap 0:33

Di Maria és Bale között vacilláltam, de DM konstans hozza a teljesítményt, úgyhogy ő lett a választottam. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 30., vasárnap 0:16

Pepére nyomtam, bár nem csinált semmi extrát, de tette a dolgát rendesen.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. március 30., vasárnap 0:06

Fél gőzzel játszottak, a bl re is tartalékoltak,, nem volt olyan nagyszerű játék de lőttek 5öt, ami lehetett volna 8-10 ia jó edző meccs volt.

Vissza: