"Lehet, hogy nagyon közel voltam hozzá, de nem történt semmi. Nem értem hozzá, ha úgy lett volna, akkor egy 45-ös méretű lábnyom lenne ott."
Majd még hozzátette, hogy ez egy olyan ország, ahol a sajtó mindent megtehet, tiszteletlenek, stb.stb...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 30., vasárnap 11:43
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 30., vasárnap 0:50
Thiago11 írta:Ezzel csak az a gond, hogy amikor nekünk nem ítélnek meg egyet, arról nem szól a fáma. Pedig nálunk is elmaradt egy. Nagyon divatos kifejezés itt a kettős mérce, de ti is előszeretettel alkalmazzátok.
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. március 30., vasárnap 0:30
ez a játékstílusukból adódik, nem nézed a SPORT TV-t? más kérdés, hogy tényleg a színészkedésekből adódik, de nem hiszem, hogy erre hegyezné a Hegyidzsi91 írta:Valaki aki nagyon ráér utána járhatna ,hogy az elmúlt években számszerint hányszor is jött a már-már barca meccsek részévé vált piros+11es pack. Tényleg nagyon kíváncsi lennék rá.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 30., vasárnap 0:27
Azért annyi szabadideje senkinek sincsen.dzsi91 írta:Valaki aki nagyon ráér utána járhatna ,hogy az elmúlt években számszerint hányszor is jött a már-már barca meccsek részévé vált piros+11es pack. Tényleg nagyon kíváncsi lennék rá.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 30., vasárnap 0:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 29., szombat 23:56
Mike írta:aki regelve van a túloldalra, kérdezzen már rá hogy mit gondolnak neymar kezezéséről, és az espanyol elmaradt büntetőjéről, nameg buszkecc nyilatkozatáról...
nevetséges bazmeg, hogy ezek szánalmasoznak minket, közben meg a 80%uk csak ugatja a focit
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 29., szombat 21:54
nézd el nekik...a nagyja 2009 előtt még nem nézett focitMike írta:aki regelve van a túloldalra, kérdezzen már rá hogy mit gondolnak neymar kezezéséről, és az espanyol elmaradt büntetőjéről, nameg buszkecc nyilatkozatáról...
nevetséges bazmeg, hogy ezek szánalmasoznak minket, közben meg a 80%uk csak ugatja a focit
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 29., szombat 21:49
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. március 29., szombat 20:12
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. március 29., szombat 20:06
nem láttam a meccset, de ezért a piroson se lepődtem volna meg. a tizenegyes meg egyértelmű.dannen írta:és mellesleg, ez biztos nem volt büntetőbiztos véletlenül "sírunk" a bírók miatt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 29., szombat 20:02
Tehát igazat mondott.hehe írta:nem ő ért hozzá, hanem a stopli fémjeRealista24 írta:Busi: "Nem értem hozzá Pepéhez, nonszensz állítás"
http://www.defensacentral.com/userfiles ... s_pepe.jpg
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 29., szombat 20:01
nem ő ért hozzá, hanem a stopli fémjeRealista24 írta:Busi: "Nem értem hozzá Pepéhez, nonszensz állítás"
http://www.defensacentral.com/userfiles ... s_pepe.jpg

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. március 29., szombat 19:54
Azért ilyenkor hozzávágnék egy csomag tampont a kispadról.pl. a sevilla ellen mivel nem rendelte magát alá a csapatnak?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 29., szombat 19:51
HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. március 29., szombat 19:47
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. március 29., szombat 19:34
az a legszebb, hogy amikor érzi a bunkó patkány, hogy bajt csinál, azonnal elfekszik, mert hirtelen akut megfájdul a térde.dannen írta:és mellesleg, ez biztos nem volt büntetőbiztos véletlenül "sírunk" a bírók miatt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 29., szombat 19:08
+1, viszont mostanában hatványozottan érvényesül, hogy CR nem helyezi a csapatot a saját érdekei előtt. Megint előjött a nagyképű, flegma, rinyáló, lekezelő énje...nmate írta:Engem pl. nem érdekel a góllövőlista, CR ha a csapat érdekei alá helyezi magát úgy, hogy a csapatnak jobb legyen, akkor tőlem lőhet Messi 70-et is, tojok rá.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 29., szombat 19:05
szerinted ronaldo megáll három alatt a rayo ellen ?hunmadridista írta:Amúgy az a gáz, hogy pár meccsen belül Messi beéri CR-t a góllövő listán...
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 29., szombat 19:02
Magam részéről úgy vagyok vele, hogy a döglött vadászmacskát nem érdekli CR gólkirályi címe. Csapatszinten kellene már 1-2 kupát nyerni. Az egyéni címeit, aranycipőt, aranylabdát magas ívben lesz.rom. Lassan ideje lenne már, hogy ne az egyéni érdekei legyenek az elsők.hunmadridista írta:Amúgy az a gáz, hogy pár meccsen belül Messi beéri CR-t a góllövő listán...
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 29., szombat 18:58
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem