Hat ez hatalmasRealista24 írta:Most olvasom csak a teljes Busquets nyilatkozatot, sírok a röhögéstől![]()
![]()
![]()
"Lehet, hogy nagyon közel voltam hozzá, de nem történt semmi. Nem értem hozzá, ha úgy lett volna, akkor egy 45-ös méretű lábnyom lenne ott."
Majd még hozzátette, hogy ez egy olyan ország, ahol a sajtó mindent megtehet, tiszteletlenek, stb.stb...

Idezhettem volna az egesz hsz-t, mert kivetelesen minden szavaddal egyetertek ezzel kapcsolatban. Rengetegszer feltettek mar nekik a kerdest es folyamatosan azt valaszoljak hogy azert nem valtoztatnak, mert a vilagon nem tudnak mindenhol bevezetni. Nagyon "jo" kifogas. Szerencsere a PL-ben mar bevezettek a golvonal tehnologiat es lehet furan hangzik amit mondom, de remelem hogy a VB-n lesz tobb olyan teves biroi itelet ami arra keszteti a FIFA-t es UEFA-t hogy bevezessek azt a tehnologiat ami mar evek ota a rendelkezesukre all.sentry írta:De míg ezt nem látják be odafent, vagy nem lennének ennyire makacsok (vagy pénzéhesek - maffia) akkor már rég be lehetne vezetni.
Valamelyik evben en is megneztem ezen az oldalon az ev vegi statisztikakat. Osszeadtam a szamokat es kiderult hogy 2x annyi assistot osztottak ki mint ahany golt lottek.Realista24 írta:Ha már ferdítések, a Barcelona hivatalos honlapja szerint Messi idén 51 assistot számlál a bajnokságban.

Ennek a ki ellen hanyszor szabalytalankodnak statisztikanak nincs ertelme. Ha mar a Barcanal vagyunk, Messivel szemben egy csomoszor szabalytalanok, de o siman tovabb megy, Neymar meg attol is elesik ha egy pillango elszall mellette.