Real Madrid vs. Barcelona
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
még is mit gondolsz. neymar kezezése nem volt szándékos, mascherano nem látta az espanyol játékosát, meg amúgy is csak lassítani akarta magát hogy el ne essen, buszkecc meg nem ért hozzá pepéhez, mert ha megnézed a 4K-s felbontást akkor láthatod, hogy a stopli 0,001 cm-rel elmegy a feje felett.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
aki regelve van a túloldalra, kérdezzen már rá hogy mit gondolnak neymar kezezéséről, és az espanyol elmaradt büntetőjéről, nameg buszkecc nyilatkozatáról...
nevetséges bazmeg, hogy ezek szánalmasoznak minket, közben meg a 80%uk csak ugatja a focit
nevetséges bazmeg, hogy ezek szánalmasoznak minket, közben meg a 80%uk csak ugatja a focit
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
nem láttam a meccset, de ezért a piroson se lepődtem volna meg. a tizenegyes meg egyértelmű.dannen írta:és mellesleg, ez biztos nem volt büntetőbiztos véletlenül "sírunk" a bírók miatt.
Pepe és Ramos "visszaütései", amik hasonlók voltak és a játékvezetők kiküldték őket. az igaz, hogy mindkettőnek a második sárgája volt, de Maschnál még az is elmaradt, nem hogy a piros, mikor erősebben és sokkal tisztábban eltalálta a támadót. de remélem minden Barcás nyugodt szívvel fog visszaemlékezni a bajnoki címre, amit nyilván segítség nélkül nyertek meg, ha ők végeznek az élen. és ezt most nem csak emiatt a mozzanat miatt mondom. én pl. már akkor is szarul érzem magam, mikor a Realnak ajándékba adnak egy szabadrúgást. én nem így akarok bajnokságot nyerni. ti viszont már megszoktátok szerintem, hogy a bírói segítség az természetes, úgyhogy nem hinném, hogy ilyen állna fenn a ti esetetekben is.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tehát igazat mondott.hehe írta:nem ő ért hozzá, hanem a stopli fémjeRealista24 írta:Busi: "Nem értem hozzá Pepéhez, nonszensz állítás"
http://www.defensacentral.com/userfiles ... s_pepe.jpg

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem ő ért hozzá, hanem a stopli fémjeRealista24 írta:Busi: "Nem értem hozzá Pepéhez, nonszensz állítás"

-
Azért ilyenkor hozzávágnék egy csomag tampont a kispadról.pl. a sevilla ellen mivel nem rendelte magát alá a csapatnak?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Busi: "Nem értem hozzá Pepéhez, nonszensz állítás"

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Ezzel csak az a gond, hogy amikor nekünk nem ítélnek meg egyet, arról nem szól a fáma. Pedig nálunk is elmaradt egy. Nagyon divatos kifejezés itt a kettős mérce, de ti is előszeretettel alkalmazzátok.
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
az a legszebb, hogy amikor érzi a bunkó patkány, hogy bajt csinál, azonnal elfekszik, mert hirtelen akut megfájdul a térde.dannen írta:és mellesleg, ez biztos nem volt büntetőbiztos véletlenül "sírunk" a bírók miatt.
mocskos csaló banda, színész társaság... undormány
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
+1, viszont mostanában hatványozottan érvényesül, hogy CR nem helyezi a csapatot a saját érdekei előtt. Megint előjött a nagyképű, flegma, rinyáló, lekezelő énje...nmate írta:Engem pl. nem érdekel a góllövőlista, CR ha a csapat érdekei alá helyezi magát úgy, hogy a csapatnak jobb legyen, akkor tőlem lőhet Messi 70-et is, tojok rá.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerinted ronaldo megáll három alatt a rayo ellen ?hunmadridista írta:Amúgy az a gáz, hogy pár meccsen belül Messi beéri CR-t a góllövő listán...
12 vagy 13 gólos hátrányt lehetetlen ledolgozni még messinek is.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Magam részéről úgy vagyok vele, hogy a döglött vadászmacskát nem érdekli CR gólkirályi címe. Csapatszinten kellene már 1-2 kupát nyerni. Az egyéni címeit, aranycipőt, aranylabdát magas ívben lesz.rom. Lassan ideje lenne már, hogy ne az egyéni érdekei legyenek az elsők.hunmadridista írta:Amúgy az a gáz, hogy pár meccsen belül Messi beéri CR-t a góllövő listán...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Engem pl. nem érdekel a góllövőlista, CR ha a csapat érdekei alá helyezi magát úgy, hogy a csapatnak jobb legyen, akkor tőlem lőhet Messi 70-et is, tojok rá.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Amúgy az a gáz, hogy pár meccsen belül Messi beéri CR-t a góllövő listán...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Lassan lehetne valamit kezdeni ezzel a bíró dologgal, mert már szinte nincs olyan hét, hogy fontosnál fontosabb meccsekbe ne nyúlnának bele. És bár ha szándékos ha nem a bárszelona évek óta ebből csak jól jön ki. Egyszerűen így képtelen vagyok követni az egészet, minden héten csak felbaszom az agyam valamivel, lassan idegroncs lesz belőlem. Jobb is lesz, ha megyek inni, elég volt ez mára.
Őszintén, meglepődtél te ezen?ja, az espanyolnak nem adtak meg 1 full jogos 11est. na mind1 is.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ateeemadrid
ma is szimpatikus a barca.
mascherano konkrétan úgy vonyított ott az alapvonalnál, mint akinek keresztszalagszakadása van, fél perc múlva meg már futkározott. neymar meg alba meg csak a szokásos, minden szabálytalanság után ordítanak, reklamálnák, forognak 76ot a földön.
ja, az espanyolnak nem adtak meg 1 full jogos 11est. na mind1 is.
mascherano konkrétan úgy vonyított ott az alapvonalnál, mint akinek keresztszalagszakadása van, fél perc múlva meg már futkározott. neymar meg alba meg csak a szokásos, minden szabálytalanság után ordítanak, reklamálnák, forognak 76ot a földön.
ja, az espanyolnak nem adtak meg 1 full jogos 11est. na mind1 is.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
ínyenceknek ajánlom majd a Costa-Mascherano, futballt nem biztos hogy sokat tartalmazó párharcot a bl-ben
ha nem nyomják nagyon a katalánokat, kő kemény párharc lesz (eredményben is)

Nem illik.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Hú, bakker, iszonyú ideges vagyok. Annyira nem játszunk rosszul, de kihagyjuk a ziccereket (Neymar...), az Espanyol a szokásosnál is undorítóbban játszik, folyamatosan faragnak, tőlünk meg ezt tetézve szánalmas módon fetreng néhány ember...
Dühös vagyok, mert az első 15-20 percben el lehetett volna dönteni a meccset, így meg szenvedhetünk még vagy 50 percig. Félidőben hoznám Iniestát.
Dühös vagyok, mert az első 15-20 percben el lehetett volna dönteni a meccset, így meg szenvedhetünk még vagy 50 percig. Félidőben hoznám Iniestát.
Nem nézek barca meccseket, most belenéztem... Espanol 5 méterről 2x fölé lőtte, de ami ennél is jobban idegesít az az undorító színészkedés ami itt folyik, komolyan élvezhetetlenné teszi a meccset és ebben a játékvezető is partner!Azt se tudni mit fújt le, de a barcás üvöltözve sír, h fáj, akkor az tuti sárga. Mascherano is angliában lelőni nem lehetett, itt meg ő szabálytalankodik és akkor eszébe jut, h neki hirtelen nagyon fáj a térde, mint akinek lába tört ötöt bukfencezik, persze fél perc múlva visszajön és mosolyog.