Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 24., péntek 13:10

The Lords of Salem

Rob Zombie legújabb filmje. Bővebben itt, 5,5/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2013. május 24., péntek 1:52

Dr. Strangelove még mindig rohadtul adja. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vasárnap érkezik tyúbra az elsőéves vizsgafilmem. :-)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 23., csütörtök 17:48

Na, basszus az Only God Forgives nem kapott jó kritikákat a Cannesi filmfesztiválon. + több helyen is lehúzták a filmet, aminek nem örülök :'(

Amúgy a magyar fordítók kitettek magukért, és az Irgalmatlan nevet adták a filmnek :lol: Elég idiótán hangzik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. május 23., csütörtök 0:17

Remy írta:Postal B-) Aki ismeri a játékot, annak kötelező darab. Szerintem nagyon jól átadja a játék hangulatát.
Még nem hallottam róla eddig, köszi Remy. :-)
A Postal 2-vel játszottam eddig csak, oroszul, és magyarul is végigtoltam, először próbáltam hanyagolni a csalásokat is. :D
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 22., szerda 23:27

Sikerült végre megnéznem a Star Treket. Felemás érzéseim vannak vele kapcsolatban. Abrams teljesen elrugaszkodott az eredeti filmek világától. Szerintem nagyon szabadjára engedték már a fantáziát ebben a részben. Még a Sci-Fi műfajhoz képest is óriási túlzások voltak benne. Közel sem fektettek akkora hangsúlyt a részletek kidolgozására, mint amit a játékidő engedett volna.
Sokkal jobbat vártam, de végül is nem unatkoztam rajta, úgyhogy egyszer ajánlott megnézni mindenféle képpen.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. május 22., szerda 17:49

lui írta:Amúgy én amit láttam tőle az az Alone in the Dark meg a Bloodrayne, ezek nagyon rosszak.
Én a Stathames király nevében-t láttam, de ahhoz képest, hogy mennyire le van húzva sztem simán nézhető, olyan 5-6ra lőném be. Bár nem játszottam a játékkal, ami az alapja volt ennek, lehet azt figyelembevéve szar lenne és a nagy Dungeon Siege rajongók húzták le.
Amúgy most szedtem le a király nevében 2-t Dolph Lundgren miatt, így jött képbe Uwe Boll, mert ezt is eléggé lehúzták ahogy olvastam és utánanéztem szinte az összes többi filmjét is.
Remy írta:Postal B-) Aki ismeri a játékot, annak kötelező darab. Szerintem nagyon jól átadja a játék hangulatát.
Feltétlenül sort kerítek majd rá. :-)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 22., szerda 17:19

Remény rabjait én mai napig ne értem, hogyan lehet első helyezett imdb-n, az a film egyszerűen semmi extra :D Jó, sőt lehet valakinek nagyon jó, de hogy első legyen imdb-n...?

lui
Kedvenc csapatod: barsza

HozzászólásSzerző: lui » 2013. május 22., szerda 17:09

Santi írta:Uwe Bollnak van jó filmje? :mrgreen:
Végignéztem a filmográfiáját imdb-n durván le vannak húzva a filmjei.
Hallottam olyat, hogy anno azért akartak neki pénzt adni, hogy ne csináljon több filmet, mert olyan szarok. :lol:

Amúgy én amit láttam tőle az az Alone in the Dark meg a Bloodrayne, ezek nagyon rosszak.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 22., szerda 16:40

Santi írta:Uwe Bollnak van jó filmje? :mrgreen:
Postal B-) Aki ismeri a játékot, annak kötelező darab. Szerintem nagyon jól átadja a játék hangulatát.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. május 22., szerda 16:28

Uwe Bollnak van jó filmje? :mrgreen:

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 22., szerda 16:19

Tádám írta:Két filmet néztem meg idáig a héten, amelyek nagy hiányosságok voltak :mrgreen:

A remény rabjai

Sokat gondolom nem kell írnom a történetről, szerintem csak én nem láttam még a fórumról...
Nagyon tetszett a film, kiváló történet, kiváló színészi játék, jó kis csavarok, sok drámai szál.
Mondjuk számomra nem a világ legjobb filmje, amit az IMDB is mutat, de tényleg kötelező darab.

10/8.5
Nem te vagy az egyetlen :Đ de én megnézem a napokban, már leszedt... mármint megvettem.

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. május 22., szerda 14:52

Két filmet néztem meg idáig a héten, amelyek nagy hiányosságok voltak :mrgreen:

A remény rabjai

Sokat gondolom nem kell írnom a történetről, szerintem csak én nem láttam még a fórumról...
Nagyon tetszett a film, kiváló történet, kiváló színészi játék, jó kis csavarok, sok drámai szál.
Mondjuk számomra nem a világ legjobb filmje, amit az IMDB is mutat, de tényleg kötelező darab.

10/8.5

Good Will Hunting

Na, ez még talán jobban is tetszett, mint az előző. Kis nyikhaj legénykék voltak még a szereplők.. Ben Affleck, Matt Damon, Robin Williams... :mrgreen: Utóbbinak nagyon kevés filmjét láttam, pedig bírom őt.
Itt is nagyon jó volt a történet, a szereplők is, kiváló film, a vége is nagyon tetszett, nem is tudok rosszat írni róla. Remek film.

10/9

:salute:

(kéne még találnom pár ilyen kihagyhatatlan klasszikust, amit én még nem láttam) :mrgreen:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. május 22., szerda 12:31

Én meg azt mondom nézzétek meg a Magnóliát. Brutális, valamiért megfogott a hangulata és képes volt minden történetszálon fenntartani az érdeklődésemet. Lehetne beszélni bőven a filmről, időm lesz, akkor újranézem azt hiszem, de elsőre is megfogott. 8/10

ps. The Master és a Boogie Nights is rohadt jó film, bírom ezt a P.T.Andersont, de a mai napig nem értem, hogyan tudott olyan unalmas szar filmet csinálni, mint a Vérző olaj :mrgreen: Kicsit úgy vagyok vele, mint Kubrickkal, neki két filmje van amit imádok, viszont másik kettő is, amit végig sem bírtam nézni...

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. május 22., szerda 8:02

Amikor én néztem (kb. két és fél éve) még top 10-15-ös volt, ha jól emlékszem. Újra kellene néznem, mint sok más filmet :) De sajnos a szabadidő közbeszól :S Legelőször talán a Közönséges bűnözőket kellene újranéznem, vagy Tarantinótól a Kutyaszórítóbant. :-)
"And my heart will leave you never."

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 22., szerda 6:20

Én a hétvégén megnéztem az Isten városa c. filmet, mert már többen ajánlották nekem korábban. Nekem nagyon tetszett, szerintem az egész film teljesen rendben van mind a zenék, a környezet, a kameramunka tekintetében. Nem is írok róla semmit, aki nem látta még, az nézze meg.

10/9 (imdb top 250/21)

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. május 22., szerda 0:56

Visszajáró pénz (Cashback, 2006) - tényleg jó kis film volt, köszi, hogy beírtad ide Pipita, a véleményem mindenben egyezik a tiéddel, a pontszám egy picivel kevesebb: 8/10. :-)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 22., szerda 0:02

Deep Impact

Egy Armageddon című film gyengébb verzióban. Durva, hogy egy éven belül 2 film is szinte ugyan azt a történetet mesélte el, kisebb változásokkal.

Bővebben itt. 6,5/10 egynek jó volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Eszterke
Kedvenc játékosaid: Mesut Özil, Luis Figo, Sheva, Kaká, Torres, Navas, Reus

HozzászólásSzerző: Eszterke » 2013. május 21., kedd 18:44

The Fall (2006)

Ritka jó film volt, és teljesen véletlenül találtam rá, ezer köszönet érte a tumblr-nek. Gyönyörű képek, nagyszerű alakítások, és egy végtelenül szomorú történet.

10/9
Real Madrid means triumph in victory and triumph in loss. Real Madrid was yesterday, it is today and it will be tomorrow. Real Madrid are words that I still do not know how to express.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 20., hétfő 23:27

Ironman 3

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk Pepper lezuhanása elég egyértelmű dolog volt, mármint, hogy túléli, hiszen a testében volt az a cucc,ami az ellenségben is, tehát hiába próbálták meg ott a drámát, kiszámítható volt :D Mondjuk nálam az nem rontott az élményen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. május 20., hétfő 22:52

Megnéztem én is az Ironman 3-t. Hát.. Sajnos elég vegyesek voltak az érzéseim.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondhatni bitangul kezdett a film, tetszett, hogy belementek Tony érzéseibe, vívódásába. Érezni lehetett, hogy ez más, tényleg komorabb hangulatú vasember film lesz, mint a korábbiak. Mandarin egyenesen megdöbbentő volt, talán a "legjobb" gonosz volt, akit a filmvásznon valaha láttam eddig.. Aztán jött a kiábrándító pofon. Mandarin nincs, csak egy kellék, egy eszköz. Vasember - egyik - legnagyobb ellenfele egy vicc tárgya. Nálam itt kaszálta el magát a film, először mondtam magamban, hogy ez biztos valami vicc. Sajnos nem. Onnantól már nem tudtam komolyan venni a filmet, átlagos lett, kiszámítható. Az utolsó 15-20 perc dobott azért rajta, Pepper lezuhanásakor gondoltam, hogy itt még lehet valami komolyabb dráma.. Aztán mégse: Jött, és a fő-gonosz, sokáig a háttérben megbúvó Killian-t leverte egy vascsővel.. Ez igen..

Szóval na, nem ezt vártam. Pedig tényleg, a karaktert bírom, a színészeket is bírom, de ez nagyon nagy csalódás lett. Számomra a három rész közül a leggyengébbre sikerült. :/

5/10
#happyshitting

Vissza: