Tegnap este instanttal majdnem szemben álltam haverommal egy bolt mellett és szívtuk a cigit. Elmegy előttünk 2 csaj, aztán nem sokkal később 3 srác, elég vagánynak meg divatosnak néztek ki.
Megállnak előttünk (nem tudom miért, lehet mert pont egy utca vágta el a járdát), és beszólnak, hogy lányok, erre én mondom ja, ott vannak az utca túloldalán.
Erre az egyik: maradjanak is ott. Én meg mondom maradjanak, nekem mindegy (vagy nem izgat nem emlékszem pontosan mit szóltam), nagy nehezen elmentek, de a haveromat nagyon megnézték, pedig ő meg sem szólalt kb. Persze fél perc múlva visszajöttek cigit kérni, nem volt már nálunk, aztán lényegében kivették a haverom kezéből a félig elszívott cigit, és még odabökött egy ilyet a végén hogy szétbaszlak! és ráfújta a parázst a haveromra. Amúgy mondanom sem kell, hogy cigánynak nézett ki.

Erre tényleg kurvára szükség volt, biztos jó érzés ez nekik, kötekedni, balhézni. Na pont ezek miatt nem járok már jó ideje éjszakázni pesten, mert a fasz se kíváncsi az ilyen emberekre.