Nem, de már kezdem megszokni :Đlordgabi írta:Az oldal menüje a változtatások óta csak nekem jön együtt az oldallal, amikor le-fel görgetek?

Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Javaslataitok
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Az oldal menüje a változtatások óta csak nekem jön együtt az oldallal, amikor le-fel görgetek?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- h3x0r
d.gergo írta:Az ilyen rohamokhoz gyenge a szerver, de hosszabb távon nem tudjuk bevállalni hogy egy erősebbet béreljünk, így el kell viselni azt a két-három alkalmat félévente, amikor döcög, rosszabb esetben meghal az oldal 30-60 percen át. Viszont ettől függetlenül bármilyen mértékű hozzájárulást szívesen fogadunk és megköszönünk, elrejtettünk egy icipici PayPal gombot az oldalsáv alján erre a célra![]()
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Esetleg valami felturbózás várható az oldallal kapcsolatban? Nekem speciel azzal van gondom, hogy nagy meccseken (mint a clásico meg hasonlók) elég gyakran leáll, vagy ha nem is áll le, de kegyetlen lassan megy.

- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Minden kedves olvasónktól és fórumozónktól elnézést kérünk a leállásért, a probléma központi volt, vagyis tőlünk független de úgy tűnik végül sikerült áthidalni.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
most jó, már eltűnik.
- e.gergo
- Kapcsolat:
Elvileg rájöttem miért, katt ide hogy lássa az oldal miket kedveltek Facebook-on, remélem ezzel megoldódik

- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Nekem sem tűnik el,csak ha bezárom X-szel,pedig be vagyok jelentkezve Facebookra. Azt azért még hozzá teszem,hogy engem egyébként nem zavar ez a "hiba".d.gergo írta:Elméletileg úgy van beállítva, hogy akinek már megvolt a dolog, annak egy pillanaton belül el is tűnik, persze ennek előfeltétele hogy be van jelentkezve az illető Facebook-ra.Nálam működik, ezek szerint nem mindenkinél, fene egye...
![]()
Jó lenne ha írna ide rajtam kívül még olyan, akinek szintén eltűnik magától, hogy legalább egy kis sikerélményem legyen![]()
De a hétvégén ettől függetlenül megoldom nektek, hogy tutira működjön a dolog

- e.gergo
- Kapcsolat:
Elméletileg úgy van beállítva, hogy akinek már megvolt a dolog, annak egy pillanaton belül el is tűnik, persze ennek előfeltétele hogy be van jelentkezve az illető Facebook-ra.
Nálam működik, ezek szerint nem mindenkinél, fene egye...
Jó lenne ha írna ide rajtam kívül még olyan, akinek szintén eltűnik magától, hogy legalább egy kis sikerélményem legyen

Jó lenne ha írna ide rajtam kívül még olyan, akinek szintén eltűnik magától, hogy legalább egy kis sikerélményem legyen

jó lenne, ha kezdenétek valamit a honlap betöltésekor felugró kövess minket fészen ablakkal, legalább azoknál akiknél ez már hatszáz éve megvolt
tudom, hogy nem nagy cucc rámenni az X-re, de hetvenedik alkalommal már kicsit zavar, na.

accel: "vidal, kondogbia, pogba, casemiro? mind a négyen 180 fölött vannak jóval."
R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"

R24: "Vidal 35-40, Kondogbia 10-15, Pogba 25, Casemiro 6 misi.
Vagy félreértek valamit?"

- e.gergo
- Kapcsolat:
VanillaSky írta:Valamiféle számlaszám perselypénznek, hogy ne omoljon össze a szerver bármely nézettebb meccs alatt?
ferni írta: ez engem is érdekelne, hogy ez min múlik, vagy csak az a megoldás, ha komolyabb szerver lenne.
Az ilyen rohamokhoz gyenge a szerver, de hosszabb távon nem tudjuk bevállalni hogy egy erősebbet béreljünk, így el kell viselni azt a két-három alkalmat félévente, amikor döcög, rosszabb esetben meghal az oldal 30-60 percen át. Viszont ettől függetlenül bármilyen mértékű hozzájárulást szívesen fogadunk és megköszönünk, elrejtettünk egy icipici PayPal gombot az oldalsáv alján erre a célrah3x0r írta: Ha tenyleg ez lenne a megoldas, en is szivesen beszallnek havi pár korsó sör árával![]()

Az angolosodásnak utánajárok, de örülök mert kivételesen nem az én kezem van a fórumon történő furcsaságokban

- h3x0r
Ha tenyleg ez lenne a megoldas, en is szivesen beszallnek havi pár korsó sör árávalferni írta:ez engem is érdekelne, hogy ez min múlik, vagy csak az a megoldás, ha komolyabb szerver lenne.VanillaSky írta:Valamiféle számlaszám perselypénznek, hogy ne omoljon össze a szerver bármely nézettebb meccs alatt?

Forumon is lehetne szavazas errolmadridom.hu írta:Az AS spanyol sportnapilap tavaly augusztus 20-án tette fel először a kérdést, hogy ki legyen a csapat első számú hálóőre. Akkor a szavazók 59%-a preferálta Ikert Lopezzel szemben ám most, az Ateltico elleni és az elmúlt két mérkőzés képe alapján 28 ezer szavazó 85%-a szeretné ismét Casillast látni a kapuban. Ha Iker továbbra is csak a Kupadöntőn és a fennmaradó BL mérkőzéseken szerepel úgy azonban legjobb esetben is csupán mindössze 6 mérkőzésen láthatják őt a szurkolók. Forrás: Madridom.hu

Ezeket nem lehetne visszairni magyarra? Ha mar a forum tobbi resze magyar, ez is jol nezne ki ugy.lordgabi írta:Hozzászólás küldése--->Postreply
Idézet--->Quote
Szerkesztés--->Edit
Miért lettek ezek angol nyelvűek a topikokban? Csak nálam van így?
(bocsi ha egy kicsit sok mindent irok, de azert otleteim vannak

- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
nálam is ilyen.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Hozzászólás küldése--->Postreply
Idézet--->Quote
Szerkesztés--->Edit
Idézet--->Quote
Szerkesztés--->Edit

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

ez engem is érdekelne, hogy ez min múlik, vagy csak az a megoldás, ha komolyabb szerver lenne.VanillaSky írta:Valamiféle számlaszám perselypénznek, hogy ne omoljon össze a szerver bármely nézettebb meccs alatt?
-
Valamiféle számlaszám perselypénznek, hogy ne omoljon össze a szerver bármely nézettebb meccs alatt?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most nem írtam ki, 20 percet fociztak a srácok kb.h3x0r írta:A heten nem lesz meccs legjobbja szavazas az Ertekeld a legutobbi meccset topikban?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
A heten nem lesz meccs legjobbja szavazas az Ertekeld a legutobbi meccset topikban?
- lordgabi
Ugyanez, de mintha már írta volna valaki korábban. Tabról én is jobban szeretném teljes nézetben használni, így a belógós avataros verzió szokott menni általában, mobilon pedig alap, hogy a sima.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Telefonon ill. tableten a fórumon belecsúsznak az avatarok a hozzászólásokba kicsit, ha nem váltok mobil nézetre. Ez mitől van? Wifiről jobban szeretem a teljes nézetet használni, a mobil nézetet pedig 3G-ről.