HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. március 27., csütörtök 16:13
Egész regényt írtam, de visszatöröltem. Csak pár gondolat.
Kreatív emberek kellenek, nem ilyen Illara, Bale félék, akik befosva mennek ki a pályára. Középpályán fejben nagyon gyengék vagyunk, Modric esze nem elég, ha ott van mellette Di Maria és jó napot fog ki, akkor már jók vagyunk (mint a Barcelona ellen 11-11 emberig), de anélkül...
Csalódott vagyok, de szerencsére pozitív ember és amíg matematikailag lesz esélyünk, addig én elhiszem, hogy meglehet. még a 92. percben is bíztam benne, hogy bevágunk kettőt. még van hátra elég sok forduló, egyik héten a Barcelona, másik héten a Real, harmadik héten az Atletico híve adták fel a bajnokságot és mégis egymást előzgetik a csapatok. Jön a BL mindhármuknak, apróságon múlhat minden, sérülés, bírói ítéletek, bármi közbejöhet.
Nevetséges egy-két arc, akik minden héten kiszámolják, hogy kinek hány pontja lesz, ez lesz a bajnok, buktunk, mégsem buktuk, megnyertük, áá mégse, most van vége... Mindenki elfelejti, hogy ez a valóság, nem egy nyamvadt fifa, ahol 38 meccsből 38-at megnyersz, mert ha vesztésre állsz, kilépsz és újrakezded. Meg 7-et kapunk a Bayerntől... Jézusom.. azért, mert a Barcelonát egyszer így elverték? Lehet Bale és Ronaldo két nagy bombával kezdi a meccset, aztán lehet bármilyen erős a Bayern, onnantól nem lenne könnyű dolguk..