nmate írta:1. Ilyet sosem mondtam, én azt mondtam, hogy aggodalomra semmi ok, nem kell magunkat felkötni, ha nem esik le első szezonban bajnoki cím vagy BL. Kupára meg van esélyünk, elég jó. Sőt, bajnokságra is van bőven, de még a BL-ben is áll a csapat. Ezért tényleg van okom jelenleg panaszkodni? Nincs.AmonRe írta: Remek. Gratulálok! Ezek szerint neked és a hozzád hasonlóknak még ül ez a hazudozás, miszerint minden meccs egy döntő és így meg úgy fognak hajtani meg triplázni meg mindent megnyerni és a többi mese.
2. Az én kurva anyámat, hogy optimista vagyok.
Mindegy, kiszállok ebből. Jó szurkolást.
1. Valójában ilyeneket sem mondtál, csak adtál egy tippet, milyen szurkoló legyek és megkértél szépen hogy tiplizzek.

2. Ilyet sosem mondtam, sőt, irigyellek, hogy optimista tudsz lenni. 1,2,5,10,20 alkalommal handabandáztak, hogy na majd most hajtani fognak, a saját kezükben a sorsuk és mindent megtesznek. Én sajnos már nem tudom elhinni a századik alkalommal. Végre a pályán kéne bizonyítani üres szavak helyett. Mondjuk évente 20 percben meg is tesznek mindent, pl. egy bl elődöntő visszavágó utolsó szakaszában.
Mindegy, ez tényleg meddő vita, máshogy látjuk a dolgokat. De hidd el, én lennék a legboldogabb, ha a véleményemre rácáfolnának. És ezt nem egy kupával tennék meg, hanem ha halálra hajtanák magukat az utolsó x meccsen, és tényleg mindent megtennének. Nem percekig, végig.
Az én véleményem ez volt, minden kiderül pár héten belül.
Flame off, i'm out too.