én nem vártam azt, de mégis mi a kizáró ok? Miért ne lehetne? Olyan egetrengető változások nem történtek, szinte ugyanaz a csapat mint évek óta. És még ittvan a 90 milliós Bale is. Carlo sem egy zöldfülű edző, nekem azt ne akarja bemesélni senki hogy az törvényszerű hogy új edzővel az első év csak amolyan felkészítő jellegű...csabi87 írta:Ki az a hülye aki itt első évben triplázást várt?Mégis ezt hogy?
mert jobb?csabi87 írta:Meg hogy nem jobb a csapat mint amikor Mourinho itt volt...
Most ne az utolsó fél évét vedd mikor már a játékosok is fúrták. De nem vagyok benn biztos h még az a csapat se lett volna jobb mint a mostani...
Az az igazság h hiába egy szimpatikus edző Carlo, személyiségre olyan amilyen a Real kispadjára kell, de szakmailag sokmindent nem tudott hozzá tenni a dolgokhoz.
Több mint fél évbe telt neki mire végre rájött h 433 kell, mikor tudta hogy milyen a keret, ismerte őket. Máshol ez is hamarabb szokott menni, sokszor már az előszezonban. A bökkenő hogy így meg leesett neki h a nyár egyik legfontosabb igazolásának tartott Isco teljesen használhatatlan. Nagy taps, megint csak eszetlenül költekeztünk. Ez a vezetőség hibája is, róluk is szól ez a topik. A csapat akkor lépet egy szintet mikor Xabi visszatért és Khedira lesérült. Nem Carlo találmánya ez sem. A cseréi sokszor érthetetlenek, töke meg egyáltalán nincs...
A játékunk meg full unalmas...színtelen, szagtalan semmi. Egyéni villanásokból élünk.
Motiválni nem tud, vagy legalábbis eddig nem látszik az ellenkezője
A fontos meccseket szinte mind elbukta. Egy senki noname tatamartino 2szer fogadhatta a gratulációját. Lehet itt egyeseknek nem tetszik, de José taktikailag megalázta volna ezt a barcát, ebben biztos vagyok.
Én nem sírom vissza a portugált, az ő ideje letelt itt, de összességében Carlo egyáltalán nem végez jobb munkát.