Nagy összeggel ne tedd megRemy írta:Csak aztán nehogy Bale nyerjen nekünk BL-t![]()

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 27., csütörtök 10:50
Nagy összeggel ne tedd megRemy írta:Csak aztán nehogy Bale nyerjen nekünk BL-t![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 27., csütörtök 10:44
Az tény, hogy a jobbak között volt, akart, harcolt de iszonyatosan idegesítő, hogy nem jön össze neki a gól. Ott volt a kapu előtt csak gól kellett volna, de majd egyszer tuti az is össze fog jönni, ha a csapat nem ennyirr flop.gkovi írta:
Benzema tegnap pont, hogy a jobbak között volt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 27., csütörtök 10:42
Csak aztán nehogy Bale nyerjen nekünk BL-tMorataMartin írta:De mérges vagyok a csapatra!Így elbaszni a bajnokságot gyönyörű. Diego Lopezt eddig bírtam de köszönjünk elég volt! Jöhetne már végre Iker Casillas. Benzema meg Bale egyeszűen nem találok rájuk szavakat. Ezek sose tudnak a fontos meccseken jól játszani.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 27., csütörtök 10:36
Benzema tegnap pont, hogy a jobbak között volt.MorataMartin írta:De mérges vagyok a csapatra!Így elbaszni a bajnokságot gyönyörű. Diego Lopezt eddig bírtam de köszönjünk elég volt! Jöhetne már végre Iker Casillas. Benzema meg Bale egyeszűen nem találok rájuk szavakat. Ezek sose tudnak a fontos meccseken jól játszani.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2014. március 27., csütörtök 10:16
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. március 27., csütörtök 9:56
pontosan én is ezt figyeltem meg, baromira hiányzik már a kontráinkból is az átütő erő, lassan érnek fel a támadóink. tegnap is megfigyeltem, hogy egy potenciális kontra lehetőségnél Carvajal 2-3 mp alatt, ha 5-6 métert haladt előre, de ez egy csak kiragadott példa volt. no mindegy, kár nem kihasználni a legjobb támadóképességét a csapatnakaz igazi tűz. nem látom a csapaton azt, hogy fel akarják szántani a pályát, hogy mindent megtesznek a real mezéért.
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 27., csütörtök 9:47
ezt mondogattuk sajnos hetekkel ezelőtt, hogy "rosszul időzített" jó formában voltunk, és nehogy elfogyjunk az igazán fontos meccsekre. most ez (is) következett be. sajnos tényszerű volt, hogy egy idő után kicsit kifogunk fulladni, és kisebb-nagyobb hullámvölgybe kerülünk. persze lehet, hogy ez annak is köszönhető, hogy előtte nem volt igazán kemény ellenfelünk, és mindenki elhitte valahol, hogy idén ez menni fog, mint a karikacsapás.Aminek viszont nem örülök, hogy a szezon legfontosabb szakaszában kezdjük elveszíteni a jó formát, pont mikor topon kellene lennie egy csapatnak (lásd: most Barcaés Bayern)
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 27., csütörtök 9:42
Pedig sajnos kupákat csak így lehet nyerni. Akarattal, szívvel, hittel...győztes, mindent felülmúló győzni akarással, meg lehet nézni az utóbbi évek BL győzteseit...mind piszkosul küzdöttek. Ez bennünk nincs meg...kis szerencse hiányzott, no meg amit már nagyon régóta észrevettem: az igazi tűz. nem látom a csapaton azt, hogy fel akarják szántani a pályát, hogy mindent megtesznek a real mezéért.
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 27., csütörtök 9:29
HozzászólásSzerző: numero64 » 2014. március 27., csütörtök 8:43
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 27., csütörtök 8:38
Na ott is van jó helyen. Ancelottival nincs semmi baj érzi mi is a madidizmus, hogy milyen focit akar a nép, talán Isco kezdhetett volna, de szerintem úgy volt vele, hogy nagyobb hasznát vesszük frissen, nem jött be, ez van.a cheslseanél majd csinálhatja a lúzerségeit.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 27., csütörtök 8:08
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 27., csütörtök 7:48
HozzászólásSzerző: realcamp » 2014. március 27., csütörtök 3:50
Tény,hogy megnyerhetjük,de mostmár nagyon nem a mi kezünkben van a sorsunk.Az Atletico szerintem is fog még pontokat hullajtani,kérdés mennyit.Viszont azt ne feledjük el,hogy mindkét vetélytársunkkal szemben rosszabb a mérlegünk,tehát a Barcelonának ki kell kapnia,egy döntetlen nekünk nem elég..A Bilbaot nagy valószínűséggel otthon legyőzik.Neccesebb még az Espanyol nekik idegenben,meg ugye az Atletico otthon egy X re jó lehet,bár az utolsó forduló,ez is hátrány a részünkről..Ráadásul a Sociedadod meg kell csapnunk idegenben..Háát.Szerintem ez elment.Legalábbis nagyot kéne hibázni az előttünk lévő két csapatnak,és maximum az egyik fog,mindkettő nem.Szerintem nem buktuk el a bajnoksagot, meg siman megnyehetjuk ha osszeszedjuk magunkat. Egyedul vagyok vele?
HozzászólásSzerző: sonic » 2014. március 27., csütörtök 1:26
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 27., csütörtök 1:06
Gyalázatosan?Torquemada írta: Így most védelmünk sem volt, Varane gyalázatosan focizott,
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 27., csütörtök 0:58
Egyetértés.Sierra írta:Raisen szerintem te meg maradj csendben, ha nem akarod hogy mindenki rajtad nevessen és hogy szarrá oltsanak.Dől belőled a hülyeség.
Mourinhot meg hagyjukkk máááááááár, mindenki elfelejtette miket szenvedtünk vele is? Mert úgy látom igen.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 27., csütörtök 0:52
HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. március 27., csütörtök 0:50
Akkor hozzuk Vanczák Villit - Varga józsit - Böde Danit....Hiányposzt - hiányposzt - hiányposzt!
Kell egy balvédő Marcelo mellé, kell egy csatár Benz mellé és kell egy középpályás aki nagy munkabírású.
mind a 3 hiányposztra jönne.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. március 27., csütörtök 0:48
eléAnis írta:MyStiQ írta:
Hiányposzt - hiányposzt - hiányposzt!
Kell egy balvédő Marcelo mellé, kell egy csatár Benz mellé és kell egy középpályás aki nagy munkabírású.
mind a 3 hiányposztra jönne.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem