Tipikus. Aki nincs itt az a király, aki itt van az a rosszSierra írta:
Mourinhot meg hagyjukkk máááááááár, mindenki elfelejtette miket szenvedtünk vele is? Mert úgy látom igen.

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 27., csütörtök 0:25
Tipikus. Aki nincs itt az a király, aki itt van az a rosszSierra írta:
Mourinhot meg hagyjukkk máááááááár, mindenki elfelejtette miket szenvedtünk vele is? Mert úgy látom igen.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. március 27., csütörtök 0:25
+1Sierra írta:Ne Máté, neee.nmate írta:jövőre nagyon csúnyán beérik a munka és rommá verjük Európát.
Ezt a szöveg már a könyökömön jön ki (gondolom másnak is), mindig ez van, minden évben ezt mondjuk és sose lesz belőle semmi. Lényegében tényleg 12 éve. Inkább ne álmondjunk ekkorákat, mert abból jó nagy pofáraesés lesz, én meg azt utálom
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 27., csütörtök 0:24
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. március 27., csütörtök 0:22
Ez azért nincs így. Nagyon sokszor cserélt szarul. Kifejezetten emlékszem olyanra,hogy nem álltunk jól,erre levitt egy középpályást és behozott egy védőt...Ha vmit szerettem Joséban az pont az volt h ilyenkor elővette a tökét, lehozta Arbeloát aztán haddszóljon. Általában be is jött.
HozzászólásSzerző: pavel » 2014. március 27., csütörtök 0:22
Nem azt mondtam, hogy alattomosak! Csak rühellem ezt a hozzáállást! Bár mi is játszottunk így a Barca ellen, az se tetszett!VanillaSky írta:Nem játszottak alattomosan, másrészről kihasználták azt amit tudnak és azt amiben a mi csapatunk rettenetesen foshalmaz, éspedig a betömörülő védelem elleni játék. Lekontráztak és a végén nem fosták le a bokát, beverték míg nálunk max durcás pofákra futotta a saját gólunk meg szintén makk volt, márha a Sevillaé fel van hozva. Megérdemelték, bár mi is képesek lennénk arra, hogy amikor a legjobban kell hozzunk egy meccset!S nem azon, hogy a sevillai görények két kapura lövésből két gólt vertek?
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 27., csütörtök 0:21
Háromnegyed éve van együtt a csapat, új kerettel, új felállással, amit Ancelotti kb. januárban talált meg. Azóta rengeteget fejlődtünk, sok még a meló mint mondtam, de ez majd beérik. Én türelmes vagyok.dannen írta:ja, majd jövőrenmate írta: jövőre nagyon csúnyán beérik a munka és rommá verjük Európát.12 éve ez megy
és nem mellesleg még bármi történhet, szóval azért ne ássunk sírt magunknak. még a duplázás is benne van, ki tudja mi lesz még a szezon végéig. nyugodjon le mindenki.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 27., csütörtök 0:21
Ne Máté, neee.nmate írta:jövőre nagyon csúnyán beérik a munka és rommá verjük Európát.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 27., csütörtök 0:20
1 - Csak kurva szar, hogy ott vagyunk a győzelem kapujában, és elbukunk, mert még nem vagyunk csapatnmate írta: Sok még itt a meló, de szerintem ha türelmes a vezetőség meg szurkolók, + jön egy Pogba, jövőre nagyon csúnyán beérik a munka és rommá verjük Európát.
Egyedül Balere meg a 91 milliójára vagyok mérges... mert nem mutatott eddig semmit 5-6 hónap alatt. Nekem ne gyertek azzal, hogy előszezon nem volt meg, hol van az már...
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. március 27., csütörtök 0:20
Marcelo 25 évesen kiégett. Véletlenül sem a sérüléséhez van köze. Nem. Ő kiégett. Inkább már a BL-t is leszarja, nyáron VB, berántják, aztán szögre akasztja a csukát. Majd mondja a sajtótájékoztatón is, hogy kiégett, nem motiválja már a foci. Hanem csak kiégett.Anis írta:Sevilla elleni ha nem is "bajnoki rangadó", de a bajnoki címet nagyon is befolyásoló mérkőzés. És egyelőre az Atletico veretlen a rangadókat tekintve, a Barca oda-vissza verte a Realt. szóval a Real akar bajnok lenni, ha egy nagy meccset sem képes megnyerni??
hehe-nek maximálisan igaza van, hogy a foci fejben dől el! Ezért zseniális edző Mourinho, mert a nulla Interrel is BL-t nyert, és tudjuk, hogy ott sok játékosnál nulla tudás volt, de fejben tökéletesen összeszedettek voltak! Eto'o is védőt játszott, és lehet sorolni tovább.
Marcelo, Xabi mindketten kiégtek, Carvajal és varane fiatalok és tapasztalatlanok még, Bale meg a bajnokságban nagy nulla, bár egy év bizalmam még van felé, de talán a BL-ben villant majd.... Benz nagyon hullámzó, Modric sem lehet mindig jó és így tovább...
tömörülő csapatok ellen továbbra is nagy nulla ez a csapat: Bilbao, Atletico, Sevilla és így tovább....
nem tudom ki hogy van vele, de én nyáron hoznám simán a Moreno-Rakitic-Bacca triót Sevillából!
Az 5-0 meg egy próba volt Mourinhotól a csodabarca ellen, nem jött be, utána oda-visszavertük őket!
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 27., csütörtök 0:19
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. március 27., csütörtök 0:18
annyira tudtam ki íra ezt az ostobaságotMyStiQ írta:Támogatom! Jöhet még Reyes, Vitolo, Marin, Fazio, Beto és Mbia is.nem tudom ki hogy van vele, de én nyáron hoznám simán a Moreno-Rakitic-Bacca triót Sevillából!
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. március 27., csütörtök 0:17
Nem játszottak alattomosan, másrészről kihasználták azt amit tudnak és azt amiben a mi csapatunk rettenetesen foshalmaz, éspedig a betömörülő védelem elleni játék. Lekontráztak és a végén nem fosták le a bokát, beverték míg nálunk max durcás pofákra futotta a saját gólunk meg szintén makk volt, márha a Sevillaé fel van hozva. Megérdemelték, bár mi is képesek lennénk arra, hogy amikor a legjobban kell hozzunk egy meccset!S nem azon, hogy a sevillai görények két kapura lövésből két gólt vertek?
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 27., csütörtök 0:16
Támogatom! Jöhet még Reyes, Vitolo, Marin, Fazio, Beto és Mbia is.nem tudom ki hogy van vele, de én nyáron hoznám simán a Moreno-Rakitic-Bacca triót Sevillából!
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 27., csütörtök 0:15
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 27., csütörtök 0:14
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 27., csütörtök 0:14
Hányszor estünk ki zsinórban a legjobb 16 között? Na ugye...A BL-ben is csak azért bízok mert (feltéve h túlmegyünk a dortmundon) csak nem zúgunk ki zsinórban negyedszer az elődöntőben...
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 27., csütörtök 0:13
Ja igaz.Géci írta:5-0?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. március 27., csütörtök 0:11
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. március 27., csütörtök 0:11
HozzászólásSzerző: gw2haseo » 2014. március 27., csütörtök 0:09
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem