Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 21., kedd 17:05

Hu mi megy itt a forumon.....vissza olvastam v 5 oldalt, hat volt par hsz amin elcsodalkoztam.

a vileg legjobb edozje vs csak egy Ancelotti (csak nehogy folytassa ezt a "siker" szeriat a Chelseanel is) :lol: Mi lesz a nick neved a Chelsea forumon? :mrgreen:

Real nem nagyobb klub mint a PSG? :ozil: Az igen.......ehhez nincs mit hozza fuzni, egyebkent is mar vagy oten meg tettek elottem hatastalanul.

Ha PSG-nek kell DM,Pepe,Coentrao akkor adjak erte Lucast es Verattit......akkor mar Neymarra sem kellene idot pazarolni.
Zizou meg talalna egy balhatvedet par misiert szerintem. Egyebkent fuggetlenul,h Carvajal jonne vagy sem a francia bajnoksagban szerintem talalnank jobbhatvedet Carvajal moge v elsodleges opcionak is(+Fabinho 2.-3. szamunak).
Johetne meg Gundogan es Kondogbia Khedira helyere.
DM,Khedira,Higu out :zoldsalas:
még max Capello, de neki is csak egy bajnoki cím jött össze.
2 bajnoki cim
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 21., kedd 16:45

Realista24 írta:Én nem felejtettem el, és elismerem Mout, de világ legjobbjának nevezni túlzó véleményem szerint.
nem is mondtam én egy szóval se, hogy ő a világ legjobbja vagy valami.
csak nem értem meg azokat, akik örömtáncot járnak a sírján...
Remy írta:És? Előtte való korszak, folyamatos búcsúzás a 16 között, és? Igen, volt ilyen időszak is. Volt olyan is, amikor BL-t nyertünk, stb stb. A Real Madrid nem 10 éve létezik, nem csak azt kell nézni, amikor gyengébbek voltunk. Egyik klub csapat sem tud örökké a csúcson lenni. Mindenhol voltak hullámvölgyek. Nem értem, hogy az emberek többsége miért szarja le a múltat. Miért csak az elmúlt 2-3, 7-8 évről lehet beszélni.
én nem szarom le a múltat. sőt, tiszteletben tartom azt.

Mounál voltak már nagyobb edzők a Real Madrid kispadján. és még lesznek.
de annyi biztos, hogy del Bosque óta ő az egyetlen olyan edző, aki valamit le is tett az asztalra itt.
még max Capello, de neki is csak egy bajnoki cím jött össze.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 21., kedd 16:42

A The Times szerint a Real Madrid elsődleges célpontja a csatársorba továbbra is Agüero. Az argentin játékos sosem titkolta, hogy szeretne újra Madridba költözni, mivel így több időt tudna a fiával tölteni.
Nem a leghitelesebb, de, ha nincs Neymar, Lucas akkor Agüero kell! :agree:

Egyébként nagyon leálltak a hírek a kp megerősítéséről...Verratti, Gündogan...semmi hír.
Kondogbiáról volt, hogy 8M körül van és érdeklődünk...

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 21., kedd 16:34

RaúlRealMadrid írta:Nekem sem mindegy, hogy milyen focival játszunk, de ha sikeresek lettünk volna, akkor oké.
Ezt most nem értem. Szóval nem mindegy, de mégis az, ha nyerünk?
RaúlRealMadrid írta:Arra akarok kilyukadni, hogy a siker benne volt Mou-ban csak a játékosok nem akarták alárendelni magukat neki... nem tudom kik kezdték el fúrni a rendszert, de láttuk, hogy amikor a játékosok még azt csinálták amit ő mondott, akkor volt is eredmény...
Azért nehogy már a játékosok sara legyen, hogy az edzői stáb elkú :cens: ta az előszezonbeli felkészítést, nem kicsit, nagyon! Hogy a korábbi -általában földön történő- játék után átálltunk az értelmetlen ívelgetésre. Hogy az újdonság varázsa megszűnt, és kiismerték Mourinho "játékát". Hogy érdemi taktikai újítás vagy fordulat nélkül álltunk ki a Dortmund ellen 4-ből 3 meccsen. (Hogy a 4-1-es fejbeli rákészítést ne is emlegessem.) És gondolom Marcelo sem önszántából törte el a lábfejét.

Nem Mourinhonak kell berúgni a ziccereket. De a játékfelfogásnak, a taktikának és a játékosok fejbeli felkészítésének kell kompenzálnia azt, hogy mindig is lesznek kihagyott ziccereink. Ha egy kimarad, akkor dolgozzunk ki még egyet. Ez nálunk úgy megy, hogy rúgunk egy gólt, aztán bekkelve, ívelgetve, hátha szerzünk még. A Dortmund elleni utolsó meccsen (inkább abból is 2*15-20 percben) látszódott, hogy mit is tudna ez a csapat a topon. Az pedig az edző feladata, hogy ott tartsa a csapatot (egy csapat nem 11 vagy 14 emberből áll). Hullám völgyek is lesznek, ez is benne van. De amiben mi vagyunk, az inkább hasonlít már egy Mariana-árokra.

De tegyük fel, hogy Mourinho nem fúrta a játékosokat. Hogy teljesen ártatlan, és mindent megtett, hogy a Real csapata a csúcson legyen, és hírneve ne csorbuljon. Csak a játékosok fúrták meg. Szóval Casillas és Ramos egy aljas dög. De akkor Ronaldo is az, ugyanis a hírek szerint Vele is összeveszett. Pepe is az. stb. Egyszerűbb az edzőt meneszteni, mint a fél (majdnem az egész?) csapatot. Meg ugye "ha nyer a csapat, az a csapat érdeme, ha veszít..." Ja igen, ősz óta "nincs is csapata", meg hát nem szeretik...

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 21., kedd 15:42

pavel írta:
Ha azt csinálták volna, amit José mond és nem ellenkeznek, akkor (szerintem) velünk is sikeres lett volna a mester ugyanúgy, mint az összes többi csapatánál. Most tökmindegy ezt milyen focival tette volna.
Upsz, remélem azért neked nem mindegy milyen focival...ez az idei förmedvény gyakorlatilag nézhetetlen volt! Persze izlések és pofonok. :-)
Nekem sem mindegy, hogy milyen focival játszunk, de ha sikeresek lettünk volna, akkor oké. A Barcának is undorító volt (legalábbis nekem) a tiki-taka mégis sikeres volt. Arra akarok kilyukadni, hogy a siker benne volt Mou-ban csak a játékosok nem akarták alárendelni magukat neki... nem tudom kik kezdték el fúrni a rendszert, de láttuk, hogy amikor a játékosok még azt csinálták amit ő mondott, akkor volt is eredmény...

Közben a hírekben újra benne van Agüero!! :zoldsalas: :D

ganjaman89
Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
Kedvenc csapatod: real madrid cf

HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. május 21., kedd 15:38

Kercsó írta:azok, akik kritizálják Mourinho madridját, azok nem emlékeznek az őt megelőző korszakra.
amikor sorozatosan estünk ki a BL-ből a legjobb 8 között.
amikor 3 osztályú csapatok vertek szájba minket a kupában.

még lehetne sorolni.

már csak a számok magukért beszélnek, melyekkel sikerült rekordokat dönteni.

Azt azért hozzá kell tenni,hogy ez a keret sokkal jobb,mint mondjuk amivel Pellegrini dolgozhatott, és Mourinho azt igazolhatott akit csak akart.A tavalyi év szép volt,de 1 bajnoki cím három év alatt azért nem 1 nagy durranás.

Szerintem Rafa Benitez jó választás lehetne ő focizott a madrid utánpótlásában,spanyol bajnokságot nyert a valenciával,bl-t a liverpool-al. És mivel eléggé utálják egymást Joséval,elégtétel lenne neki ha Madridban sikereket érne el.Tehát lenne motiváció... :agree:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 21., kedd 15:37

Visszatérve a pénzre, nem lennék meglepődve ha itt keresne majd többet. Amúgy egyik klubnál sem ingyen játszanak, dolgoznak, úgyhogy elég elfogult dolog ezzel a pénz témával jönni. A Real se lenne sehol ha nem támogatná a klubot senki
Nem hiszem hogy mi többet tudnánk anyagilag nyújtani Ancelottinak mint a PSG.Itt nincs arab euromilliardos,a klubnak ki kell gazdálkodnia a rávalót....
FFP szabály ide vagy oda,ha akarná a PSG,bőven magasabb fizut tudna ajánlani Ancelottinak mint a Real...
Itt csak szakmai prevenciók jöhetnek számításba,hogy igen is megmutatom,hogy egy Real Madriddal is tudok sikereket elérni,trófeákat szerezni...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. május 21., kedd 15:23

Ha azt csinálták volna, amit José mond és nem ellenkeznek, akkor (szerintem) velünk is sikeres lett volna a mester ugyanúgy, mint az összes többi csapatánál. Most tökmindegy ezt milyen focival tette volna.
Upsz, remélem azért neked nem mindegy milyen focival...ez az idei förmedvény gyakorlatilag nézhetetlen volt! Persze izlések és pofonok. :-)
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 21., kedd 15:19

éljen perez. ingyen elengedi Josét. kifizettünk anno 18-at érte.sebaj. és most meg Ancselottiért is fizetünk. :lol: :lol: meg is érdemeljük. húzzanak le minél többel. úgy látszik továbbra is jótékonysági szervezet vagyunk.
Legjobb emlékeim szerint is végül 8 millát fizettünk Mourinhoért! :roll: Ezt a 18-at nem tudom honnan vettétek??? :hmmm:
Szerinted Moratti húzta volna a száját, ha Mourinho végül náluk marad, mert nem fizetünk érte? Még mindig vigyorogna örömében. Itt viszont tök egyértelmű volt, hogy nekünk nem kell Mourinho, ezt nem lehetett volna bemondani, mert tök egyértelmű az egész. Örüljünk, hogy nem kell kompenzációt fizetni a portugálnak. Ha nagyon szemét lett volna, azt is megoldhatta volna.

Manchinit meg Benítezt mi is hozhatnánk ingyen, mert ott a klubjuk nem ragaszkodott hozzájuk. Ellenben az Inter Mourinhohoz, illetve a PSG Ancelottihoz. Nem tudom mi olyan bonyolult ebben.
Ehhez meg nincs mit hozzáfűzni; egyetértek CS0kival, aki nem képes felfogni a közös megegyezéssel történő szerződésbontás mögött húzódó tartalmat, jelentést (és különbséget tenni az egyoldalú szerződésbontás között) az inkább ........... :coffee: :(

Kis érdekesség a nagyvilágból; Hummels marad még egy évet a Dortmundban, míg Thiago Silvara a PSG akasztotta ki a nem eladó cédulát és a párizsiak most készülnek egy zsírosabb szerződést az orra alá biggyeszteni, így a Barca 2 legfőbb kiszemeltje a védelem megerősítésére kiesett! :-*
egyáltalán lát valaki reális esélyt arra hogy neymar végül nálunk kössön ki?
Perezék erre szeretnének most választ kapni, ezért tartózkodnak és tárgyalnak a madridi képviselők Brazíliában (apucin kívül nem kérdés, hogy kinek az ajánlatát fogadná el a 4, illetve 3-as csoport, társaság)! A Barca, a Santos és a Real Madrid is a konkrét válaszra vár, ami ezidáig elsősorban apuci miatt nem akar megszületni .... :-*
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. május 21., kedd 15:18

Kercsó írta:azok, akik kritizálják Mourinho madridját, azok nem emlékeznek az őt megelőző korszakra.
.
És? Előtte való korszak, folyamatos búcsúzás a 16 között, és? Igen, volt ilyen időszak is. Volt olyan is, amikor BL-t nyertünk, stb stb. A Real Madrid nem 10 éve létezik, nem csak azt kell nézni, amikor gyengébbek voltunk. Egyik klub csapat sem tud örökké a csúcson lenni. Mindenhol voltak hullámvölgyek. Nem értem, hogy az emberek többsége miért szarja le a múltat. Miért csak az elmúlt 2-3, 7-8 évről lehet beszélni.

Mou előtt is volt Real, utána is lesz Real, és fogunk BL-t is nyerni.

Mouval sokat fejlődtünk, de egy bizonyos határt nem tudott átlépni, ami a vesztét okozta neki is, és a csapatnak is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 15:17

azok, akik kritizálják Mourinho madridját, azok nem emlékeznek az őt megelőző korszakra.
Én nem felejtettem el, és elismerem Mout, de világ legjobbjának nevezni túlzó véleményem szerint. Más egy gyengébb kerettel, egy széthullott csapattal nyert bajnokságot, ő meg azt csinált, amit akart. A világ legjobbja lehetett volna, közel járt, de elrontotta.

Csak két apróság, ami igazán unikummá tette volna, ha egy kicsit is hajlandó belátni a tévedéseit:
- Címvédésre készülhetnénk a BL-ben
- Hazai pályán emelhettük volna magasba a Király-kupát
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 21., kedd 15:08

miró írta:
a világ legjobb edzőjét
3 év alatt tönkre baszta a real madridot.szarok az elődöntőkre,meg a bajnokságra.
mára ő miatta a real madrid gladiátor csapat lett,agresszív idegbetegek,meg munkás csapat.

és akkor jön itt a mellé beszélés hogy casillas meg ramos húzza le ezt a csapatot..aha.ők.

nem tud felkészíteni mentálisan egy csapatot a bl elődöntőbe IDEGENBEN.

köszönjük a világ legjobb edzőjének!!!! :lol: :lol:

Kercsó

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 21., kedd 15:08

azok, akik kritizálják Mourinho madridját, azok nem emlékeznek az őt megelőző korszakra.

még lehetne sorolni.

már csak a számok magukért beszélnek, melyekkel sikerült rekordokat dönteni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kercsó 2013. május 21., kedd 15:09-kor.
#whatisyourexcuse

"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. május 21., kedd 15:07

Minek olvasgassam én a Real múltját, sikereit? Tudom az emberek szeretik abban a hitben tartani magukat, hogy az a legjobb amit ők szeretnek. Ezért is vesztek elő ilyen múltas meg egyéb okokat.
Ha a Barca hívná Ancelottit valszeg azért is ott hagyná a PSG-t , mert nagyobb múlttal és tradiciókkal rendelkezik....ja és utálom a Barcát. Megdőlt az elméleted.

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 21., kedd 14:58

a világ legjobb edzőjét
3 év alatt tönkre baszta a real madridot.szarok az elődöntőkre,meg a bajnokságra.
mára ő miatta a real madrid gladiátor csapat lett,agresszív idegbetegek,meg munkás csapat.

és akkor jön itt a mellé beszélés hogy casillas meg ramos húzza le ezt a csapatot..aha.ők.

nem tud felkészíteni mentálisan egy csapatot a bl elődöntőbe IDEGENBEN.

köszönjük a világ legjobb edzőjének!!!! :lol: :lol:
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Kercsó

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 21., kedd 14:51

Erti írta:Minek olvasgassam én a Real múltját, sikereit?
nem kell utána olvass.
sőt. jobb is ha maradsz a ködben.

de addig amíg nem tudod miről van szó, addig szerintem jobb ha csendben maradsz.
Erti írta:Tudom az emberek szeretik abban a hitben tartani magukat, hogy az a legjobb amit ők szeretnek. Ezért is vesztek elő ilyen múltas meg egyéb okokat.
nem érted. s fölösleges neked ecsetelni.
:coffee:
#whatisyourexcuse

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 21., kedd 14:50

Erti írta:Te komolyan hiszel ebben az FFPnek nevezett mesében? Az mindenről szól csak a Fair Playről nem. Az egésznek az a lényege hogy a kb 20 legjobb klubot megvédje a többi gyengéből. Az UEFA fél, hogy otthagyják őket a legnagyobb klubok ezért kitalálták ezt
Tévedsz. Az FFP-t azért találták ki, hogy megállítsák a kis és nagy csapatok eladósodását, amit Spanyolországban és Angliában is láthatsz, valamint a sejkesedést. Már az FFP elfogadásakor megmondta az UEFA képviselője, hogy ezzel minden bizonnyal nőni fog a szakadék a nagy csapatok és a többiek között. De muszáj meglépni, mielőtt a kisebb csapatok csődbe mennek. Lásd most a Málaga, vagy hogy mit szenved az AtMa is.
Erti írta:Ezek a listák azt számolják mennyi került a klub számlájára. A PSG tulaja meg valószínűleg az igazolásokra szánt pénzt szívesebben látja a sajtját. Ja és nem minden úgy van ahogy a papírokon el van könyvelve
Ebben is tévedsz/vagy félreértetted. Nem a könyvelésről beszéltem. Amit én mondtam, abban benne van a tulajdonlás, a játékos keret, a márkanév, a banki garancia stb. Tetszik vagy sem, a Real messze gazdagabb klub mint a párizsi, amelyik a sejk pénze nélkül a francia középmezőnyben tengődne most is.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. május 21., kedd 14:48

miért pont most menne Albiol?
többet játszott az elmúlt 2 hónapban mint Ramos-Pepe együttvéve :D
4-számú hátvédnek tökéletes lenne jövőre is

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 21., kedd 14:44

morientes írta:Valakinek számítanak a tradiciók,valakinek nem.Ancelottinak lehet hogy hogy többet jelent a világ legpatinánsabb klubjánál dolgozni,ott bizonyítani,mint néhány százezer euro.
Hát ezt mondom én is, a pénzes rész kivételével. Valószínűleg azért jön ide, mert szereti a Realt

Visszatérve a pénzre, nem lennék meglepődve ha itt keresne majd többet. Amúgy egyik klubnál sem ingyen játszanak, dolgoznak, úgyhogy elég elfogult dolog ezzel a pénz témával jönni. A Real se lenne sehol ha nem támogatná a klubot senki

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 21., kedd 14:40

de szerettek ilyen nagy és másféle jelzőkkel dobálózni. Ha a Realt annak nevezed akkor a PSG is az, mert a Real semmivel nem jobb. Nem kell itt a múlttal, nagysággal, presztízzsel jönni, mert egy kalap szart nem érünk azzal.
Valakinek számítanak a tradiciók,valakinek nem.Ancelottinak lehet hogy hogy többet jelent a világ legpatinánsabb klubjánál dolgozni,ott bizonyítani,mint néhány százezer euro.
Gondolom pénze van már bőven,birlzonyítani szeretne,bizonyítani,hogy a milan mellett a realal is tud nagy sikereket elérni,ezzel beírná magát a futballtörténelem nagykönyvébe...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Vissza: