Spanyol bajnokság
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Spanyol bajnokság
hát ha bajnok lesz az atletico, akkor le a kalappal.
mennek többek között a bilbaohoz, a valenciához, a kiesés elől menekülő getaféhoz, fogadják a villarrealt és a malagát, plusz még a nou campban is van egy jelenésük az utolsó fordulóban ugye.
nagy esélyt kaptunk a kezünkbe, de szombaton katalán derbi, játszunk még a villarreallal és a bilbaoval, plusz 2-3 kiesés elől menekülő csapattal, nem beszélve az utolsó fordulóról, ki tudja, mennyire lesz az még éles meccs.
nagyon húzós lesz ez a sorozat.
elvileg belefér az x egyszer, de az is csak akkor, ha a végére lemarad az atletico.
mennek többek között a bilbaohoz, a valenciához, a kiesés elől menekülő getaféhoz, fogadják a villarrealt és a malagát, plusz még a nou campban is van egy jelenésük az utolsó fordulóban ugye.
nagy esélyt kaptunk a kezünkbe, de szombaton katalán derbi, játszunk még a villarreallal és a bilbaoval, plusz 2-3 kiesés elől menekülő csapattal, nem beszélve az utolsó fordulóról, ki tudja, mennyire lesz az még éles meccs.
nagyon húzós lesz ez a sorozat.
elvileg belefér az x egyszer, de az is csak akkor, ha a végére lemarad az atletico.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Inkább a barca? Hát pedig inkább az a szerencsétlen Atletico legyen, akik 20 évente nyernek 1-et... barca jönne fel a címeket tekintve, kurvára nem lenne jó, ha ők nyernének.Bullet T írta:Nem tudom,hogy vagytok vele, de en nem tudnam megemeszteni ha az Atletico lenne a bajnok... Barcat is utalom rendesen, de akkor mar inkabb megint ok legyenek...legalabb Madrid urai maradjunk....
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
+1! Megérdemelnék, mert ha még a következő 8 fordulót is sikeresen teljesítik, akkor valóban megérdemlik. Ettől függetlenül rohadtul nekem sem tetszene, ha ők ünnepelnének. Arra a Barca elleni meccsre meg olyan nagy ikszet érzek, nem tudom miért. Mindkét csapat ha addigra nem amortizálódnak le élet-halál harcot fognak vívni, pláne az Atletcio lsd. ellenünk.hunmadridista írta:Pedig az Atletico az eddigi teljesítménye alapján nagyon megérdemelné. A legkiegyensúlyozottabb teljesítményt eddig ők nyújtják. Viszont nagy hátrányuk, hogy az utolsó fordulóban Barcelonában játszanak.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ha ők döntenék el egymás között, akkor jobb lenne esetleg egy harmadik hely, nem bajnokok, de pl. előttünk végeznek...Inkább Atlético, MI, Barcelona.Bullet T írta:Nem tudom,hogy vagytok vele, de en nem tudnam megemeszteni ha az Atletico lenne a bajnok... Barcat is utalom rendesen, de akkor mar inkabb megint ok legyenek...legalabb Madrid urai maradjunk....
Szerk.: vagy mindegy, rossz belegondolni.
Ha egy héttel ezelőtt valaki azt mondja nekem, hogy ez lesz a helyzet, szerintem nem veszem emberszámba a véleményét.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Pedig az Atletico az eddigi teljesítménye alapján nagyon megérdemelné. A legkiegyensúlyozottabb teljesítményt eddig ők nyújtják. Viszont nagy hátrányuk, hogy az utolsó fordulóban Barcelonában játszanak.Bullet T írta:Nem tudom,hogy vagytok vele, de en nem tudnam megemeszteni ha az Atletico lenne a bajnok... Barcat is utalom rendesen, de akkor mar inkabb megint ok legyenek...legalabb Madrid urai maradjunk....
- Bullet T
Nem tudom,hogy vagytok vele, de en nem tudnam megemeszteni ha az Atletico lenne a bajnok... Barcat is utalom rendesen, de akkor mar inkabb megint ok legyenek...legalabb Madrid urai maradjunk....
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem meg kőkemény, szoros meccs lesz, amit most mi húzunk be épphogy. Majd a bírók segítenek...Remy írta:Két forgatókönyvet tudok mára elképzelni. Vagy idegből bezúzzuk őket, és lesz kb 0-4, vagy kikapunk. A legnagyobb kérdés, hogy Carlo mennyire tudta helyrerakni a csapatot fejben.

Nem illik.
- hunmadridista
Sevilla ellen idegenben legtöbbször jó iramú, izgalmas meccseket szoktunk játszani. A mai szerintem egy sok gólos meccs lesz...remélhetőleg a mi javunkra...ellenkező esetben kiszállunk a játékból.
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Vagy játszunk egy szar 0-0-át...Remy írta:Két forgatókönyvet tudok mára elképzelni. Vagy idegből bezúzzuk őket, és lesz kb 0-4, vagy kikapunk. A legnagyobb kérdés, hogy Carlo mennyire tudta helyrerakni a csapatot fejben.
Kemény meccs lesz. Jó lenne, ha az elején betalálnánk, az nagyon sokat segítene a játékosoknak.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Szerintem, ha netán a Sevilla szerzi az első gólt, akkor teljesen össze fogunk zuhanni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Két forgatókönyvet tudok mára elképzelni. Vagy idegből bezúzzuk őket, és lesz kb 0-4, vagy kikapunk. A legnagyobb kérdés, hogy Carlo mennyire tudta helyrerakni a csapatot fejben.
Kemény meccs lesz. Jó lenne, ha az elején betalálnánk, az nagyon sokat segítene a játékosoknak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kifejezetten "félek" a mai meccstől, nem azért mert jobb a Sevilla, csak nagyon kevés ez a 3 nap átváltani a Classicó után...Óriási vizsga a mai lélektani szempontból, a barca előttünk játszik így vezetni fogják a bajnokságot amikor mi pályára lépünk ez egy + nyomás, ha nem lenne elég az elveszített Classico ami megvan toldva egy nagyon nehéz pályával Di Maria és Ramos nélkül...Ha ez a meccs meg lesz már csak 1 nagy lépés lesz hátra a bajnokságból...Nagyon várom már a meccset ,remélem bú felejtőnek jó lesz.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem meg a dortmund ellen sima lesz a dolog, a bajnokságban viszont most vért pisálós, szar játékos meccsek lesznek, amelyeket be kell húzni, nincs mese. De a rutin az ilyen meccsekkel kapcsolatban már megvan.hunmadridista írta: A Dortmundi meccs nem lesz annyira sima, mint azt sokan jósolják. Nagyon fel fogják szívni magukat, a sok sérültjük ellenére is. Hazai pályán mindenesetre nyerni kell majd, hogy meglegyen.
A Sevillának, valamint a Sociedadnak pedig nemhiszem, hogy rúgunk majd 5-öt, nehéz meccsek lesznek azok is, ennek ellenére hozható mind.
Bár szerintem a sorsunk a kövi 4 fordulóban eldől...
Nem illik.
- hunmadridista
A Dortmundi meccs nem lesz annyira sima, mint azt sokan jósolják. Nagyon fel fogják szívni magukat, a sok sérültjük ellenére is. Hazai pályán mindenesetre nyerni kell majd, hogy meglegyen.ateeemadrid írta: hát egy gyengélkedő dortmund elleni BL negyeddöntő nem kéne, hogy befolyásolja a bajnokságot.
meg kell verni a Sevillát és a Sociedadot idegenben. ez a 2 nehéz meccsünk lesz összesen, nehogymár ezekre ne lehessen összeszedni magunkat.
rúgni kell mind2 csapatnak 5öt, úgy hogy 100%on pörgünk, a többi meccs meg félgőzzel is meglesz.
egyértelműen mi vagyunk a legjobb helyzetben, élni kell vele. ennyire egyszerű.
A Sevillának, valamint a Sociedadnak pedig nemhiszem, hogy rúgunk majd 5-öt, nehéz meccsek lesznek azok is, ennek ellenére hozható mind.
Bár szerintem a sorsunk a kövi 4 fordulóban eldől...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Csak akkor arra is fel lehet készülni, hogy ugrik az aranycipő is meg a Pichichi...Csabi írta:Ne aggodj, Ronaldo mar sok vizet nem zavar, elmeszelik ot par meccsre, majd az utolso fordulokban visszater.

- ateeemadrid
hát egy gyengélkedő dortmund elleni BL negyeddöntő nem kéne, hogy befolyásolja a bajnokságot.hunmadridista írta:Szerintem fogunk mi még pontokat veszíteni...nagyon nehéz lenne végigtolni a maradék 9 meccset hiba nélkül, főleg BL-el, meg kupadöntővel karöltve...
Az Atletico is szerintem fog pontokat hullajtani...a Barcában már nem érzem a pontvesztést, főleg, hogy nekik a legkönnyebb a sorsolásuk a 3 nagy közül és a tegnapi győzelem valószínűleg óriási löketet adhatott nekik. Ennek ellenére valószínűleg az utolsó 3 fordulóban dől el a Liga sorsa...remélhetőleg nem az utolsóban, mert ott lesz a Barca-Atletico...
meg kell verni a Sevillát és a Sociedadot idegenben. ez a 2 nehéz meccsünk lesz összesen, nehogymár ezekre ne lehessen összeszedni magunkat.
rúgni kell mind2 csapatnak 5öt, úgy hogy 100%on pörgünk, a többi meccs meg félgőzzel is meglesz.
egyértelműen mi vagyunk a legjobb helyzetben, élni kell vele. ennyire egyszerű.
- hunmadridista
Szerintem fogunk mi még pontokat veszíteni...nagyon nehéz lenne végigtolni a maradék 9 meccset hiba nélkül, főleg BL-el, meg kupadöntővel karöltve...
Az Atletico is szerintem fog pontokat hullajtani...a Barcában már nem érzem a pontvesztést, főleg, hogy nekik a legkönnyebb a sorsolásuk a 3 nagy közül és a tegnapi győzelem valószínűleg óriási löketet adhatott nekik. Ennek ellenére valószínűleg az utolsó 3 fordulóban dől el a Liga sorsa...remélhetőleg nem az utolsóban, mert ott lesz a Barca-Atletico...
- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Nem kell aggódnunk, szinte csak saját magunknak köszönhetően bukhatjuk el a bajnokságot. Hozni kell minden meccset, és ezzel a kerettel illene is, még ha nehéz is lesz, amiben biztos vagyok, de nem lehetetlen. A Barca hiába érzi a lehetőséget, de ha mi nem bukunk egy meccset sem, akkor hiába lihegnek a nyakunkban, max. ösztönözhetnek, belehajszolhatnak a győzelembe. Az Atletico egy ponttal előttünk, de nekik lesz a legnehezebb dolguk, elég egy döntetlenecske tőlük, és máris előzünk. Tehát semmi sincs veszve, innen szép nyerni, csak hozni kell a kötelezőt, és türelmesen várni az Atletico pontvesztésére. Ha mi minden meccset megnyerünk, és mégis az Atletico lesz a bajnok meg fogják érdemelni, ahogy mi is, ha innen bukunk, és emiatt oda a bajnokság.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Ne aggodj, Ronaldo mar sok vizet nem zavar, elmeszelik ot par meccsre, majd az utolso fordulokban visszater.