Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Premier League
1 ember volt aki egyetértett velem,ez nem baj,semmi probléma,de ez a touré,megint olyant tett,amit ma nem sokan,sőt alig....sőt,senki. A játéka,a gólja maga előkészitése.....hmmm.....messi...cr...most touré alatt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az ember gondolná, hogy micsoda comeback volt az olympiacos ellen, aztán ebből erőt merítenek, majd jobban belegondolva ez is csak a bad luck moyes téma, mert megkapták a bayernt, aki bl ide, bl oda, nagyon úgy néz ki, hogy elveri őket, mint jég a határt.
aztán még mélyebb gödörben lesznek.
durva lesz jövőre őket egyébként az el-ben látni.
már ha azt megcsípik, mert se az everton, se a spurs nem gyengébb, és van pár pont előnyük is.
aztán még mélyebb gödörben lesznek.
durva lesz jövőre őket egyébként az el-ben látni.
már ha azt megcsípik, mert se az everton, se a spurs nem gyengébb, és van pár pont előnyük is.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ahogy Wenger, úgy Moyes is knows
- MU - Chelsea 0-0
- MU - Totten 1-2
- MU - Pool 0-3
- MU - City 0-3
- MU - Everton 0-1
- MU - Newcastle 0-1
egyedül az Arsenalt tudták megverni otthon!
Összesített mérlegük idén ezen nagyobb csapatok ellen: 1-3-8 Gólok meg 6-20

- MU - Chelsea 0-0
- MU - Totten 1-2
- MU - Pool 0-3
- MU - City 0-3
- MU - Everton 0-1
- MU - Newcastle 0-1
egyedül az Arsenalt tudták megverni otthon!
Összesített mérlegük idén ezen nagyobb csapatok ellen: 1-3-8 Gólok meg 6-20

FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Az Arsenalnak már nem előre, hanem hátra kell figyelni
Jön az Everton, akik ha hozzák a -1 meccsüket, akkor 3 pontra lehetnek.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Caraway írta:Meg a nagy lófaszt. Ez a nyomorék fellaini rengeteg fejpárbajt elveszít, katasztrofális focista(?).
Nem látom minden meccsét,Te lehet többet láttál,de amikor én láttam,akkor fejjel verhetetlen volt.....mondjuk a haja is benne lehet.

Igen,ez is igaz,ott is lassú volt,de labdabiztos,és fejjel verhetetlen....rá ment a taktika,felivelések stb.....az idei fellaininek köze nincs az evertonoshoz.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az idei fellaininek köze nincs az evertonoshoz.
ott is lomha volt nyilván, de sokkal többet volt játékban, voltak jó labdái, góljai, stb.
lehet ő is tipikusan az a játékos, akik kis és középcsapatokból ki tud emelkedni, de egy nagyobb csapatba beleszürkül.
bár idén a mu is csak erős középcsapat.
na jó, csak lecsúsztatta a saját térfelük közepén barkley-nak, de az volt a kulcs.
ott is lomha volt nyilván, de sokkal többet volt játékban, voltak jó labdái, góljai, stb.
lehet ő is tipikusan az a játékos, akik kis és középcsapatokból ki tud emelkedni, de egy nagyobb csapatba beleszürkül.
bár idén a mu is csak erős középcsapat.

itt is deulo adta a gólpasszt.
na jó, csak lecsúsztatta a saját térfelük közepén barkley-nak, de az volt a kulcs.

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Na Wellbeck majdnem benyújtotta az igényét a Puskás-díjra...
- Matt009
Max a frizurája. Azon kívül netto emberhátrány. A fejjátékára meg a törpválogatott ellen nem sok szükség lett volna...Mondjuk khediránál sokkal jobb

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Meg a nagy lófaszt. Ez a nyomorék fellaini rengeteg fejpárbajt elveszít, katasztrofális focista(?).
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
szerencsére ez football, nem headballR.M.C.F írta:Matt009 írta:Fellaini...
Gascoigne anno még őt akarta a kp-ra, olyan alapon, hogy jobb mint Khedira...Édes istenem tessék itt van. De jó, hogy nem itt kötött ki...
Mondjuk khediránál sokkal jobb. evertonban rá épült a taktika,és a fejjátéka annyira domináns,amennyire nem soké, minden párharcot megnyer fejjel.

elképesztő nagy balfasz az ember én csak annyit látok.

-
Nincsen statisztika arról,hogy ebben a szezonban,touré a 767 db labdaérintéséből,most 4-et vagy 5 -öt rontott el?
Mert elvesztettem a fonalat.
Mert elvesztettem a fonalat.
-
Matt009 írta:Fellaini...
Gascoigne anno még őt akarta a kp-ra, olyan alapon, hogy jobb mint Khedira...Édes istenem tessék itt van. De jó, hogy nem itt kötött ki...
Mondjuk khediránál sokkal jobb. evertonban rá épült a taktika,és a fejjátéka annyira domináns,amennyire nem soké, minden párharcot megnyer fejjel.
- Matt009
Fellaini...
Gascoigne anno még őt akarta a kp-ra, olyan alapon, hogy jobb mint Khedira...
Édes istenem tessék itt van. De jó, hogy nem itt kötött ki...
Gascoigne anno még őt akarta a kp-ra, olyan alapon, hogy jobb mint Khedira...

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Fellaini mit keres még a pályán a könyöklése után... 
3 perc hosszabbítás az elsõ félidõ után, egy Clásicón is a második félidõ végén, az nem számít, hogy 3 büntetõ is volt egyazon félidõ folyamán + fetrengés, cserék...

3 perc hosszabbítás az elsõ félidõ után, egy Clásicón is a második félidõ végén, az nem számít, hogy 3 büntetõ is volt egyazon félidõ folyamán + fetrengés, cserék...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
Aztán majd eltűnsz a pitsába mint a malajziaiak.
- hehe
meglátjuk.
de ha megnyerik, engem többet nem láttok, mert ülök a repülőre és megyek ünnepelni a félmeztelen transz.. őő szambatáncosnőkkel
de ha megnyerik, engem többet nem láttok, mert ülök a repülőre és megyek ünnepelni a félmeztelen transz.. őő szambatáncosnőkkel

-
Továbbra is minden tiszteletem a tiéd,de ez a brazil csapat,nem képes erre. Nincsen vezérük,nincsen komoly koncepciójuk,nincsen meg a brazilos könnyedségük amivel továbbléptek a többin,nincsen kp-a,nincsen erős támadó....vicc,de a védelem a legjobb minőség,és ez sokat elmond.
Nem akarok pálcát törni,mert ki vagyok én,de ezt tudom mondani a spanyolosoknak is,még a csoport is nehéz lesz,nemhogy a vb.
Nem akarok pálcát törni,mert ki vagyok én,de ezt tudom mondani a spanyolosoknak is,még a csoport is nehéz lesz,nemhogy a vb.
- hehe
nem. az az előző vébén lévő dunga csapat volt.R.M.C.F írta:Hehe:
Ilyen minőség nálatok nincsen,de ne bánkódj,mert sehol másutt sincs. Neymar? hagyjál már. ki lesz a center? neymar? Nevetséges. Kik lesznek azok a kp-ások,akik mint korábban,elkápráztatták a világot? Hol vannak a cafu/rc-k?
Maradj már...én tisztelem az elkötelezettségedet,de ez a brazil ha vb-t nyer,akkor az a többi szégyene......nagyon nagy szégyen. Ez minden idők leggyengébb,legstilustalanabb brazil csapata......igazi világklasszis nélkül.
megtanítottuk a spanyolokat a mélytorkosra, tudom sokak szemében nem jelent sokat, de aki nézte és látta az elszántságot és a hangulatot odahaza, az tudja, hogy itt vérhányás és tüdőkiköpés lesz, hogy odahaza a sajátok előtt mennybe mehessenek. (ki mit gondol, miért "tartalékol" neymar és marcelo is például? erősen visszafogottan nyomja több brazil alapember is...)
nincs ronaldo-rivaldo-ronaldinho minőség, nincs zico-sócrates-falcao minőség, stbstbstb, de én nyugodtan alszom, mert nincs a világon kreatívabb csapat, ha felhúzzák a brazil mezt, többen kicserélődnek furamód a klubcsapatban nyújtott teljesítményükhöz képest.

-
Hehe:
Ilyen minőség nálatok nincsen,de ne bánkódj,mert sehol másutt sincs. Neymar? hagyjál már. ki lesz a center? neymar? Nevetséges. Kik lesznek azok a kp-ások,akik mint korábban,elkápráztatták a világot? Hol vannak a cafu/rc-k?
Maradj már...én tisztelem az elkötelezettségedet,de ez a brazil ha vb-t nyer,akkor az a többi szégyene......nagyon nagy szégyen. Ez minden idők leggyengébb,legstilustalanabb brazil csapata......igazi világklasszis nélkül.