Főleg, hogy Abra kijelentette, hogy nem fizet érte.egyből kifizették volna a 20 milliót vagy mennyit ahogy vége a szezonnak.

>>>lefáradok azoktól, akik szerint ugyanaz irányítani egy PSG-t, mint egy Real Madridot
mert a Real semmivel nem jobb.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 14:20
Főleg, hogy Abra kijelentette, hogy nem fizet érte.egyből kifizették volna a 20 milliót vagy mennyit ahogy vége a szezonnak.
>>>lefáradok azoktól, akik szerint ugyanaz irányítani egy PSG-t, mint egy Real Madridot
mert a Real semmivel nem jobb.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 21., kedd 14:19
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 21., kedd 14:17
valszeg a chelsea is szeretett volna augusztus végéig várni. jól látod. ja és mi is vártunk Joséval anno augusztus végéig. ja nem. egyből perkáltunk.cart írta:Persze, marha jó lett volna, hogy az új edző minél később tudjon munkába állni. Fantasztikus húzás lett volna.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 21., kedd 14:16
Szerinted Moratti húzta volna a száját, ha Mourinho végül náluk marad, mert nem fizetünk érte? Még mindig vigyorogna örömében. Itt viszont tök egyértelmű volt, hogy nekünk nem kell Mourinho, ezt nem lehetett volna bemondani, mert tök egyértelmű az egész. Örüljünk, hogy nem kell kompenzációt fizetni a portugálnak. Ha nagyon szemét lett volna, azt is megoldhatta volna.ki mondta hogy ki kell rúgni. ugyanazt ellehetett volna játszani mint Morratti velünk. csak mi a chelsea-vel.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 21., kedd 14:15
de szerettek ilyen nagy és másféle jelzőkkel dobálózni. Ha a Realt annak nevezed akkor a PSG is az, mert a Real semmivel nem jobb. Nem kell itt a múlttal, nagysággal, presztízzsel jönni, mert egy kalap szart nem érünk azzal.morientes írta:Egy nagy klubal szeretne nagy sikereket elérni.
Pedig igaz és a pénzt is sokkal jobban költik, Ja és olyat mondani, hogy a Realnál több pénz van, mint a PSGnél na az hülyeségE kettő közül egyik sem igaz... Gondolkodjunk már mielőtt hülyeségeket irunk.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 21., kedd 14:15
E kettő közül egyik sem igaz... Gondolkodjunk már mielőtt hülyeségeket irunk.Erti írta:A PSGnél több a pénz, jobb a keret
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 21., kedd 14:13
Kicsit átláthatatatlan a hsz-ed számora,de korrekt kis összevetés :-)MorataMartin írta: MorataMartin
Ezt pedig párszor elolvastam mire hittem a szememnek :-)Erti írta:Igazából Ancellottit sem értem. A PSGnél több a pénz, jobb a keret és mégis jönne ide. Lehet ilyen nagy Real szurkoló? Más oka nemigen lehet a jövetelének
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 21., kedd 14:09
Egy nagy klubal szeretne nagy sikereket elérni.Szakmai motivácio,ez van a dolog mögött.Szerintem.Igazából Ancellottit sem értem. A PSGnél több a pénz, jobb a keret és mégis jönne ide. Lehet ilyen nagy Real szurkoló? :hmmm: Más oka nemigen lehet a jövetelének
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 14:05
Mindegy, Benőnél Mou a világlegjobbja, aki a megszerezhető 9(12) kupából behúzott kettőt(hármat)Persze, marha jó lett volna, hogy az új edző minél később tudjon munkába állni. Fantasztikus húzás lett volna.
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 21., kedd 14:04
Hát nem, de a PSGnél sokkal jobb a helyzet. Plusz ott van még az is, hogy igazolni is sokkal jobban tudnak. Akiket odavittek 1-2 kivétellel mind beváltak.torjack írta:Egyrészt azért mi sem sz@rral gurigázunk.
Ez csak a szokásos sablon szöveg amivel a legtöbb szurkoló hiteti magáttorjack írta:Másrészt ott van a presztízs is. Az olyan csapatok, mint a PSG, Chelsea, ManCity lehet, hogy vehetnek ultrabrutál játékoskeretet, de az évtizedek alapján megszerzett rangot, amit a Real Madrid kivívott magának, azt nem lehet megvenni.Nem a semmiért lettünk a XX.század legjobb csapata. Real edzőnek lenni kiváltság, az újgazdag csapatok edzőjének lenni meg egy nagyon jól jövedelmező meló, de nem több.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 21., kedd 14:02
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 21., kedd 14:00
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 21., kedd 14:00
Igazából Ancellottit sem értem. A PSGnél több a pénz, jobb a keret és mégis jönne ide. Lehet ilyen nagy Real szurkoló? Más oka nemigen lehet a jövetelének
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 21., kedd 13:58
És ha kirúgta volna Mourinhót, akkor mennyit kellett volna fizetni neki? 20 milliót? Így volt a legkorrektebb elválni.BBeno írta:éljen perez. ingyen elengedi Josét. kifizettünk anno 18-at érte.sebaj. és most meg Ancselottiért is fizetünk.![]()
meg is érdemeljük. húzzanak le minél többel. úgy látszik továbbra is jótékonysági szervezet vagyunk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 13:57
Te ezt nem értheted. Mourinho nem lehet hibás, csak a csúnya Pérez bácsi, aki szinte átadta a klub irányítását a portugálnak, mégis elkúrta a dolgokatÉljen Mourinho
Ennek nincs köze ahhoz, hogy madridista vagyok-e vagy sem.Mivel Real szurkoló vagy így persze azt mondod, de reálisan megnézve a PSGnél jobb körülmények vannak a győzelemre, mint itt
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 21., kedd 13:56
Éljen Mourinho, hogy kibalhézta az elbocsájtását. Az utóbbi hónapokban egyértelműen erre hajtott a portugál.BBeno írta:éljen perez
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 21., kedd 13:55
Egyértelmű, hogy PSGRealista24 írta:Real Madrid vagy PSG, ha nem a pénz motivál, akkor nem lehet kérdés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 13:54
Real Madrid vagy PSGMás oka nemigen lehet a jövetelének
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 21., kedd 13:53
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 21., kedd 13:51
Már vagy 2-3 hónapos hír, hogy hosszabbítani akarnak Verrattival. Nem fog ő onnan eljönni.hirtelen égetően sürgős lett Verratti, Thiago Silva és Maituidi számára kedvezőbb feltételeket biztosító új szerződést kínálni!
Miket fogsz te még ezért kapni!Szerintem semmi extra nincs ebben a Neymarban, nálam Benzemánál nem jobb csatár. Nálam egy nyálgép, aki hisztizik, ha nem úgy van, ahogy ő szeretné.
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem