Ha szerencsénk van akkor azt megússzák pénzbüntetéssel...Csabi írta:ezt a pirosért kapta. a dumát holnap tárgyalják.

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 25., kedd 22:05
Ha szerencsénk van akkor azt megússzák pénzbüntetéssel...Csabi írta:ezt a pirosért kapta. a dumát holnap tárgyalják.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 25., kedd 22:02
A real madrid az urak klubja,ami abban mutatkozik meg,hogy a sok csalás ellen,nem tiltakozik,meg sem szólal,hanem,hallgat mint hal a szatyorban.......JM meg dumált,és meg is basszatták érte....főleg iker,ő is azon van,higy bár kap évente egy raklap csaló gólt,de kuss legyen.....mert ezt a faszomrealmadrid.Csabi írta:ezt a pirosért kapta. a dumát holnap tárgyalják.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 25., kedd 21:59
Csabi írta:ezt a pirosért kapta. a dumát holnap tárgyalják.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 25., kedd 21:58
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 25., kedd 21:56
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 25., kedd 21:49
Szerencsére nem jött be a tippem. Ezt az egy meccset meg kibirjuk...R.M.C.F írta:mert dumált? Aha.....érdekes lenne. Már akkor is vért hánytam amikor JM-t száműzték a lelátóra,és rendeletben figyeltették,hogy telefonál-e? Segit-e? Mekkora aljas dolog már ez? mivel más csapatok eltiltott edzőit is megnéztem,és sehol nem volt plusz szankció,volt aki simán telefonálhatott stb.......sima real ellenesség nem több.Ramos viszont szerintem kap vagy 3 meccset.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 25., kedd 21:06
mert dumált? Aha.....érdekes lenne. Már akkor is vért hánytam amikor JM-t száműzték a lelátóra,és rendeletben figyeltették,hogy telefonál-e? Segit-e? Mekkora aljas dolog már ez? mivel más csapatok eltiltott edzőit is megnéztem,és sehol nem volt plusz szankció,volt aki simán telefonálhatott stb.......sima real ellenesség nem több.Ramos viszont szerintem kap vagy 3 meccset.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 25., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 25., kedd 11:26
Szerintem is a pénzbüntetés lenne a legjobb megoldás... Ramos viszont szerintem kap vagy 3 meccset.L.Miki írta:Vagy kiegyeznek némi pénzbüntetéssel, ilyen versenyhelyzet mellett ez lenne a legokosabb, bölcsebb döntés. De tőlük minden kitelik.hunmadridista írta:Meg fogják őt is és Ramost is büntetni, ha nem tennék azzal elismernék, hogy a bíró tényleg hibázott...az nem érdekli őket, hogy ki bajnok esélyes és ki nem. Amúgy 5 meccs talán nem lesz, de mivel visszaesők mindketten, szerintem 3-at fognak kapni...
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 25., kedd 11:23
Vagy kiegyeznek némi pénzbüntetéssel, ilyen versenyhelyzet mellett ez lenne a legokosabb, bölcsebb döntés. De tőlük minden kitelik.hunmadridista írta:Meg fogják őt is és Ramost is büntetni, ha nem tennék azzal elismernék, hogy a bíró tényleg hibázott...az nem érdekli őket, hogy ki bajnok esélyes és ki nem. Amúgy 5 meccs talán nem lesz, de mivel visszaesők mindketten, szerintem 3-at fognak kapni...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 25., kedd 10:57
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 24., hétfő 22:03
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 24., hétfő 21:52
Vagy pelda statualas gyanant visszaesokent kap vagy 5 meccset.pheco írta:Elméletileg "csak" pénzbüntetést fognak kapni, de azon sem lepődnék meg, ha 2-3 meccsről eltiltanák. Bár Ronaldoval nem merik megtenni a legutóbbi 3 meccses eltiltás után, azt a szövetség is érzi(legalább is remélem), hogy vicc kategória volt.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 24., hétfő 21:49
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 24., hétfő 21:43
Elvileg holnap vizsgálják.Mikor derülhet ki az esetleges büntetés?
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. március 24., hétfő 20:21
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 24., hétfő 11:14
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 24., hétfő 10:36
Az egyéni villanások hiányát picit túlzásnak érzem, de a többit adom; tegnap sajnos gyenge volt a legnagyobb kedvencünk és úgy összességében is visszább eset a teljesítménye önmagához képest az új évben, de ez valahol érthető is --> 5. éve hoz egy olyan stabil szintet, ami alá nem nagyon megy az emberünk! Lesz ez még jobb is!Nincsenek egyéni megvillanásai, sokat gondolkozik, pontatlanul lő, passzol, sok a flegmaság. És ma még annyira se volt harcos, mint általában szokott az ilyen meccseken. Felírnék neki is heti két Zizou terápiát.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. március 24., hétfő 1:05
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 24., hétfő 0:34
Akkor egy pár fordulóra sajnos el fogják őt is meszelni...most kellett volna pedig csendben maradni és összeszorított fogakkal tovább küzden, mert csak a csapatot hozza kellemetlen helyzetbe az ilyen nyilatkozatokkal...főleg, hogy normális cserénk az nincs....dannen írta:valószínűleg büntetést fog kapni amiért kimondta az igazat a meccs után, itt a link:
katt
aki nem tud angolul annak vki fordíts le, nincs erőm most
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem