R.M.C.F írta:Hehe:
Ilyen minőség nálatok nincsen,de ne bánkódj,mert sehol másutt sincs. Neymar? hagyjál már. ki lesz a center? neymar? Nevetséges. Kik lesznek azok a kp-ások,akik mint korábban,elkápráztatták a világot? Hol vannak a cafu/rc-k?
Maradj már...én tisztelem az elkötelezettségedet,de ez a brazil ha vb-t nyer,akkor az a többi szégyene......nagyon nagy szégyen. Ez minden idők leggyengébb,legstilustalanabb brazil csapata......igazi világklasszis nélkül.
nem. az az előző vébén lévő dunga csapat volt.
megtanítottuk a spanyolokat a mélytorkosra, tudom sokak szemében nem jelent sokat, de aki nézte és látta az elszántságot és a hangulatot odahaza, az tudja, hogy itt vérhányás és tüdőkiköpés lesz, hogy odahaza a sajátok előtt mennybe mehessenek. (ki mit gondol, miért "tartalékol" neymar és marcelo is például? erősen visszafogottan nyomja több brazil alapember is...)
nincs ronaldo-rivaldo-ronaldinho minőség, nincs zico-sócrates-falcao minőség, stbstbstb, de én nyugodtan alszom, mert nincs a világon kreatívabb csapat, ha felhúzzák a brazil mezt, többen kicserélődnek furamód a klubcsapatban nyújtott teljesítményükhöz képest.