Cristiano Ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Nem tudom mennyit számít, de azért egy tockost lekevernék neki így utólag ,hogy pályára lépett a Schalke ellen...Hiába ő CR , azért számít az nagyon is ,hogy 1hetet készülsz a Classicóra vagy 4 napot...Persze lehet ,hogy akkor is ilyen gyenge lett volna ,ha kihagyja a bl meccset de a szezon hajrájában egy eldőlt meccsen pályára lépni úgy ,hogy hétvégén Classico, több mint felelőtlenség...Ma kárpótlást várok tőle, gólokat...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Megcsörgi a providentet azt jó vanR.M.C.F írta:ramosnak nincsen pénze. majd fizet a cofidis.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Géci írta:Ha szerencsénk van akkor azt megússzák pénzbüntetéssel...Csabi írta:ezt a pirosért kapta. a dumát holnap tárgyalják.
ramosnak nincsen pénze. majd fizet a cofidis.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
Ha szerencsénk van akkor azt megússzák pénzbüntetéssel...Csabi írta:ezt a pirosért kapta. a dumát holnap tárgyalják.

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A real madrid az urak klubja,ami abban mutatkozik meg,hogy a sok csalás ellen,nem tiltakozik,meg sem szólal,hanem,hallgat mint hal a szatyorban.......JM meg dumált,és meg is basszatták érte....főleg iker,ő is azon van,higy bár kap évente egy raklap csaló gólt,de kuss legyen.....mert ezt a faszomrealmadrid.Csabi írta:ezt a pirosért kapta. a dumát holnap tárgyalják.
Any>tokat.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Csabi írta:ezt a pirosért kapta. a dumát holnap tárgyalják.

pont ezt akartam írni, hova örültök, még céronaldo is kapja szépen

-
tudod,eddig is nevetséges volt az amit a madrid ellen műveltek,ezzel még megspékelték volna.....eddig is sok volt,de még ehető sok drukkernek. Azért van egy határ.
-
Szerencsére nem jött be a tippem. Ezt az egy meccset meg kibirjuk...R.M.C.F írta:mert dumált? Aha.....érdekes lenne. Már akkor is vért hánytam amikor JM-t száműzték a lelátóra,és rendeletben figyeltették,hogy telefonál-e? Segit-e? Mekkora aljas dolog már ez? mivel más csapatok eltiltott edzőit is megnéztem,és sehol nem volt plusz szankció,volt aki simán telefonálhatott stb.......sima real ellenesség nem több.Ramos viszont szerintem kap vagy 3 meccset.

-
mert dumált? Aha.....érdekes lenne. Már akkor is vért hánytam amikor JM-t száműzték a lelátóra,és rendeletben figyeltették,hogy telefonál-e? Segit-e? Mekkora aljas dolog már ez? mivel más csapatok eltiltott edzőit is megnéztem,és sehol nem volt plusz szankció,volt aki simán telefonálhatott stb.......sima real ellenesség nem több.Ramos viszont szerintem kap vagy 3 meccset.
Ramosért nem lenne most olyan nagy kár, a BL-ben jétszhat, Varane tud helyette játszani, hétvégén meg még Pepe is pihenhet a hazai meccsen, Nacho-Varane páros elég kell, hogy legyen oda.
CR már sokkal neccesebb, bár kétség kívül kiváncsi lennék, hogy Isco mit mutatna ott, kvázi az igazi helyén.
CR már sokkal neccesebb, bár kétség kívül kiváncsi lennék, hogy Isco mit mutatna ott, kvázi az igazi helyén.
-
Szerintem is a pénzbüntetés lenne a legjobb megoldás... Ramos viszont szerintem kap vagy 3 meccset.L.Miki írta:Vagy kiegyeznek némi pénzbüntetéssel, ilyen versenyhelyzet mellett ez lenne a legokosabb, bölcsebb döntés. De tőlük minden kitelik.hunmadridista írta:Meg fogják őt is és Ramost is büntetni, ha nem tennék azzal elismernék, hogy a bíró tényleg hibázott...az nem érdekli őket, hogy ki bajnok esélyes és ki nem. Amúgy 5 meccs talán nem lesz, de mivel visszaesők mindketten, szerintem 3-at fognak kapni...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Vagy kiegyeznek némi pénzbüntetéssel, ilyen versenyhelyzet mellett ez lenne a legokosabb, bölcsebb döntés. De tőlük minden kitelik.hunmadridista írta:Meg fogják őt is és Ramost is büntetni, ha nem tennék azzal elismernék, hogy a bíró tényleg hibázott...az nem érdekli őket, hogy ki bajnok esélyes és ki nem. Amúgy 5 meccs talán nem lesz, de mivel visszaesők mindketten, szerintem 3-at fognak kapni...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Meg fogják őt is és Ramost is büntetni, ha nem tennék azzal elismernék, hogy a bíró tényleg hibázott...az nem érdekli őket, hogy ki bajnok esélyes és ki nem. Amúgy 5 meccs talán nem lesz, de mivel visszaesők mindketten, szerintem 3-at fognak kapni...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nagy féreg a spanyol szövetség, de azért ilyen gyomrost bevágni egy bajnok esélyes csapatnak az utolsó 9 fordulóra...kétlem ,hogy megmernék húzni, de amennyiben megteszik nagyon remélem ,hogy Perez verő emberei elindulnak a begyűjtő útra...

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
Vagy pelda statualas gyanant visszaesokent kap vagy 5 meccset.pheco írta:Elméletileg "csak" pénzbüntetést fognak kapni, de azon sem lepődnék meg, ha 2-3 meccsről eltiltanák. Bár Ronaldoval nem merik megtenni a legutóbbi 3 meccses eltiltás után, azt a szövetség is érzi(legalább is remélem), hogy vicc kategória volt.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Elméletileg "csak" pénzbüntetést fognak kapni, de azon sem lepődnék meg, ha 2-3 meccsről eltiltanák. Bár Ronaldoval nem merik megtenni a legutóbbi 3 meccses eltiltás után, azt a szövetség is érzi(legalább is remélem), hogy vicc kategória volt.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Elvileg holnap vizsgálják.Mikor derülhet ki az esetleges büntetés?
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Rohadtul idegesitett,h olyanokért reklamált amik egyértelműen nem voltak szabálytalanok, szerintem egy labdát nem tudott átvenni, a tizit kiharcolta,beverte. Én nem mondom,h egy ilyen szintű játékosnak nem lehet rossz meccse, de ennyire? Ilyen szarul még az Old Traffordon sem játszott. Persze,h a meccs után az ő szája a leghangosabb.. Visszaesőként lehet még öt meccset is kap ami szintén nevetséges de hát már inkább áhh..
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Szinte biztos vagyok benne, hogy kap pár meccses eltiltást
Mikor derülhet ki az esetleges büntetés?