Premier League
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Premier League
Nasri helyére kell valaki a Citybe. Szerintem rohadtul fék a srác.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Pedig Fellaini az Evertonban eléggé jó volt.
Áááá remélem összeáll a Khedira - Fellaini középpálya, Nani, Young szélekkel. Úristen
Áááá remélem összeáll a Khedira - Fellaini középpálya, Nani, Young szélekkel. Úristen

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
hehe írta:ezt a fellainit parodizálni se kell, akkora senkiházi balfasz![]()
én tényleg nem hiszem el, hogy egy ekkora tőgy hogy élhet meg labdarúgásból. duplanulla
Nézd tourét fater.....ha EGY ilyen lenne a brazil válogatottban,akkor azt irnám,ők lesznek a VB-ok......de még akkor sem tudnak ilyen szinten focizni mint a nagyfekete,ha touré a hüvelykujját a seggébe dugja és 90percen át ott tartja,és úgy focizik.....akkor sem érik fel ezt a szintet. A kis tollashaju sem....mert a foci messze nem a flikk flakkokból áll....hanem abból,amit ezt a fószer bemutat..Ez foci.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ezt a fellainit parodizálni se kell, akkora senkiházi balfasz
én tényleg nem hiszem el, hogy egy ekkora tőgy hogy élhet meg labdarúgásból. duplanulla

- ikarus93
Ez a MU mit fog kapni a BM-től. Félhetnek a United drukkerek.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kár, hogy Pellegrininek nincs karaktere, mert amúgy jó focit nyomat a csapatával.
Uniteddal meg nem tom mi lesz a BM ellen, szerintem brazzersnek el lehet majd adni a felvételeket
Uniteddal meg nem tom mi lesz a BM ellen, szerintem brazzersnek el lehet majd adni a felvételeket

- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Na ez gyors volt. Bejön a stream és már 0-1, lehet jobb is lesz kikapcsolni, a meccs eldőlt.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
sebességben jó lesz a carrick-fellaini-ferdinand-jones négyes a city támadásainál.
pedig még agu nincs is.

pedig még agu nincs is.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
ma még hajrá City, és hétvégén meg egy X-re remélem jó lesz a meccs: Arsenal-City lesz.
Most nem azért, de a cselzinek nem az lenne a buli, ha a MU este lenyomná a cityt?
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Én megtartanám Lukakut és hoznám mellé Costát illetve a mostani 3-asból az egyiket megtartanám (Torrest simán bevonnám a Costa bizniszbe, az a hír járja, hogy villa hazatér valenciába... szóval Torres+money=Costa illetve Ba-ban több lenne/lett volna, de ezt itt nem tudta kihozni magából, akár arsenal, akár newcastle-ba vissza, és ha Eto'o belemenne akkor őt megtartanám harmadiknak) =====> Costa, Eto'o, Lukaku. három totál másmilyen csatár, minden taktikára lenne egy megfelelő választás.
Továbbá kötve hiszem ,hogy a Tottenham-be menne ha megy. akkor már az Evertonba is maradhatna - de az biztos, hogy riválisba (City, Arsenal, MU, Pool) nem lesz elengedve.
ma még hajrá City, és hétvégén meg egy X-re remélem jó lesz a meccs: Arsenal-City lesz.
Továbbá kötve hiszem ,hogy a Tottenham-be menne ha megy. akkor már az Evertonba is maradhatna - de az biztos, hogy riválisba (City, Arsenal, MU, Pool) nem lesz elengedve.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... rt-2324351
Valószínűleg kacsa, de örülnék nagyon a fiatal belgának.
Más: Végre valami, ahol mi állunk az első helyen.

És egy jó hír a Tottenham háza tájáról: Chiriches ma ismét teljes értékű edzésmunkát tudott végezni.
A ma esti manchesteri rangadón pedig annyira egyértelműnek tűnik, hogy nyerni fog a City, hogy tuti döntetlen lesz.
Valószínűleg kacsa, de örülnék nagyon a fiatal belgának.

Más: Végre valami, ahol mi állunk az első helyen.

És egy jó hír a Tottenham háza tájáról: Chiriches ma ismét teljes értékű edzésmunkát tudott végezni.
A ma esti manchesteri rangadón pedig annyira egyértelműnek tűnik, hogy nyerni fog a City, hogy tuti döntetlen lesz.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Este MU-Man.City. Szerintem a City fog nyerni. 0:2-t vagy 1:2-t tippelek.
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
azért a messi magic befigyel jobboldalt a címlaponAnis írta:Arsenalos piros van a címlapon
Ez meg asszem a hétvégi dream team csak dél-amerikaiakból: KÉP
Zabaleta, Demichelis, Sandro, Oscar, Luiz, Suarez, Coutinho = 7-en is a PL-ből!
(jó kis csapat lenne ez is, csak a védelme lyukas és lassú)

.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Arsenalos piros van a címlapon
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
A hétvégén történtek után az FA új tesztet vezetett be a játékvezetőknek! link

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Eto'o:
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... lt-2324049Guardiolának soha nem volt mersze szemtől szemben beszélni velem. Most én nem akarok beszélni vele, mert soha nem kért bocsánatot. Pep leckéket akart nekem tartani a csatárjátékról, miközben ő támadó középpályás volt. Elmondta, hogyan mozogjak, én meg megkérdeztem tőle, hogy normális-e. Az igazság, hogy Pep nincs tisztában a labdarúgás dolgaival"
- GT37
Egyet csak lövünk, akkor legalábbis biztosan, ha Eriksen kezdeni fog.sucre írta:Én meg arra, hogy kapunk-e tőletek gólt. Sajnos a védelem nem muzsikál, mondjuk Gerrard a Cardiff ellen már a 2. pben besárgult, így nem mert odalépni 1-1 szitunál, ami egy vkpnál elég nagy hendikepp.![]()
A bajnoksághoz meg annyit, hogy a Chelsea (vesztett pontok tekintetében a 2. hely) a kezünkben van. Ha nyerünk a Sunderland ellen szerdán, akkor máris csak -1 pont lesz a hátrány, és még jönnek az Anfieldre...
A City-t meg megkell verni otthon, onnantól lehet matekozni és reálisan gondolkozni az 1. helyről. Addig az csak egy álom marad.

Az első hely szerintem nem lesz meg nektek, az a Chelsea és a City között fog eldőlni, de a harmadik helyre simán oda fogtok érni szvsz, ami azért nem kis eredmény.

-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
Én meg arra, hogy kapunk-e tőletek gólt. Sajnos a védelem nem muzsikál, mondjuk Gerrard a Cardiff ellen már a 2. pben besárgult, így nem mert odalépni 1-1 szitunál, ami egy vkpnál elég nagy hendikepp.Mondjuk először arra leszek kíváncsi, hogy négyet vagy ötöt kapunk-e tőletek jövő héten...![]()

A bajnoksághoz meg annyit, hogy a Chelsea (vesztett pontok tekintetében a 2. hely) a kezünkben van. Ha nyerünk a Sunderland ellen szerdán, akkor máris csak -1 pont lesz a hátrány, és még jönnek az Anfieldre...
A City-t meg megkell verni otthon, onnantól lehet matekozni és reálisan gondolkozni az 1. helyről. Addig az csak egy álom marad.

- GT37
Dehogy hiszem.sucre írta:GT, te kajak elhiszed, hogy még van esélyetek a 4. helyre?![]()
az Arsenal a vesztett pontok tekintetében 9-cel, míg a 'Pool 12-vel jobb a Spursnél, úgy hogy van hátra 8 forduló.![]()
Szép dolog álmodozni meg tudom mit élsz át, de mégha a Spurs csúcsformában is lenne és az előbb említett 2 csapat meg kikapna minden 2. meccsén, még akkorse lenne reális esélyetek. de amilyen formában van a pool...

Mondjuk először arra leszek kíváncsi, hogy négyet vagy ötöt kapunk-e tőletek jövő héten...