Van,mégpedig elég sokan. Mint már többször is irtam,a labdarúgó drukker, nem egy egyetemi tanár,inkább az ostoba fajta,aki se lát se hall,csak ugat.......Komolyan nem tudom felfogni ezt a mérhetetlen ostobaságot. Tényleg van ember, aki ennyire együgyű, hogy nem látja, mi folyik itt? Ilyen van? Vagy csak mindenki mást hisznek retardáltnak, hogy mindent megmagyaráznak?
A média eteti a népet,és vallom,hogy gyönyörűen eszik ezeket meg.....hogy honnan veszem? Mert éveken át figyeltem azt,hogy hétfőnként,ha egy adott meccsen a speaker,vagy a sajtó lehozott egy konkrét véleményt,akkor a tömeg,a véleményezők ezt mennyire vették át,és mondták vissza mint a kisiskolások.....nagy százalékban,ezt tapasztaltam.
A barcát segitették éveken át,ezek tények,ezeket láttuk,mindenki látta,ismételték,összegyűjtötték stb.....ezen vitázni sem lehet,mert akkora a különbség,hogy ordit,annyival több az az eset,amikor a javukra itéltek,kiállitottak,kisárgáztak,hogy azt csak az nem látja be,aki nem akarja. De....és ezt fontos megjegyezni,nem lehet elvitatni ennek ellenére sem az elmúlt évek sikereit tőlük.Ez is tény. Oké,hogy fele annyit nyertek volna,ha korrekt a biráskodás,de akkor is jobbak voltak,nálunk is,és másoknál is. Ez van.A foci ilyen. Most ők voltak a jobbak,aki ezt nem tudja elfogadni,az hagyja abba a szurkolást és gyűjtsön bélyegeket.
Mondom.....ma egy barcással beszéltem,megkérdezte mi a véleményem.mire én : nagyon jó volt a barca.
majd ő: amig ilyen pepék vannak ott,addig foci nem lesz.
Agymosott.