Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 21., kedd 14:13

MorataMartin írta: MorataMartin
Kicsit átláthatatatlan a hsz-ed számora,de korrekt kis összevetés :-)
Erti írta:Igazából Ancellottit sem értem. A PSGnél több a pénz, jobb a keret és mégis jönne ide. Lehet ilyen nagy Real szurkoló? Más oka nemigen lehet a jövetelének
Ezt pedig párszor elolvastam mire hittem a szememnek :-)

Az új edző pedig mindenképp csak az elnökválasztás után lesz,nem? Mondjuk tuti Perez nyer,szóval lezsíroz mindent addigra :agree:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 21., kedd 14:09

Igazából Ancellottit sem értem. A PSGnél több a pénz, jobb a keret és mégis jönne ide. Lehet ilyen nagy Real szurkoló? :hmmm: Más oka nemigen lehet a jövetelének
Egy nagy klubal szeretne nagy sikereket elérni.Szakmai motivácio,ez van a dolog mögött.Szerintem.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 14:05

Persze, marha jó lett volna, hogy az új edző minél később tudjon munkába állni. Fantasztikus húzás lett volna.
Mindegy, Benőnél Mou a világlegjobbja, aki a megszerezhető 9(12) kupából behúzott kettőt(hármat) :agree: :salute:
Pérez meg egy senki, egy lúzer üzletember. :smile:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 21., kedd 14:04

torjack írta:Egyrészt azért mi sem sz@rral gurigázunk.
Hát nem, de a PSGnél sokkal jobb a helyzet. Plusz ott van még az is, hogy igazolni is sokkal jobban tudnak. Akiket odavittek 1-2 kivétellel mind beváltak.
torjack írta:Másrészt ott van a presztízs is. Az olyan csapatok, mint a PSG, Chelsea, ManCity lehet, hogy vehetnek ultrabrutál játékoskeretet, de az évtizedek alapján megszerzett rangot, amit a Real Madrid kivívott magának, azt nem lehet megvenni.Nem a semmiért lettünk a XX.század legjobb csapata. Real edzőnek lenni kiváltság, az újgazdag csapatok edzőjének lenni meg egy nagyon jól jövedelmező meló, de nem több.
Ez csak a szokásos sablon szöveg amivel a legtöbb szurkoló hiteti magát

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 21., kedd 14:02

Persze, marha jó lett volna, hogy az új edző minél később tudjon munkába állni. Fantasztikus húzás lett volna.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 21., kedd 14:00

ki mondta hogy ki kell rúgni. ugyanazt ellehetett volna játszani mint Morratti velünk. csak mi a chelsea-vel.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 21., kedd 14:00

Igazából Ancellottit sem értem. A PSGnél több a pénz, jobb a keret és mégis jönne ide. Lehet ilyen nagy Real szurkoló? Más oka nemigen lehet a jövetelének

Egyrészt azért mi sem sz@rral gurigázunk. Másrészt ott van a presztízs is. Az olyan csapatok, mint a PSG, Chelsea, ManCity lehet, hogy vehetnek ultrabrutál játékoskeretet, de az évtizedek alapján megszerzett rangot, amit a Real Madrid kivívott magának, azt nem lehet megvenni.Nem a semmiért lettünk a XX.század legjobb csapata. Real edzőnek lenni kiváltság, az újgazdag csapatok edzőjének lenni meg egy nagyon jól jövedelmező meló, de nem több.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 21., kedd 13:58

BBeno írta:éljen perez. ingyen elengedi Josét. kifizettünk anno 18-at érte.sebaj. és most meg Ancselottiért is fizetünk. :lol: :lol: meg is érdemeljük. húzzanak le minél többel. úgy látszik továbbra is jótékonysági szervezet vagyunk.
És ha kirúgta volna Mourinhót, akkor mennyit kellett volna fizetni neki? 20 milliót? Így volt a legkorrektebb elválni.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 13:57

Éljen Mourinho
Te ezt nem értheted. Mourinho nem lehet hibás, csak a csúnya Pérez bácsi, aki szinte átadta a klub irányítását a portugálnak, mégis elkúrta a dolgokat :ike: :ike:
Mivel Real szurkoló vagy így persze azt mondod, de reálisan megnézve a PSGnél jobb körülmények vannak a győzelemre, mint itt
Ennek nincs köze ahhoz, hogy madridista vagyok-e vagy sem.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 21., kedd 13:56

BBeno írta:éljen perez
Éljen Mourinho, hogy kibalhézta az elbocsájtását. Az utóbbi hónapokban egyértelműen erre hajtott a portugál.
Még csak blöffölni sem lehetett, hogy mi márpedig rakaszkodunk hozzá.
Merci Zizou!

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 21., kedd 13:55

Realista24 írta:Real Madrid vagy PSG :coffee: , ha nem a pénz motivál, akkor nem lehet kérdés.
Egyértelmű, hogy PSG

Mivel Real szurkoló vagy így persze azt mondod, de reálisan megnézve a PSGnél jobb körülmények vannak a győzelemre, mint itt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 21., kedd 13:56-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 13:54

Más oka nemigen lehet a jövetelének
Real Madrid vagy PSG :coffee: , ha nem a pénz motivál, akkor nem lehet kérdés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 21., kedd 13:53

éljen perez. ingyen elengedi Josét. kifizettünk anno 18-at érte.sebaj. és most meg Ancselottiért is fizetünk. :lol: :lol: meg is érdemeljük. húzzanak le minél többel. úgy látszik továbbra is jótékonysági szervezet vagyunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2013. május 21., kedd 13:55-kor.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 21., kedd 13:51

hirtelen égetően sürgős lett Verratti, Thiago Silva és Maituidi számára kedvezőbb feltételeket biztosító új szerződést kínálni!
Már vagy 2-3 hónapos hír, hogy hosszabbítani akarnak Verrattival. Nem fog ő onnan eljönni.

Igazából Ancellottit sem értem. A PSGnél több a pénz, jobb a keret és mégis jönne ide. Lehet ilyen nagy Real szurkoló? :hmmm: Más oka nemigen lehet a jövetelének
Szerintem semmi extra nincs ebben a Neymarban, nálam Benzemánál nem jobb csatár. Nálam egy nyálgép, aki hisztizik, ha nem úgy van, ahogy ő szeretné.
Miket fogsz te még ezért kapni! :lol:

Triumvirate98
Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
Kedvenc csapatod: Juventus

HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. május 21., kedd 13:46

Tayo írta:egyáltalán lát valaki reális esélyt arra hogy neymar végül nálunk kössön ki?

nekem ez az egész úgy fest hogy csak a barcaval akarunk szívózni miközben tisztában vagyunk vele hogy nem lesz a mi játékosunk. neymar nekem is a legjobb opció lenne, de ha ennyire elkötelezte magát a barcanak akkor minek foglalkozunk vele?
Szerintem semmi extra nincs ebben a Neymarban, nálam Benzemánál nem jobb csatár. Nálam egy nyálgép, aki hisztizik, ha nem úgy van, ahogy ő szeretné.

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 21., kedd 13:35

egyáltalán lát valaki reális esélyt arra hogy neymar végül nálunk kössön ki?

nekem ez az egész úgy fest hogy csak a barcaval akarunk szívózni miközben tisztában vagyunk vele hogy nem lesz a mi játékosunk. neymar nekem is a legjobb opció lenne, de ha ennyire elkötelezte magát a barcanak akkor minek foglalkozunk vele?

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 21., kedd 13:31

mohaola írta:Ha most Neymar-ra 100 milliót akarunk költeni akkor mennyi fog maradni a tatyóba, mert a középpályát is meg kellene erősíteni ami nem lesz/lenne olcsó mulatság, vagy megint ott lesz a spórolás azt jönnek a neve sincs emberkék 1 évre.
ha kiszórjuk a szemét egy részét, akkor választási év lévén egy mínusz 80-100 milla lesz összesen szeptember 1-re a büdzsé.

azért az elmúlt 2 év alapján ez vállalható, az arabok/oroszok többet költenek általában.
Kép
Kép
Kép

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 21., kedd 13:30

Lássuk a jelöltek edzői sikereit:A Ancelotti: 2x BL győztes (2003,2009); 2x európai szuperkupagyőztes (2003,2007); 1x klubvilágbajnok (2007); 1x olasz bajnok (2004); 1x olasz kupagyőztes (2003); 1x olasz szuperkupagyőztes (2004); 1x angol bajnok (2010); 1x angol kupagyőztes (2010); 1x angol szuperkupagyőztes (2009); 1x francia bajnok (2013). Juup Heynckes: 3x német bajnok (1989, 1990, 2013); 3x német szuperkupagyőztes (1987, 1990, 2012); 1x spanyol szuperkupagyőztes (1997); 1x BL-győztes (1998). André Villas Boas: 1x portugál bajnok (2011); 1x portugál kupagyőztes (2011); 1x portugál szuperkupagyőztes (2010); 1x EL-győztes (2011). Joachim Löw: 1x német kupagyőztes (1997); 1x osztrák bajnok (2002); 1x osztrák szuperkupagyőztes (2003); 2x VB-3. (2006, 2010); 1x EB-2. (2008); 1x EB-3. (2012). Rafa Benítez: 2x spanyol bajnok (2002, 2004), 1x BL-győztes (2005); 1 európai szuperkupagyőztes (2005); 1x klubvilágbajnok (2010); 1 angol kupagyőztes (2006); 1x angol szuperkupagyőztes (2006); 1x olasz szuperkupagyőztes (2010); 2x UEFA Kupa (ill. EL-)győztes (2004, 2013). Michael Laudrup: 1x dán bajnok (2005); 2x dán kupagyőztes (2003, 2005); 1x dán szuperkupagyőztes (2002); 1x angol ligakupagyőztes (2013).

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 21., kedd 13:29

Ha most Neymar-ra 100 milliót akarunk költeni akkor mennyi fog maradni a tatyóba, mert a középpályát is meg kellene erősíteni ami nem lesz/lenne olcsó mulatság, vagy megint ott lesz a spórolás azt jönnek a neve sincs emberkék 1 évre, plusz nem beszélve a távozókat, akiket szintén pótolni kéne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. május 21., kedd 13:31-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 21., kedd 13:27

Remélem a PSG jó sokat fog kérni Ancelottiért aztán majd rájuk rohad.
De pont az a lényeg, hogy ők ennek örülnének, mert azt amkarják, hogy maradjon.
Ancelottink be kellett volna szólni a csapaton belül pár embernek, elküldeni mindekit a francba, kijelenteni, hogy párizsban utálják az olaszokat, nem szereti őt senki ott, aztán akkor ingyen jöhetne...legalábbis volt, akinek ez bejött. :roll:

PSG meg tőlem viheti mind a hármat...80 millió, és mindenki boldog. :-)
Albiol spanyol, tűri a padot, és nem akar az karrierjéből semmit az égvilágon, így maradni fog (kicsit win-win üzlet). Neki teljes kielégülést jelent, hogy a Realhoz tartozik. Ha nem így lenne, már tavaly is eligazolt volna szerintem, a lehetősége megvolt rá, sőt még talán télen is.

Akkor adnám el, ha helyette egy fiatal kapna lehetőséget.
Nacho. B-)

Albiol meg szerintem menni akar majd. Minden átigazolási szezonba előkerül azért a téma, és most kell a pénz.

Vissza: