Nem akarok tiszteletlen lenni és no offense akárkit is sértene a dolog, deGéci írta:komutnemukod (miért nem találtál értelmesebb nevet?) !
Az irásod amúgy tetszik, és egyben sajnos igaz is, de szerintem annyi is elég lett volna, hogy Xabi helyén Illarra kezd. Alonsonak ritkán van jó meccse, és azt viszont teljesen adom, hogy igy egy ilyen széthajszolható DM kell oda most nekünk mert más ezt nem birná, és igy viszont nem kell meglepődni Isco gyenge játékán azon a poszton... Modric és DM mellé kell még egy olyan aki végigrobotol egy meccset és keményen leütköz, mert amúgy ez kevés lesz. Az viszont, hogy Carlót ezért el kell hajtani szerintem nagy túlzás. Ő jelenleg abból főz ami van. Egy olyan valaki aki felépitett egy olyan kp-t amivel a Milan rendelkezett az ezzel pontosan tisztában van, hogy mit kell alakitania, és biztos vagyok benne, hogy ezt nyáron meg is teszi. Itt jön képbe amúgy nálam Khedira. Mert ami vicces, hogy pont ő volt az a 2 tüdejű valaki aki zavart, ütközött és futkározott egész meccsen mint egy mérgezett egér, és igy már értem Matt érvelését. Hidjétek el amúgy, hogy ha jön egy melós tag akkor nem lesz itt baj egy cseppet sem, de jelenleg Alonso ingadozó teljesitménye az ami megfogja a kp-t. Edzőt semmi esetre sem küldenék el, mert pont Carló lesz az aki szerintem olyan kp-t fog csinálni, hogy behugyozik a világ... Igy is ne is panaszkodjunk, mert azért ott vagyunk még mindenhol, közel a tűzhöz, de ettől független én úgy gondolom, hogy a jövő éve Real lesz az ami nagyot fog szólni, mert már idén is vannak nyomok. Azért hol csinált 31 meccses veretlenségi sorozatot kezdő évében akárholis egy edző, úgy, hogy új szisztémát vitt a játékba!? Szerintem sehol... Minden féle képpen várnék még ezzel egy évet, de összességében igazatok van. Matt a te fő bajod az, hogy nem igy fogalmazol ahogy komut. Amúgy szerintem veled sem lenne az embereknek baja, mert ez amúgy nem hülyeség amit leirtatok... Sajnos
Loooool!!!!!!!!!
Visszasírjuk Khedirat? Na ez már tenyleg a vég!
Erről téptem a szám nyáron, ki is lettem röhögve. Lám a a láthatatlan ember nyomait is fel lehet fedezni, kár, hogy ilyen drága volt az ár ... Mindegy, az már a múlt. Ide nem Khedra kell, egy nála jobb emberben kell gondolkodni, 2-3 ilyen arc van, nem szabad rá sajnálni a pénzt.
Amúgy értem én, hogy sokszor provokatív dolgokat írok, néha kicsit radikális is (ami egyébként nem vagyok élőben), de nálam a vitapartnereimmel szemben alapelvárás, hogy a mondandóm lényeget értékeljék és ne 1-1 kiragadott félmondatot. (Most egyébként ugyanezt csináltam, de nem szokásom ez sem). Pont ezért meg lettem bélyegezve Khedira fannak, aki abszolút nem vagyok, csak tisztában vagyok azzal, hogy sok játékos, aki a helyére jöhetne (pl.: anno Fellaini) nem jelentene előrelépést csak azért mert nem Khediranak hívják.