Mókás, hogy előkerült ez a cikk és a végén lévő video, mert pont most akartam poénból leülni, hogy megnézzem a 2012-es barca-chelseat, mely az elmúlt évek barca sikereinek legékesebb mintapéldánya (persze a jó játék mellett, azt nem vitatom)!
Na már most, ha az ő házuk táján mindenki ilyen szinten objektíven látja a helyzetet, hogy Tata Martino: “A Ramos ellen ítélt büntetőt nem lehet vitatni”, illetve Xavi: “A Barcelona uralta a mérkőzést”, pláne Piqué: “Nem lehet minden meccs után bírózni”, akkor minden bizonnyal ha most visszakeresnék az akkori Barcelona cikkekre/rövid hírekre/fórumra/nyilatkozatokra, azt olvasnám, hogy a Drogba elleni 23 büntetőt nem lehet vitatni, hogy be kellett volna fújni.
Minden bizonnyal.
Vagyis nem, mert ők csak ... Hát azok, amik. Mindenki döntse el maga, pontosan mik!
Komolyan nem tudom felfogni ezt a mérhetetlen ostobaságot. Tényleg van ember, aki ennyire együgyű, hogy nem látja, mi folyik itt? Ilyen van? Vagy csak mindenki mást hisznek retardáltnak, hogy mindent megmagyaráznak?
Mondom ezt úgy, hogy szerintem Ronaldo helyzete out, Ramosét (bár lassítások és képek alapján egyértelmű, hogy el akart esni Neymar) szerintem rengeteg bíró benézné (de ha tényleg les volt előtte, nincs miről beszélni), Iniestat meg egész egyszerűen egyik rúgta másik tépte! :Đ
De ha Neymart benézi, akkor mi van Bale rúgásával, vagy a kezezéssel? Mikor látok egy fontos barca meccsen 10 barca játékost? Mikor látok egy fontos meccsen olyan kétes büntetőt befújni ellenük, ami után a bíró összefosott bokával nem ítél gyorsan a másik irányba kettőt + piros lapot?
Remélem hamarosan. Csak az ő érdekükben, hogy végre legyen mire hivatkozni az aberrált hazudozás közben.
Úgy talán még lenne valaki, aki vevő lenne erre az összefosott okádékra.