Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2014. március 25., kedd 20:12

MyStiQ írta: Más: Amin nagyon nevetek az elmúlt 1-2 napban, az az, hogy míg a Demichelis - Messi esetnél a Barca szurkolók hozták a szabálykönyvet, hogy az bizony tizi volt, mert Demichelis olyan szögben csúszott meg úgy, meg annyi ideig, hogy végül is teljesen egyértelmű és vitathatatlan a büntető ténye, addig Cé esetében ilyenről szó sincs. Igazából szerintem nincs olyan helyzet, amit ne tudnának megmagyarázni. :)
Elöljáróban kijelentem, hogy nem provokációnak, egyszerű megfigyelésnek szánom amit most leírok.

Lehet, hogy te jót nevetsz, de nem hiszem, hogy itt vagy odaát azt hangoztatták volna az emberek, hogy Demichelis esetében a büntető jogos volt. Mindenki elismerte, hogy a szabálytalanság a tizenhatoson kívül történt, ezzel kapcsolatban nincs kérdés. Lehet, hogy a Te ismerőseid között volt ilyen, de ne adj az emberek szájába olyan szavakat, amiket nem mondtak, csak azért, hogy elítélhesd őket. Ne általánosíts.

Cr esetével kapcsolatban az a véleményem, hogy bőven benézhető volt. Olyan kevésen múlt, hogy első látásra szerintem mindenki azt hitte belül történt a szabálytalanság, csak a lassítás igazolta az ellenkezőjét. Ezért én nem ítélném el a sporit. Ahogy én látom ez hasonlít a Neymar vs Ramos esetre. Napok után, száz meg száz kikockázás és lassítás után is megy a vita, hogy hozzáért-e vagy sem (a felvételek inkább az előbbiről tanúskodnak, de ez most irreleváns), a játékvezetőnek pedig ott abban a másodpercben elég távolról kellett ítélni. Nem védeni akarom a bírót, félreértés ne essék, csak nem hiszem hogy úgy kéne ezeket a dolgokat beállítani (mindkét oldal részéről), hogy két egyértelmű esetben a játékvezető szándékosan ítélt rosszul. Mert a közhangulat és az írások (ismétlem mindkét oldalt beleértve) ezt támasztja alá.

Ami pedig azt illeti, hogy mennyire tol minket a BL-ben az UEFA elég furcsa most olvasni. Akkor nem tudom mi lett volna, ha a sorsolás után Ti kapjátok a Cityt mi meg a Schalkét, utána pedig mi ezt a Dortmundot és ti az Atleticot.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. március 25., kedd 19:38

Tovabb kell lepni a biron.. lehet Rewansot venni en biztos vagyok benne hogy a kupadonton egy olyan Realt latunk amilyet a Dortmund ellen a visszavagon ami nem sokon mult 2-0 ezek most a Barcaval alszanak meg kellnek!!-;) valoban kettozott erovel fognak menni elore..mert a tuz megvan a csapatban amit sajnos most nem olyan mertekben lattunk toluk.

AmonRe

HozzászólásSzerző: AmonRe » 2014. március 25., kedd 19:19

Mókás, hogy előkerült ez a cikk és a végén lévő video, mert pont most akartam poénból leülni, hogy megnézzem a 2012-es barca-chelseat, mely az elmúlt évek barca sikereinek legékesebb mintapéldánya (persze a jó játék mellett, azt nem vitatom)!

Na már most, ha az ő házuk táján mindenki ilyen szinten objektíven látja a helyzetet, hogy Tata Martino: “A Ramos ellen ítélt büntetőt nem lehet vitatni”, illetve Xavi: “A Barcelona uralta a mérkőzést”, pláne Piqué: “Nem lehet minden meccs után bírózni”, akkor minden bizonnyal ha most visszakeresnék az akkori Barcelona cikkekre/rövid hírekre/fórumra/nyilatkozatokra, azt olvasnám, hogy a Drogba elleni 23 büntetőt nem lehet vitatni, hogy be kellett volna fújni.

Minden bizonnyal.

Vagyis nem, mert ők csak ... Hát azok, amik. Mindenki döntse el maga, pontosan mik! :mrgreen:

Komolyan nem tudom felfogni ezt a mérhetetlen ostobaságot. Tényleg van ember, aki ennyire együgyű, hogy nem látja, mi folyik itt? Ilyen van? Vagy csak mindenki mást hisznek retardáltnak, hogy mindent megmagyaráznak?

Mondom ezt úgy, hogy szerintem Ronaldo helyzete out, Ramosét (bár lassítások és képek alapján egyértelmű, hogy el akart esni Neymar) szerintem rengeteg bíró benézné (de ha tényleg les volt előtte, nincs miről beszélni), Iniestat meg egész egyszerűen egyik rúgta másik tépte! :Đ

De ha Neymart benézi, akkor mi van Bale rúgásával, vagy a kezezéssel? Mikor látok egy fontos barca meccsen 10 barca játékost? Mikor látok egy fontos meccsen olyan kétes büntetőt befújni ellenük, ami után a bíró összefosott bokával nem ítél gyorsan a másik irányba kettőt + piros lapot?

Remélem hamarosan. Csak az ő érdekükben, hogy végre legyen mire hivatkozni az aberrált hazudozás közben.

Úgy talán még lenne valaki, aki vevő lenne erre az összefosott okádékra.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 25., kedd 18:26

Azért a folyamatos és a mindig szavak elég erősek. Helyesebb megfogalmazás, hogy többször kapnak segítséget a Klasszikuson, mint mi.

Más: Amin nagyon nevetek az elmúlt 1-2 napban, az az, hogy míg a Demichelis - Messi esetnél a Barca szurkolók hozták a szabálykönyvet, hogy az bizony tizi volt, mert Demichelis olyan szögben csúszott meg úgy, meg annyi ideig, hogy végül is teljesen egyértelmű és vitathatatlan a büntető ténye, addig Cé esetében ilyenről szó sincs. Igazából szerintem nincs olyan helyzet, amit ne tudnának megmagyarázni. :)

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 25., kedd 17:43

schranzer

szép és jó amit leírsz. meg így is kellene lennie. de ihatják itt a játékosok meccs előtt literszámra a vért, mert mehetnek fel úgy a pályára, h most fellesznek húzva, stb.. úgy ahogy még mondjuk életükben nem mentek ki pályára, éghet akármilyen bizonyítási vágy bennük..

ha ott a 12. ember nem tudnak ők sem mit csinálni.
és az mindig ott lesz. mintahogy az elmúlt 5-6-7 évben folyamatosan ott volt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. március 25., kedd 17:33

Egyre jobban érzem, hogy a kupadontot mi nyerjuk, és ha tovább megy a két csapat a BL-ben, szeretném, ha a Barcát kapnánk. Hogy miért? Szerintem a fiúk ez után a meccs után annyira felszívják magukat a Barcelona ellen, hogy vért fognak inni minden kozos meccs elott addig, amig porig nem alázzák oket. Legalábbis szerintem. Ha bennem, szurkolóban szinte forr a vér, akkor a játékosokban, akik átélték ezt az egészet, rájuk ennek hatványozottan igaznak kéne lenni. A kovetkezo meccsen szerintem nemlesz kegyelem, 3 gólig meg se fogunk állni, és ennek a Barcának ez a Real simán bever 3 gólt akár egy félidon belul is, láthattuk ezt most is, orulhetnek a barca jatekosai, hogy ott Benzema goljat epphogy kivedte Piqué, ott ha bevágjuk, akkor szerintem mentálisan osszeesnek. Na most, ez a vereség és nemis a vereség, hanem az, ahogy itt elbántak a csapattal, a szokásos kiállítás, ez szerintem tokeletesen elég arra, hogy a fiúk kamatostul visszaadják ezt a Barcelónának, és a kovetkezo meccsen úgy menjenek ki a pályára mint a mérgezett egerek. Legalábbis ez az én véleményem. Úgyhogy jojjon csak a Barca, vegyunk rajtuk revansot.

szerk.: amúgy nemakarok bírózni, de ez a Mallenco, ez kb. osszes Barca meccset, amit eddig láttam, legyen az BL vagy EL Classico, én mindig úgy láttam, hogy picit a Barcelona felé húz. Amint meglátom egy meccs elott, ott már tudom, hogy a mérleg, ha csak egy picit is, mindig a Barca felé fog billenni. Én nem is csodálkoztam azon, hogy a hazai pálya elonye abszolút nem érzodott a Real számára.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 25., kedd 16:37

TBone írta:jó,jó de ki mondtáá?? :mrgreen:
Cruyff papa, ki más. :D
erika.jozsi írta:egy cikk féle a vasárnapi meccsről :DDDDD mathers véleménye :DDD beregisztráltam kíváncsi vagyok ti hogy látjátok az írását :D sokaknál ki fogja verni a biztosítékot de én egyetértek vele :mrgreen:

http://mathers.blogger.hu/2014/03/25/re ... -barcelona
Ez csak nekem nem tölt be?
pheco írta:Haverom, nem Barcás, csak szimplán antirealos is azon a véleményen volt, hogy Pepét ki kellett volna állítani a """"fejelésért"""".. :roll: Ezen a meccsen nem volt durva belépőnk, de az utálók még így is kiszórnák a fél csapatunkat :roll:
Kifejezetten színvonalas portálokon olyan kommenteket is lehetett olvasni, hogy Mallenco HÉT büntető nem adott meg a meccsen. :lol: :lol:
Matt009 írta:Úgy kizúgtok a Chelsea ellen, hogy öröm lesz nézni. Az elődöntőben egyedül a Real ellen vagytok esélyesebbek. A Chelsea ugyanazt tudja, amit a Mou-féle Real, csak még szívósabbak védekezésben, de talán gyengébbek támadásban. De ez a Barca védelem Mascherano-Piqué párossal nem fog gondot okozni a Hazard-Oscar-Schürrle triónak.
Félek is tőlük nagyon, bár nem annyira, mint a Bayerntől. Talán a PSG meg tudja viccelni őket... Bár erre nem sok esélyt látok. :kivagyhe:

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2014. március 25., kedd 16:30

h3x0r írta:Az a gond a Barcánál, hogy egy huszonegy éves játékos jobban keres, mint azok, akik már mindent megnyertek, amit futballistaként lehet. Ilyen fiatalon senki sem isten, ez pedig a Barcának és a játékosnak is problémát okoz” – mondta spanyol újságíróknak Neymarral kapcsolatban.
jó,jó de ki mondtáá?? :mrgreen:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 25., kedd 16:09

erika.jozsi írta:egy cikk féle a vasárnapi meccsről :DDDDD mathers véleménye :DDD beregisztráltam kíváncsi vagyok ti hogy látjátok az írását :D sokaknál ki fogja verni a biztosítékot de én egyetértek vele :mrgreen:

http://mathers.blogger.hu/2014/03/25/real-
madrid-vs-barcelona
Leírt mindent amit kell, szívemből szólt, jó cikk, van mondani valoja nem is keves.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 25., kedd 15:48

Alul van egy vidi.. Végignéztem. Feltűnt, hogy az eltoszott klasszikusokat ez a szépség vezette. Meglepő lenne!? :roll: Amúgy jó cikk. :agree:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 25., kedd 15:17

Az a gond a Barcánál, hogy egy huszonegy éves játékos jobban keres, mint azok, akik már mindent megnyertek, amit futballistaként lehet. Ilyen fiatalon senki sem isten, ez pedig a Barcának és a játékosnak is problémát okoz” – mondta spanyol újságíróknak Neymarral kapcsolatban.

erika.jozsi

HozzászólásSzerző: erika.jozsi » 2014. március 25., kedd 14:49

egy cikk féle a vasárnapi meccsről :DDDDD mathers véleménye :DDD beregisztráltam kíváncsi vagyok ti hogy látjátok az írását :D sokaknál ki fogja verni a biztosítékot de én egyetértek vele :mrgreen:

Gali
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Gali » 2014. március 25., kedd 14:45

Matt009 írta:
Úgy kizúgtok a Chelsea ellen, hogy öröm lesz nézni. Az elődöntőben egyedül a Real ellen vagytok esélyesebbek. A Chelsea ugyanazt tudja, amit a Mou-féle Real, csak még szívósabbak védekezésben, de talán gyengébbek támadásban. De ez a Barca védelem Mascherano-Piqué párossal nem fog gondot okozni a Hazard-Oscar-Schürrle triónak.
Ezt mondtátok többen a City ellen is, aztán láttuk mi lett a vége.
Másrészt várjuk már meg a negyeddöntőket is, mert a PSG "simán" túlléphet a Chelsean ill. a Barca sem jutott még be az elődöntőbe. Amennyiben a Barca-Bayern-Chelsea-Real négyes jut tovább, én is az angolokat választanám.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 25., kedd 14:38

MyStiQ írta: Egyébként komolyabb összegben mernék rá fogadni, hogy az Atletico elleni párharc első meccsén ki fogják szórni valamelyik Atleti játékost. Eddig elnézték nekik a parasztkodást, ezúttal már nem fogják.
Na ez tuti, legalábbis ha meleg a pite, már pedig nem lesz sima a párharc semmiképp, akkor lesz segítség. Ugyanez a Chelsea ellen... Egy BM vs Barca, na ott már lenne gond, hogy merre billenjen a mérleg :lol:
Nem illik.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 25., kedd 14:37

R.M.C.F írta:egy barcással beszéltem csak a meccsről, nem mentem bele senkivel vitába.
A következőt mondja: Amig ilyen pepék vannak nálatok,addig ott foci nem lesz.
Erre én: Arra gondolsz amikor az arcára tapostak? mielőtt alba rálökte fabregasra?
Ő: Melyik meccset nézted?
Haverom, nem Barcás, csak szimplán antirealos is azon a véleményen volt, hogy Pepét ki kellett volna állítani a """"fejelésért"""".. :roll: Ezen a meccsen nem volt durva belépőnk, de az utálók még így is kiszórnák a fél csapatunkat :roll:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 25., kedd 14:15

egy barcással beszéltem csak a meccsről, nem mentem bele senkivel vitába.
A következőt mondja: Amig ilyen pepék vannak nálatok,addig ott foci nem lesz.
Erre én: Arra gondolsz amikor az arcára tapostak? mielőtt alba rálökte fabregasra?
Ő: Melyik meccset nézted?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 25., kedd 13:43

MyStiQ írta:(Félreértés ne essék, nem feltétlenül a játékvezetőt okolom a vasárnapi vereségért, sőt, de még nem vezettem le a feszültséget a meccs után.)
Egyszerűen én is totál idegbeteg vagyok 2 napja... Ma is kezembe veszem az NS-t erre ott virít rajta Messi, ZSENI felirattal... Nagy zsenialitás kell berúgni 2 tizenegyest, de már nem is akarom hergelni magam tovább, mert este edzésen tuti lesz 2-3 barcás aki nyomni fogja a hülyeségét... :coffee:
Matt009 írta:Ha ez nem működik idén, akkor vagy edzőposzton, vagy kh poszton, vagy kkp poszton (de inkább mindhármon) személycsere kell.
Na ne csessz már fel, hogy már elküldenéd Carlót, mert mentem bokán f_som magam... A másik kettő ok, de edzőt is... Bár, ha leszerepelnek a németek a VB-n akkor jöhet Lőw ugye? :roll:

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 25., kedd 13:36

a chelsea és real ellen is hasonló esélyt adnék a csapatnak, nagyjából 45-55 vagy 55-45 százalékot, az aktuális formától, sérültektől, eltiltottaktól vagy pályaelőnytől függően.
Ne aggódj, Európában is szeretik a sporik a Barcát. :) Kétszer is idegenben játszana a Real, csak az egyik alkalommal több Madrid szurkoló ülne a nézőtéren. :mrgreen:

Egyébként komolyabb összegben mernék rá fogadni, hogy az Atletico elleni párharc első meccsén ki fogják szórni valamelyik Atleti játékost. Eddig elnézték nekik a parasztkodást, ezúttal már nem fogják.

(Félreértés ne essék, nem feltétlenül a játékvezetőt okolom a vasárnapi vereségért, sőt, de még nem vezettem le a feszültséget a meccs után.)

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 25., kedd 13:30

Úgy kizúgtok a Chelsea ellen, hogy öröm lesz nézni. Az elődöntőben egyedül a Real ellen vagytok esélyesebbek. A Chelsea ugyanazt tudja, amit a Mou-féle Real, csak még szívósabbak védekezésben, de talán gyengébbek támadásban. De ez a Barca védelem Mascherano-Piqué párossal nem fog gondot okozni a Hazard-Oscar-Schürrle triónak.
hát a psg elleni meccs jó erőfelmérő lesz nekik, hogy hol is tartanak, mert a premier league-ben már voltak rangadóik, de a bl-ben idén eddig nem volt igazi erőfelmérőjük, és hát ez a sorozat mindig más kávéház, sokszor még a nagy csapatoknak is.
lásd a juventust idén, vagy ugye a city-t évek óta.

a chelsea és real ellen is hasonló esélyt adnék a csapatnak, nagyjából 45-55 vagy 55-45 százalékot, az aktuális formától, sérültektől, eltiltottaktól vagy pályaelőnytől függően.
viszont jobban vágynék most egy chelsea elleni meccsre, mourinho ellen mindig hatalmas a presztízs, a tavaly előtti elbalfalloszkodott kiesésünkért pedig most revansot lehetne venni.
klasszikus meg van elég, most volt egy, áprilisban jön a másik, nagy eséllyel augusztusban meg újabb kettő.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 25., kedd 13:09

dannen írta:
El Unico írta:Én abban is látom a hibát,hogy a Barcelona tudja,hogy kb 10 másodpercig birtokoljuk a labdát,utána valaki úgyis felíveli a labdát,vagy megpróbál egy 40 méteres keresztlabdát adni CR-nek. Ergo,szinte le sem kell támadni,elég csak tolódni,aztán úgyis jön a felpassz,amire rá lehet startolni.
nagyon jó meglátás és nagyon egyszerű a válasz. csak akkor vagyunk képesek a labdabirtoklásra, ha az ellenfél nem támad le minket agresszívan. ugyanez volt az atma ellen is, presszingeltek ezerrel, mi meg ívelgettük át a középpályát meg hátrapasszoltunk lopezig. tanácstalan ilyenkor a csapat és ez már nagyon nagyon régi gond.
Így van. Ez a lényeg. Nem azért íveltünk, mert ez volt a taktika, vagy mert Mou berögződése, hanem mert amikor letámadnak minket, akkor nem tudunk ezzel mit kezdeni, és marad a defenzív felívelés. Azért ha visszaemlékszünk a meccsre, akkor láthattuk, hogy mi is letámadtunk néhányszor, és akkor a Barca is felrúgta a labdát. Csak a mi letámadásunk ad-hoc jellegű volt, míg a Barcáé konstans. Ja és semmit nem értünk el a letámadással, mert ahogy a másik topikba írtam a felívelt labdák kb. 70%-át a Barcások szerezték meg. Méghozzá azért, mert a mi védelmi vonalunk sokkal hátrébb volt, mint az övék. Ha ők támadtak le, akkor a nagyon hátratolt védelmi vonal miatt, túl mélyen szereztünk labdát, és a kezdőkör környékén szinte csak Barcás volt, a felívelt labdákat létszámfölényben megszerezték. Ez adja a különbséget. Ha mi támadtunk le, akkor mi is a kezdőkörnél védekeztünk, de a Barca játékosok feljebb merészkedtek, mert eleve feljebb van a kp-s védekezésük. Így az általuk felívelt labdát egyenlő eséllyel szerezte meg a 2 csapat. De a netto eredmény kiadja a Barca kp-s fölényét. (remélem érthető volt...)
Lehet hogy jobb a labdatartásban a barca sőt, de biztosra veszem, hogy győzne a bm, mert ők is felvették ugyan ezt a stílust, de emellett még van másik, több színű arcuk, ami miatt bőven nyernének.
Azért nyerne a BM, mert a Barca ellen a legjobb fegyver a párharcok kikényszerítése. A Barca játékosok nem szeretik a párharcokat, ahol a fizikai fölény elnyomja őket. Na most mi ezt nem használtuk ki vasárnap.
Ellenben a BM-et olyan játékosok alkotják, akik bizony meg tudják nyerni a párharcokat, fizikálisan jobb felépítésűek a katalánoknál, és tuti hogy a test-test elleni harccal megnyernék a kp-t. De nagyon csúnyán. Ugyanaz a meccs lenne, mint az el Classico, csak ott a Barca veszítené el a kontroll, mint ahogy mi tettük azt vasárnap. Persze a labdakontroll a BM nem csinálja olyan jól (és sosem fogja), mint a Pep-féle Barca, de kevésbé sérülékenyebbek a test-test elleni párharcokat kikényszerítő csapatok ellen.

Nekünk meg erre nincs fegyverünk. Mou idejében pont az volt a jó, hogy mi is felvállaltuk ezeket, a taktika része volt, nem estünk kétségbe, ha egy csapat így operált (pl.: Atma). Az a baj, hogy ezt 2 módon lehet orvosolni. Az egyik az, hogy tökéletesítjük a csapatjátékot, magasabban védekezünk, elvesszük a levegőt az ellenfél csapat elől, és technikailag tökéletes játékosokkal rakjuk tele a csapatot (magyarul Barca 2.0), vagy keményítünk a csapaton, olyan játékosokat rakunk be, akik jók a test-test elleni harcban, és direkt keressük ezeket a szitukat (Nehéz pályákon könnyebb lenne nyerni). Na most ez utóbbi lenne a Pogba-Xabi csere. Az előbbire jelenleg receptet nem látok. Ahhoz mondjuk egy Cesc-Modric-Kroos kp kellene, ami nyilván nem lesz egyhamar.
Ramioli írta:Na azert ahhoz lesz egy ket szava a Realnak is-:) Bayern-Barca dontot! Ha Ancelotti meg tudna oldani vegre a vedelmet..es a hibakat kiszurni ami nagy meccseken elo jon nem lenne gond mert tamadasban bivalyok vagyunk a kozeppalyas vedekezessel meg a vedelem helyezkedesevel van pici gond..de majd megoldjak es nem lesz gond.
Na ez az. "Majd megoldják és nem lesz gond". Ilyen sajnos nincs. Ez nem ilyen egyszerűen működik. Ezek a hibák eddig azért nem jöttek ki, és azért voltunk ilyen stabilak hátul, mert nem voltunk nyomás alá helyezve. De ha nyomás alá vagyunk helyezve, akkor jönnek ki a komolyabb hibák. Ezt már nem lehet tovább finomítani csapatjáték szintjén. Maximum új elemmel, az egész pályás letámadás bevezetésével. Amit Ancelottinak kellett finomítania, azt megtette. Szerintem elérte azt a szintet, amit ő csapatjáték szintjén ebből a csapatból ki tudott hozni. A nagy győzelmekhez az adott ellenfél elleni egyéni felkészítésre van szükség, illetve talán fel lehetne újra építeni a kontrajátékunkat, mert az nagyon gyalázatos. De ennyi, amit még Carlo hozzátehet. Ha ez nem működik idén, akkor vagy edzőposzton, vagy kh poszton, vagy kkp poszton (de inkább mindhármon) személycsere kell.
ha továbbjutunk, és jön a papír, akkor a chelseaért fogok szurkolni.
nehéz ügy mourinho miatt

Vissza: