http://mathers.blogger.hu/2014/03/25/re ... -barcelona
HozzászólásSzerző: erika.jozsi » 2014. március 25., kedd 14:49
HozzászólásSzerző: Gali » 2014. március 25., kedd 14:45
Ezt mondtátok többen a City ellen is, aztán láttuk mi lett a vége.Matt009 írta:
Úgy kizúgtok a Chelsea ellen, hogy öröm lesz nézni. Az elődöntőben egyedül a Real ellen vagytok esélyesebbek. A Chelsea ugyanazt tudja, amit a Mou-féle Real, csak még szívósabbak védekezésben, de talán gyengébbek támadásban. De ez a Barca védelem Mascherano-Piqué párossal nem fog gondot okozni a Hazard-Oscar-Schürrle triónak.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 25., kedd 14:38
Na ez tuti, legalábbis ha meleg a pite, már pedig nem lesz sima a párharc semmiképp, akkor lesz segítség. Ugyanez a Chelsea ellen... Egy BM vs Barca, na ott már lenne gond, hogy merre billenjen a mérlegMyStiQ írta: Egyébként komolyabb összegben mernék rá fogadni, hogy az Atletico elleni párharc első meccsén ki fogják szórni valamelyik Atleti játékost. Eddig elnézték nekik a parasztkodást, ezúttal már nem fogják.
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 25., kedd 14:37
Haverom, nem Barcás, csak szimplán antirealos is azon a véleményen volt, hogy Pepét ki kellett volna állítani a """"fejelésért""""..R.M.C.F írta:egy barcással beszéltem csak a meccsről, nem mentem bele senkivel vitába.
A következőt mondja: Amig ilyen pepék vannak nálatok,addig ott foci nem lesz.
Erre én: Arra gondolsz amikor az arcára tapostak? mielőtt alba rálökte fabregasra?
Ő: Melyik meccset nézted?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 25., kedd 14:15
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 25., kedd 13:43
Egyszerűen én is totál idegbeteg vagyok 2 napja... Ma is kezembe veszem az NS-t erre ott virít rajta Messi, ZSENI felirattal... Nagy zsenialitás kell berúgni 2 tizenegyest, de már nem is akarom hergelni magam tovább, mert este edzésen tuti lesz 2-3 barcás aki nyomni fogja a hülyeségét...MyStiQ írta:(Félreértés ne essék, nem feltétlenül a játékvezetőt okolom a vasárnapi vereségért, sőt, de még nem vezettem le a feszültséget a meccs után.)
Na ne csessz már fel, hogy már elküldenéd Carlót, mert mentem bokán f_som magam... A másik kettő ok, de edzőt is... Bár, ha leszerepelnek a németek a VB-n akkor jöhet Lőw ugye?Matt009 írta:Ha ez nem működik idén, akkor vagy edzőposzton, vagy kh poszton, vagy kkp poszton (de inkább mindhármon) személycsere kell.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 25., kedd 13:36
Ne aggódj, Európában is szeretik a sporik a Barcát.a chelsea és real ellen is hasonló esélyt adnék a csapatnak, nagyjából 45-55 vagy 55-45 százalékot, az aktuális formától, sérültektől, eltiltottaktól vagy pályaelőnytől függően.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 25., kedd 13:30
hát a psg elleni meccs jó erőfelmérő lesz nekik, hogy hol is tartanak, mert a premier league-ben már voltak rangadóik, de a bl-ben idén eddig nem volt igazi erőfelmérőjük, és hát ez a sorozat mindig más kávéház, sokszor még a nagy csapatoknak is.Úgy kizúgtok a Chelsea ellen, hogy öröm lesz nézni. Az elődöntőben egyedül a Real ellen vagytok esélyesebbek. A Chelsea ugyanazt tudja, amit a Mou-féle Real, csak még szívósabbak védekezésben, de talán gyengébbek támadásban. De ez a Barca védelem Mascherano-Piqué párossal nem fog gondot okozni a Hazard-Oscar-Schürrle triónak.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 25., kedd 13:09
Így van. Ez a lényeg. Nem azért íveltünk, mert ez volt a taktika, vagy mert Mou berögződése, hanem mert amikor letámadnak minket, akkor nem tudunk ezzel mit kezdeni, és marad a defenzív felívelés. Azért ha visszaemlékszünk a meccsre, akkor láthattuk, hogy mi is letámadtunk néhányszor, és akkor a Barca is felrúgta a labdát. Csak a mi letámadásunk ad-hoc jellegű volt, míg a Barcáé konstans. Ja és semmit nem értünk el a letámadással, mert ahogy a másik topikba írtam a felívelt labdák kb. 70%-át a Barcások szerezték meg. Méghozzá azért, mert a mi védelmi vonalunk sokkal hátrébb volt, mint az övék. Ha ők támadtak le, akkor a nagyon hátratolt védelmi vonal miatt, túl mélyen szereztünk labdát, és a kezdőkör környékén szinte csak Barcás volt, a felívelt labdákat létszámfölényben megszerezték. Ez adja a különbséget. Ha mi támadtunk le, akkor mi is a kezdőkörnél védekeztünk, de a Barca játékosok feljebb merészkedtek, mert eleve feljebb van a kp-s védekezésük. Így az általuk felívelt labdát egyenlő eséllyel szerezte meg a 2 csapat. De a netto eredmény kiadja a Barca kp-s fölényét. (remélem érthető volt...)dannen írta:nagyon jó meglátás és nagyon egyszerű a válasz. csak akkor vagyunk képesek a labdabirtoklásra, ha az ellenfél nem támad le minket agresszívan. ugyanez volt az atma ellen is, presszingeltek ezerrel, mi meg ívelgettük át a középpályát meg hátrapasszoltunk lopezig. tanácstalan ilyenkor a csapat és ez már nagyon nagyon régi gond.El Unico írta:Én abban is látom a hibát,hogy a Barcelona tudja,hogy kb 10 másodpercig birtokoljuk a labdát,utána valaki úgyis felíveli a labdát,vagy megpróbál egy 40 méteres keresztlabdát adni CR-nek. Ergo,szinte le sem kell támadni,elég csak tolódni,aztán úgyis jön a felpassz,amire rá lehet startolni.
Azért nyerne a BM, mert a Barca ellen a legjobb fegyver a párharcok kikényszerítése. A Barca játékosok nem szeretik a párharcokat, ahol a fizikai fölény elnyomja őket. Na most mi ezt nem használtuk ki vasárnap.Lehet hogy jobb a labdatartásban a barca sőt, de biztosra veszem, hogy győzne a bm, mert ők is felvették ugyan ezt a stílust, de emellett még van másik, több színű arcuk, ami miatt bőven nyernének.
Na ez az. "Majd megoldják és nem lesz gond". Ilyen sajnos nincs. Ez nem ilyen egyszerűen működik. Ezek a hibák eddig azért nem jöttek ki, és azért voltunk ilyen stabilak hátul, mert nem voltunk nyomás alá helyezve. De ha nyomás alá vagyunk helyezve, akkor jönnek ki a komolyabb hibák. Ezt már nem lehet tovább finomítani csapatjáték szintjén. Maximum új elemmel, az egész pályás letámadás bevezetésével. Amit Ancelottinak kellett finomítania, azt megtette. Szerintem elérte azt a szintet, amit ő csapatjáték szintjén ebből a csapatból ki tudott hozni. A nagy győzelmekhez az adott ellenfél elleni egyéni felkészítésre van szükség, illetve talán fel lehetne újra építeni a kontrajátékunkat, mert az nagyon gyalázatos. De ennyi, amit még Carlo hozzátehet. Ha ez nem működik idén, akkor vagy edzőposzton, vagy kh poszton, vagy kkp poszton (de inkább mindhármon) személycsere kell.Ramioli írta:Na azert ahhoz lesz egy ket szava a Realnak is-:) Bayern-Barca dontot! Ha Ancelotti meg tudna oldani vegre a vedelmet..es a hibakat kiszurni ami nagy meccseken elo jon nem lenne gond mert tamadasban bivalyok vagyunk a kozeppalyas vedekezessel meg a vedelem helyezkedesevel van pici gond..de majd megoldjak es nem lesz gond.
Úgy kizúgtok a Chelsea ellen, hogy öröm lesz nézni. Az elődöntőben egyedül a Real ellen vagytok esélyesebbek. A Chelsea ugyanazt tudja, amit a Mou-féle Real, csak még szívósabbak védekezésben, de talán gyengébbek támadásban. De ez a Barca védelem Mascherano-Piqué párossal nem fog gondot okozni a Hazard-Oscar-Schürrle triónak.ha továbbjutunk, és jön a papír, akkor a chelseaért fogok szurkolni.
nehéz ügy mourinho miatt
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 25., kedd 12:50
rayo.Szerintem a Világon bármelyik csapat ellen többet birtokolná a labdát a Barca
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. március 25., kedd 11:55
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 25., kedd 11:33
Lehet hogy jobb a labdatartásban a barca sőt, de biztosra veszem, hogy győzne a bm, mert ők is felvették ugyan ezt a stílust, de emellett még van másik, több színű arcuk, ami miatt bőven nyernének.hunmadridista írta:Szerintem a Világon bármelyik csapat ellen többet birtokolná a labdát a Barca, még a Bayern ellen is...egyszerűen abban a legjobbak a világon, igaz, hogy a Bayern is elkezdte ezt játszani, viszont ők tudnak több stílusban is focizni. Amúgy a BL elődöntőben kiderül...szerintem Bayern-Barca visszavágó lesz
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 25., kedd 11:31
Csak nehogy Real Madrid - Chelsea döntő legyenTéOeM írta:Szerintem meg Barca-Bayern döntőt akarnak majd és el is "intézik".
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. március 25., kedd 11:29
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2014. március 25., kedd 10:59
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 25., kedd 10:55
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. március 25., kedd 9:58
HozzászólásSzerző: Professore » 2014. március 25., kedd 7:06
HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 25., kedd 6:38
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. március 24., hétfő 23:37
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem