Éljen Mourinho, hogy kibalhézta az elbocsájtását. Az utóbbi hónapokban egyértelműen erre hajtott a portugál.BBeno írta:éljen perez
Még csak blöffölni sem lehetett, hogy mi márpedig rakaszkodunk hozzá.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 21., kedd 13:56
Éljen Mourinho, hogy kibalhézta az elbocsájtását. Az utóbbi hónapokban egyértelműen erre hajtott a portugál.BBeno írta:éljen perez
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 21., kedd 13:55
Egyértelmű, hogy PSGRealista24 írta:Real Madrid vagy PSG, ha nem a pénz motivál, akkor nem lehet kérdés.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 13:54
Real Madrid vagy PSGMás oka nemigen lehet a jövetelének
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 21., kedd 13:53
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. május 21., kedd 13:51
Már vagy 2-3 hónapos hír, hogy hosszabbítani akarnak Verrattival. Nem fog ő onnan eljönni.hirtelen égetően sürgős lett Verratti, Thiago Silva és Maituidi számára kedvezőbb feltételeket biztosító új szerződést kínálni!
Miket fogsz te még ezért kapni!Szerintem semmi extra nincs ebben a Neymarban, nálam Benzemánál nem jobb csatár. Nálam egy nyálgép, aki hisztizik, ha nem úgy van, ahogy ő szeretné.
HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. május 21., kedd 13:46
Szerintem semmi extra nincs ebben a Neymarban, nálam Benzemánál nem jobb csatár. Nálam egy nyálgép, aki hisztizik, ha nem úgy van, ahogy ő szeretné.Tayo írta:egyáltalán lát valaki reális esélyt arra hogy neymar végül nálunk kössön ki?
nekem ez az egész úgy fest hogy csak a barcaval akarunk szívózni miközben tisztában vagyunk vele hogy nem lesz a mi játékosunk. neymar nekem is a legjobb opció lenne, de ha ennyire elkötelezte magát a barcanak akkor minek foglalkozunk vele?
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. május 21., kedd 13:35
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 21., kedd 13:31
ha kiszórjuk a szemét egy részét, akkor választási év lévén egy mínusz 80-100 milla lesz összesen szeptember 1-re a büdzsé.mohaola írta:Ha most Neymar-ra 100 milliót akarunk költeni akkor mennyi fog maradni a tatyóba, mert a középpályát is meg kellene erősíteni ami nem lesz/lenne olcsó mulatság, vagy megint ott lesz a spórolás azt jönnek a neve sincs emberkék 1 évre.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. május 21., kedd 13:30
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 21., kedd 13:29
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 21., kedd 13:27
De pont az a lényeg, hogy ők ennek örülnének, mert azt amkarják, hogy maradjon.Remélem a PSG jó sokat fog kérni Ancelottiért aztán majd rájuk rohad.
Nacho.Albiol spanyol, tűri a padot, és nem akar az karrierjéből semmit az égvilágon, így maradni fog (kicsit win-win üzlet). Neki teljes kielégülést jelent, hogy a Realhoz tartozik. Ha nem így lenne, már tavaly is eligazolt volna szerintem, a lehetősége megvolt rá, sőt még talán télen is.
Akkor adnám el, ha helyette egy fiatal kapna lehetőséget.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 21., kedd 13:25
Izé, akkor mért nem ajánlunk 61 millátmadridronie írta: Ami pedig Neymart illeti a Globoesporte szerint is megérkeztek a Real képviselő, akik megközelítőleg egy 100 millás ajánlattal rukkoltak elő (a tarajos játékjogát birtokló 4 szereplőnek összesen), ami akár még tovább is emelkedhet a jövőben!A Barca most csokizik és azt várja Neymartól, hogy álljon ki és a nagyközönség előtt nyilvánítsa ki a Barca irányában tett elkötelezettségét, elejét véve egy licitháborúnak, mivel 60 millánál többet nem tudnak a brazilra áldozni --> utóbbival egyébként Perez és a Real Madrid is teljes mértékben tisztában és tudatosan erre játszanak!
(forrás NSO, whoscored)Danny Welbeck (Manchester United): a mezőnyjátékosok közül a szezonban mindössze egy gólt szerző támadó próbálkozott a legrosszabb hatékonysággal bevenni a kaput – 3 százalék.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 21., kedd 13:24
Tudom,hogy akkor a barca nem is akart nyerni,meg futballozni meg semmi,de azért eléggé partiba volt a két csapat tavasszal,nem bekkelős taktikávalKerlon írta:Én nem bánom, ha az olasz nem jön. Maradjon csak a szar focijával együtt Párizsban.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 21., kedd 13:20
Vigye csak a PSG és Leonardo! Nekünk fiatal, fejlődőképes ember kell, aki a labdával is barátságban van!Lichsteiner?
És ha már PSG; Ancelottiért most már 7,5 millát kérnek a Madridtól; illetve hirtelen égetően sürgős lett Verratti, Thiago Silva és Maituidi számára kedvezőbb feltételeket biztosító új szerződést kínálni!El PSG pediría por Ancelotti 7,5 kilos y busca blindar a Verratti
Ami pedig Neymart illeti a Globoesporte szerint is megérkeztek a Real képviselő, akik megközelítőleg egy 100 millás ajánlattal rukkoltak elő (a tarajos játékjogát birtokló 4 szereplőnek összesen), ami akár még tovább is emelkedhet a jövőben!Santos will listen to Real's offer to put pressure on Barça
The Neymar affair
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 21., kedd 13:17
Ja hát enyhén szólva is bizonytalan volt,de aztán a II.-ra feljavult,nagyokat mentett,de az igaz hogy egyáltalán nem szélsővédőnek való.Az ő gyorsaságával...Realista24 írta:Én meg messzire kergetném onnan. Amit leművelt a kupadöntőn (is), az okádék volt.amúgy ha választani kellene, hogy ki legyen még a jobbszélső védő, akkor én tuti Essienre szavaznék.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 13:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 13:12
Ilyesmiről volt szó, de hivatalos, hogy van egy év a szerződéséből. KuAmúgy Ancelotti nem olyan szerződést kapott, hogy egy éves + opció még egy évre, ha jól teljesítenek? Ergo dönthet a sorsáról. Vagy nem?
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 21., kedd 13:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 13:10
+1. Essient épp úgy el kell felejteni, mint Kakát... Az idő rajta is kifogott.madridronie írta:Nálam a jobb bekk posztra jelenleg csak is 2 ember jöhet szóba, számításba; Carvajal, illetve a brazil Danilo a Portoból --> mindenki más felejtős!a hátvéd sor csak akkor lesz teljes, ha visszahozzuk Carvajalt.
amúgy ha választani kellene, hogy ki legyen még a jobbszélső védő, akkor én tuti Essienre szavaznék.![]()
Ami pedig Essient illeti; no thank you --> akármekkora kedvenc is, durván belassult az emberünk, ami sajnos egyre többször kiütközik most már!
HozzászólásSzerző: Triumvirate98 » 2013. május 21., kedd 13:04
Lichsteiner?madridronie írta:Nálam a jobb bekk posztra jelenleg csak is 2 ember jöhet szóba, számításba; Carvajal, illetve a brazil Danilo a Portoból --> mindenki más felejtős!a hátvéd sor csak akkor lesz teljes, ha visszahozzuk Carvajalt.
amúgy ha választani kellene, hogy ki legyen még a jobbszélső védő, akkor én tuti Essienre szavaznék.![]()
Ami pedig Essient illeti; no thank you --> akármekkora kedvenc is, durván belassult az emberünk, ami sajnos egyre többször kiütközik most már!
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem