Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
A cucc körül kialakult hisztériát tekintve szinte biztos lehetsz benne.
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Lesz True Detective 2. évad? Így a végére nagyon megtetszett, kár hogy ilyen rövid.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Hannibal S02E04
Bazmeeeeeeeeeeeg.
A végén majdnem elélveztem.
Bazmeeeeeeeeeeeg.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ez lenne azcsabi* írta:ezt linkelnéd remy ? érdekelne engem is
The Flash címszóvalSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ncoreon is megtalálod. mellékelve vannak az angol feliratok hozzá.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A 90-es években volt ugye egy Flash sorozat. A pilot részét többször adták a TV-ben, mert az egy egész estés film hosszúságával rendelkezett, sőt kiadtak egy 2. részt is, a Trickster-eset. (Mark Hamillel). Viszont azt már nem tudom, hogy az egész sorozatot is leadták anno? Csak mert neten magyarul nem lehet megtalálni, csak angolul.
Viszont arra gondoltam, hogy nyáron majd letolom szerintem az egész sorozatot, már csak kíváncsiságból is. Sikeres volt anno, és a pilot része tetszett is. + ugye az akkor Barry Allen-t játszó tag szerel majd az új Flash sorozatban is.

Viszont arra gondoltam, hogy nyáron majd letolom szerintem az egész sorozatot, már csak kíváncsiságból is. Sikeres volt anno, és a pilot része tetszett is. + ugye az akkor Barry Allen-t játszó tag szerel majd az új Flash sorozatban is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Hannibal
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Eszméletlen, hogy részről részre mennyivel jobb. Szegény ázsiai csaj lett most épp a főfogás, kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a következő. Ráadásul a következő rész előzetese is nagyon ígéretesnek tűnt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Eszméletlen, hogy részről részre mennyivel jobb. Szegény ázsiai csaj lett most épp a főfogás, kíváncsi vagyok, hogy ki lesz a következő. Ráadásul a következő rész előzetese is nagyon ígéretesnek tűnt.

- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
MyStiQ írta:Ha már Arrow csávó és Diggle, azaz a fekete kigyúrt csávó:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Néhány kellően pihent fiúcska találta ki, hogy mivel John Diggle, ezért esetlegesen lehetne John Stewart Diggle is. Róla meg ugye tudjuk, hogy ő volt a Zöld Lámpás. Mondanom sem kell, hogy kellően komoly csavar lenne...
Mondjuk ilyen alapon: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!John Diggle=John Diggle Jones= Martian Manhunter. Csakhogy adjam a fanboyok alá a lovat

- ateeemadrid
petko írta:valaki tud ajánlani valami jó sorozatot?
amiket már láttam vagy jelenleg is nézek: dexter, banshee, twd, hannibal és trónok harca.
kéne valami új mára vámpíros, vérfarkasos borzalmaktól kíméljetek meg.
kapdbe, mázlista.Breaking Bad, The Wire.. nekem ezek vannak tervben, remélem nem csalódok majd bennük.

Ha már Arrow csávó és Diggle, azaz a fekete kigyúrt csávó:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Néhány kellően pihent fiúcska találta ki, hogy mivel John Diggle, ezért esetlegesen lehetne John Stewart Diggle is. Róla meg ugye tudjuk, hogy ő volt a Zöld Lámpás. Mondanom sem kell, hogy kellően komoly csavar lenne...

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Főleg a feketével szedettek közül az utolsó kettő. Minden idők legnagyobb komédiái.Az aláírásomban szereplők közül bármelyik

-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az aláírásomban szereplők közül bármelyikpetko írta:valaki tud ajánlani valami jó sorozatot?
amiket már láttam vagy jelenleg is nézek: dexter, banshee, twd, hannibal és trónok harca.

"And my heart will leave you never."
- mocsok
TRUE-wait for it- DETECTIVE
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Breaking Bad, The Wire.. nekem ezek vannak tervben, remélem nem csalódok majd bennük.petko írta:valaki tud ajánlani valami jó sorozatot?
valaki tud ajánlani valami jó sorozatot?
kéne valami új már
a vámpíros, vérfarkasos borzalmaktól kíméljetek meg.
kéne valami új már

Köszönöm az eddigi ajánlásokat
Ha van még ötlet, ne habozzatok megosztani!
Az általam említett két sorozatról nézi valaki? Érdemes meglesni valamelyiket?

Az általam említett két sorozatról nézi valaki? Érdemes meglesni valamelyiket?
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A Twin Peaks-et nyáron lezúzom, az tuti 
Longhair kérdésére, talán Az internátus (El internado) c. spanyol sorozatot ajánlom, én abbahagytam a negyedik évadnál, de nem véglegesen.
Meg a Mester és Margaritának is van egy remek orosz adaptációja sorozat formájában.
A Carnivale - Vándorcirkusz sorozattal is tehetsz egy próbát, nagyon egyedi nyomasztó atmoszférája van az egész sorozatnak, viszonylag rövid, magas értékelése van az oldalakon, a kritika is elismeri, csak hát sajnos az amcsi nézők nem szerettek gondolkozni a sorozat alatt.
Két évadot élt meg sajnos.

Longhair kérdésére, talán Az internátus (El internado) c. spanyol sorozatot ajánlom, én abbahagytam a negyedik évadnál, de nem véglegesen.
Meg a Mester és Margaritának is van egy remek orosz adaptációja sorozat formájában.
A Carnivale - Vándorcirkusz sorozattal is tehetsz egy próbát, nagyon egyedi nyomasztó atmoszférája van az egész sorozatnak, viszonylag rövid, magas értékelése van az oldalakon, a kritika is elismeri, csak hát sajnos az amcsi nézők nem szerettek gondolkozni a sorozat alatt.

"And my heart will leave you never."
- P. Krisz
The River
mindössze 8 részes sorozat
mindössze 8 részes sorozat
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
lost, true detective.
Aki itt nagyon képben van a témát illetően, ajánlana nekem pár misztikus, filózgatós, kevésbé pörgős inkább nyugodt, rejtélyes atmoszférájú sorozatot?
Persze ha izgalmas, az se hátrány.
Első blikkre találtam ilyeneket, hogy Believe meg Resurrection.
Igen, tudom, Twin Peaks

Első blikkre találtam ilyeneket, hogy Believe meg Resurrection.
Igen, tudom, Twin Peaks