Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Lássuk a jelöltek edzői sikereit:A Ancelotti: 2x BL győztes (2003,2009); 2x európai szuperkupagyőztes (2003,2007); 1x klubvilágbajnok (2007); 1x olasz bajnok (2004); 1x olasz kupagyőztes (2003); 1x olasz szuperkupagyőztes (2004); 1x angol bajnok (2010); 1x angol kupagyőztes (2010); 1x angol szuperkupagyőztes (2009); 1x francia bajnok (2013). Juup Heynckes: 3x német bajnok (1989, 1990, 2013); 3x német szuperkupagyőztes (1987, 1990, 2012); 1x spanyol szuperkupagyőztes (1997); 1x BL-győztes (1998). André Villas Boas: 1x portugál bajnok (2011); 1x portugál kupagyőztes (2011); 1x portugál szuperkupagyőztes (2010); 1x EL-győztes (2011). Joachim Löw: 1x német kupagyőztes (1997); 1x osztrák bajnok (2002); 1x osztrák szuperkupagyőztes (2003); 2x VB-3. (2006, 2010); 1x EB-2. (2008); 1x EB-3. (2012). Rafa Benítez: 2x spanyol bajnok (2002, 2004), 1x BL-győztes (2005); 1 európai szuperkupagyőztes (2005); 1x klubvilágbajnok (2010); 1 angol kupagyőztes (2006); 1x angol szuperkupagyőztes (2006); 1x olasz szuperkupagyőztes (2010); 2x UEFA Kupa (ill. EL-)győztes (2004, 2013). Michael Laudrup: 1x dán bajnok (2005); 2x dán kupagyőztes (2003, 2005); 1x dán szuperkupagyőztes (2002); 1x angol ligakupagyőztes (2013).
-
Ha most Neymar-ra 100 milliót akarunk költeni akkor mennyi fog maradni a tatyóba, mert a középpályát is meg kellene erősíteni ami nem lesz/lenne olcsó mulatság, vagy megint ott lesz a spórolás azt jönnek a neve sincs emberkék 1 évre, plusz nem beszélve a távozókat, akiket szintén pótolni kéne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mohaola 2013. május 21., kedd 13:31-kor.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
De pont az a lényeg, hogy ők ennek örülnének, mert azt amkarják, hogy maradjon.Remélem a PSG jó sokat fog kérni Ancelottiért aztán majd rájuk rohad.
Ancelottink be kellett volna szólni a csapaton belül pár embernek, elküldeni mindekit a francba, kijelenteni, hogy párizsban utálják az olaszokat, nem szereti őt senki ott, aztán akkor ingyen jöhetne...legalábbis volt, akinek ez bejött.

PSG meg tőlem viheti mind a hármat...80 millió, és mindenki boldog. :-)
Nacho.Albiol spanyol, tűri a padot, és nem akar az karrierjéből semmit az égvilágon, így maradni fog (kicsit win-win üzlet). Neki teljes kielégülést jelent, hogy a Realhoz tartozik. Ha nem így lenne, már tavaly is eligazolt volna szerintem, a lehetősége megvolt rá, sőt még talán télen is.
Akkor adnám el, ha helyette egy fiatal kapna lehetőséget.

Albiol meg szerintem menni akar majd. Minden átigazolási szezonba előkerül azért a téma, és most kell a pénz.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Izé, akkor mért nem ajánlunk 61 millátmadridronie írta: Ami pedig Neymart illeti a Globoesporte szerint is megérkeztek a Real képviselő, akik megközelítőleg egy 100 millás ajánlattal rukkoltak elő (a tarajos játékjogát birtokló 4 szereplőnek összesen), ami akár még tovább is emelkedhet a jövőben!A Barca most csokizik és azt várja Neymartól, hogy álljon ki és a nagyközönség előtt nyilvánítsa ki a Barca irányában tett elkötelezettségét, elejét véve egy licitháborúnak, mivel 60 millánál többet nem tudnak a brazilra áldozni --> utóbbival egyébként Perez és a Real Madrid is teljes mértékben tisztában és tudatosan erre játszanak!

Vagy mittudomén, 70-et, de mégse 100+ot...
A Premier League statisztikailag legrosszabb 11 játékosa, köztük:
(forrás NSO, whoscored)Danny Welbeck (Manchester United): a mezőnyjátékosok közül a szezonban mindössze egy gólt szerző támadó próbálkozott a legrosszabb hatékonysággal bevenni a kaput – 3 százalék.
Istenem, és ez az ember csokiztatott minket a BL meccsen

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Anthony 2013. május 21., kedd 13:29-kor.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Tudom,hogy akkor a barca nem is akart nyerni,meg futballozni meg semmi,de azért eléggé partiba volt a két csapat tavasszal,nem bekkelős taktikávalKerlon írta:Én nem bánom, ha az olasz nem jön. Maradjon csak a szar focijával együtt Párizsban.

Bárki jön erősítse meg a középpálya közepét mert a Khedira-Alonso párossal nem nyerünk bl-t

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Vigye csak a PSG és Leonardo! Nekünk fiatal, fejlődőképes ember kell, aki a labdával is barátságban van!Lichsteiner?
És ha már PSG; Ancelottiért most már 7,5 millát kérnek a Madridtól; illetve hirtelen égetően sürgős lett Verratti, Thiago Silva és Maituidi számára kedvezőbb feltételeket biztosító új szerződést kínálni!El PSG pediría por Ancelotti 7,5 kilos y busca blindar a Verratti
Ami pedig Neymart illeti a Globoesporte szerint is megérkeztek a Real képviselő, akik megközelítőleg egy 100 millás ajánlattal rukkoltak elő (a tarajos játékjogát birtokló 4 szereplőnek összesen), ami akár még tovább is emelkedhet a jövőben!Santos will listen to Real's offer to put pressure on Barça
The Neymar affair

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ja hát enyhén szólva is bizonytalan volt,de aztán a II.-ra feljavult,nagyokat mentett,de az igaz hogy egyáltalán nem szélsővédőnek való.Az ő gyorsaságával...Realista24 írta:Én meg messzire kergetném onnan. Amit leművelt a kupadöntőn (is), az okádék volt.amúgy ha választani kellene, hogy ki legyen még a jobbszélső védő, akkor én tuti Essienre szavaznék.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Én nem bánom, ha az olasz nem jön. Maradjon csak a szar focijával együtt Párizsban.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ilyesmiről volt szó, de hivatalos, hogy van egy év a szerződéséből. KuAmúgy Ancelotti nem olyan szerződést kapott, hogy egy éves + opció még egy évre, ha jól teljesítenek? Ergo dönthet a sorsáról. Vagy nem?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Remélem a PSG jó sokat fog kérni Ancelottiért aztán majd rájuk rohad.

+1. Essient épp úgy el kell felejteni, mint Kakát... Az idő rajta is kifogott.madridronie írta:Nálam a jobb bekk posztra jelenleg csak is 2 ember jöhet szóba, számításba; Carvajal, illetve a brazil Danilo a Portoból --> mindenki más felejtős!a hátvéd sor csak akkor lesz teljes, ha visszahozzuk Carvajalt.
amúgy ha választani kellene, hogy ki legyen még a jobbszélső védő, akkor én tuti Essienre szavaznék.![]()
Ami pedig Essient illeti; no thank you --> akármekkora kedvenc is, durván belassult az emberünk, ami sajnos egyre többször kiütközik most már!
Amúgy nálam még Walker is szóba jöhet a jobbosra vagy Piszczek.
Amúgy Ancelotti nem olyan szerződést kapott, hogy egy éves + opció még egy évre, ha jól teljesítenek? Ergo dönthet a sorsáról. Vagy nem?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Del Piero
- Kedvenc csapatod: Juventus
Lichsteiner?madridronie írta:Nálam a jobb bekk posztra jelenleg csak is 2 ember jöhet szóba, számításba; Carvajal, illetve a brazil Danilo a Portoból --> mindenki más felejtős!a hátvéd sor csak akkor lesz teljes, ha visszahozzuk Carvajalt.
amúgy ha választani kellene, hogy ki legyen még a jobbszélső védő, akkor én tuti Essienre szavaznék.![]()
Ami pedig Essient illeti; no thank you --> akármekkora kedvenc is, durván belassult az emberünk, ami sajnos egyre többször kiütközik most már!

Ronaldo+10 millióért odaadjuk

- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nálam a jobb bekk posztra jelenleg csak is 2 ember jöhet szóba, számításba; Carvajal, illetve a brazil Danilo a Portoból --> mindenki más felejtős!a hátvéd sor csak akkor lesz teljes, ha visszahozzuk Carvajalt.
amúgy ha választani kellene, hogy ki legyen még a jobbszélső védő, akkor én tuti Essienre szavaznék.

bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Így van, még Ramos is hasznosabb a szélen...Realista24 írta:Én meg messzire kergetném onnan. Amit leművelt a kupadöntőn (is), az okádék volt.amúgy ha választani kellene, hogy ki legyen még a jobbszélső védő, akkor én tuti Essienre szavaznék.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én meg messzire kergetném onnan. Amit leművelt a kupadöntőn (is), az okádék volt.amúgy ha választani kellene, hogy ki legyen még a jobbszélső védő, akkor én tuti Essienre szavaznék.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én hallottam valami olyasmit,hogy szivesen visszamenne valenciaba,és a Turia partiak benne is lennének.De lehet persze hogy ez is csak média buli volt.Albiol spanyol, tűri a padot, és nem akar az karrierjéből semmit az égvilágon, így maradni fog (kicsit win-win üzlet). Neki teljes kielégülést jelent, hogy a Realhoz tartozik. Ha nem így lenne, már tavaly is eligazolt volna szerintem, a lehetősége megvolt rá, sőt még talán télen is.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a hátvéd sor csak akkor lesz teljes, ha visszahozzuk Carvajalt.
amúgy ha választani kellene, hogy ki legyen még a jobbszélső védő, akkor én tuti Essienre szavaznék.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
full jó a hátvédsor. ramos-varane kezdő, cserének pepe,albiol,nacho feljátszik. carvalho minusz, egyértelmű. középpálya védekező khedira és essien, az utóbbi out, remélem az első is, szóval hiányposzt. irányító van 3, szélső kell meg csatár.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Albiol spanyol, tűri a padot, és nem akar az karrierjéből semmit az égvilágon, így maradni fog (kicsit win-win üzlet). Neki teljes kielégülést jelent, hogy a Realhoz tartozik. Ha nem így lenne, már tavaly is eligazolt volna szerintem, a lehetősége megvolt rá, sőt még talán télen is.Ha valakit elakarunk adni a védelemből, az csak Albiol lehet.
Akkor adnám el, ha helyette egy fiatal kapna lehetőséget.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema