HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 24., hétfő 19:42
HozzászólásSzerző: phys » 2014. március 24., hétfő 19:39
Stark írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... mzese.html
Az ilyen cikkektől kinyílik a bicska a zsebemben!!![]()
![]()
Ebben benne van a CR szabijánál a kezezés és a többi "érdekesség" is.....
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 24., hétfő 19:36
fejét védte...fabregasnakZidane írta:Miért írjátok h Piqué a fejét védte a kezezésnél, amikor a teste mellett volt, ráadásul a kéz mozgott a labda felé...
píqué eset
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 24., hétfő 19:35
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 24., hétfő 19:31
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. március 24., hétfő 19:29
HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. március 24., hétfő 19:17
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 24., hétfő 19:12
Arra is volt megoldás, a szabálytalankodás a 16oson kívül kezdődött de a 16oson belül ért véget...Stark írta:Bocsi a dupláért szerkesztettem az előzőt,de ELBA SZigetére hajóztam![]()
CR büntetője vagy nem büntetője, Nem is volt olyan rég de máris a feledés homályába került a city elleni odavágó messiás vs Demichelis szituja ohh wait http://www.youtube.com/watch?v=GR9HcqJ9ZdQ
HozzászólásSzerző: Stark » 2014. március 24., hétfő 19:00
HozzászólásSzerző: Stark » 2014. március 24., hétfő 18:46
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. március 24., hétfő 18:20
szabadrúgásnál hátra kell tenni a kezed, nincs önvédelem. F.szod elé se teheted. Kb 1 éve van ilyen szabály. Legalábbis a mennyei megyeibe. Hogy aztán ez télleg előírás e, vagy csak nálunk buzik a bírok azt nemtudom. Sándort kéne megkérdezni a stúdióban.hehe írta:nem tudom, akkor én keverem vmi másik sporttal?
Hogy védjem a fejemet, vagy a testemet, de pont leszarják, mert a kéz az kéz, ha nincs test mellett leszorítva...
nem az van, hogy magadat védheted a kezeddel? pl a buksit? (természetesen nem a labda elütésére vagy megfogására gondolok)
vagy akkor ha a sorfalból vkit tökön lősz, de ő védte a falloszt, akkor az is kéz és sárga, nem?
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 24., hétfő 17:53
Valahogy így; ez a maximalizmusban megjelenő egója a legfőbb ereje egyben a legnagyobb Achilles-pontja is!Cé esetében ilyenkor az a gond szerintem, hogy neki önmagában az nem kielégítő, ha megnyerünk egy ilyen meccset. Neki kell lennie a hősnek, máskülönben durci van. Aranylasztihoz, gólkirályi címhez, aranycipőhöz gólok kellenek, neki ez a lényeg. Nem megy hátra segíteni, mert akkor nincs elől, hogy Ő rúgja a gólt. Nem akaródzik letenni a lasztit, mert akkor a másik lesz a hős. Sajna, amíg nem lövi meg a gólját, addig csapatemberként használhatatlan
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 24., hétfő 17:41
Cé esetében ilyenkor az a gond szerintem, hogy neki önmagában az nem kielégítő, ha megnyerünk egy ilyen meccset. Neki kell lennie a hősnek, máskülönben durci van. Aranylasztihoz, gólkirályi címhez, aranycipőhöz gólok kellenek, neki ez a lényeg. Nem megy hátra segíteni, mert akkor nincs elől, hogy Ő rúgja a gólt. Nem akaródzik letenni a lasztit, mert akkor a másik lesz a hős. Sajna, amíg nem lövi meg a gólját, addig csapatemberként használhatatlan. Almeriák ellen belefér, komoly meccseken nem. Persze lehetne azt csinálni, amit Matt is ír, hogy legyen leszabályozva, még ha ez azzal is jár, hogy kevesebb lesz a gólja, de az egója nem biztos hogy elviselné.Bármekkora kedvencem, ezzel sajnos nem lehet vitatkozni!Ezeken a meccseken (és majdhogynem egyedül csak ezeken) kellene igazán alárendelnie magát a csapatnak és inkább teret engedni a többieknek, akikre kevésbé figyel a védelem, de tegnap még a szokásos formáját sem hozta és nagyon könnyelmű volt!
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 24., hétfő 17:26
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 24., hétfő 17:24
marcelonak több súlyos sérülése volt, én őt pont nem basztatnám a forma miatt idén, megvolt a maga baja.
Bármekkora kedvencem, ezzel sajnos nem lehet vitatkozni!CR-ről annyit még, hogy tegnap baromi látványos volt az, hogy CR egyszerűen nem fut be az üres területbe, ha az nem egyenesen a kapu felé vezet. Nem mozog eleget, nem nyit területet a társaknak (pedig középen Modricnak és DM-nek nyithatna, ők megoldanák). Egy szimpla második csatárt játszik, aki a bal oldalról indul, de ennyiben kimerül a játéka. Széljátéka nincs, szervező játéka nincs (nem lép se oldalra, se hátra elkérni a bogyót, max ha igen, akkor ellövi a gecibe), beadni, cselt megcsinálni (főleg szervezettebb védelemek ellen) nem tud, de elvárja, hogy mások elvigyék előle az embert. Tegnap, ha horizontálisan eleget mozgott volna, akkor átmehettünk volna a Barcán, mint a kés vajon. Olyan kondija van az emberünknek, amilyet az emberek 99%-a megirigyelhetne, de nem használja ki. Egy kétszeres aranylabdástól több kell. Az a baj, hogy CR azt csinál a pályán, amit akar, nincs megkötve a keze, és talán ez a baj. Ha meg lenne mondva, hogy mikor, hova induljon be (mint ahogy meg volt mondva neki még anno az MU-ban), akkor talán kevesebb gólt lőne, de a csapat a szervezettebb védelmeken át tudna menni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 24., hétfő 16:58
de ez mi? ilyet hogy lehet?van amelyik bíró befújja, van amelyik nem..
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. március 24., hétfő 16:55
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. március 24., hétfő 16:51
Továbbra is azt tudom mondani amit eddig, van amelyik bíró befújja, van amelyik nem.. de az vicc, hogy CR szabijait folyamatosan felugorva így hárítják... Nekem azt tanították, hogy nincs önvédelem, persze, mindenki oda teszi a kezét hogy védje amit kell, de ha telibetalál az kéz... Ha így veszed le a labdát az is szabálytalan, pedig azért tetted oda a kezed, hogy ne találjon tökön...hehe írta:nem tudom, akkor én keverem vmi másik sporttal?
Hogy védjem a fejemet, vagy a testemet, de pont leszarják, mert a kéz az kéz, ha nincs test mellett leszorítva...
nem az van, hogy magadat védheted a kezeddel? pl a buksit? (természetesen nem a labda elütésére vagy megfogására gondolok)
vagy akkor ha a sorfalból vkit tökön lősz, de ő védte a falloszt, akkor az is kéz és sárga, nem?
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 24., hétfő 16:49
Meg aztán az egész bíró dolgot is át kellene gondolni...ez a Mallenco is 41 évesen próbál versenyt futni nála 10-15-20 évvel fiatalabb szupermenek ellen...esélye annyi, mint mókusnak az erdőtűzben, hogy mindig, mindenhol ott legyen...ott volt 2009-ben Övrebo, az öreg pocakos félidőben már a seggén vette a levegőt. Lehet, hogy a mai sporik átlagos fizikai felkészültsége elég volt 15-20 évvel ezelőtt, ma már kevés...no meg, ha van technika, akkor használni is kéne...simán megoldás lenne, hogy lemegy a meccs, ahogy van, olyan itéletekkel, amilyenekkel (ekkora sebessébnél nem nehéz átbaszni a birót valljuk be, akik pluszba még fogalmatlan szerncsétlenek is) és utána lenne pár objektiv szem, akik kielemzik és adják a kemény pénzbüntiket. a fifa, uefa vezeti a publikus listát, hogy ki és mikor kapja a büntit, sajtóközleményben megtalálható lenne minden.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 24., hétfő 16:46
nem tudom, akkor én keverem vmi másik sporttal?
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem