L.Miki írta:Igen, vannak normális barcás drukkerek, csak ritkák mint a fehér hollók. Az 5-0-át nagyon sokáig az arcomba vágták, rengetegszer. De azóta megtanulták, hogy ne hergeljenek ilyenekkel mert én sem szoktam őket. És nem is a hergeléssel van baj, most sem hergeltek, csak a sok tudatlan barcás aki a csaptuk keretét neem tudják kívülről nekem álltak a sok hülyeséggel, mint bvb nekik nekünk mu lesz a bl-ben és stb. Meg az az elvakult messi imádat, meg amikor az egyik azt mondta a 12-es eb előtt hogy messi alázni fogja cr-t és stb. Hát a világból kilehet az ilyennel kergetni. Vagy amikor azt mondja hogy zidane egy senki szar volt, mert (most figyelj) lefejelte materazzit. Vagy amikor fogalma sincs, hogy ki az a figo. És még estig sorolhatnám az ehhez hasonlókat, ilyenkor gondolok bele, hogy nagyon kevés velem egykorú van akivel ellehet beszélgetni a fociról, jobban szeretek az idősebbekkel beszélni, és el is lehet.
Azt hiszem ,hogy a világ egyik legbénább "helyezkedése" az enyém...a viszonylag nagy baráti társaságomból szerencsére a 90%át nem izgatja a foci, inkább más sportok.Van egy jó barátom ő Chelsea drukker, vele mindent meglehet beszélni elég korrekt, Chelsea drukker lévén a férfias focit szereti ahogy én is.A facebookos divatmajmok nem igazán tudnak meghatni, ha próbálnak fogást találni rajtam csak kérdezek egy csavarosat imádott barcelonájukról, aztán elhasalnak és csöndben odébb állnak megalázva ,hogy egy madridista többet tud imádott klubjukról mint ők...
És itt jön a csavar, bár a baráti körben elkerül a Barca-Real utálat, sikerült olyan párt választanom akinek az apja és a bátyja is barcás, ráadásul a rosszabbik elvakúlt fajtából...

De képzeljétek el egy 57 éves ember aki amúgy tök jó fej,de internet és színtelen szemüveg hiányában Hétről hétre a Sport tv agymosásán megy keresztül...

Megőrizve a családi békét kénytelen vagyon mindig csöndben maradni a világi faszságok hallatán amit nyomat, közös meccsnézésről szó sem lehet egyszer nézett egy Real meccset pont akkor érkeztem meg Cé beverte vagy negyvenről a jobb felsőbe szabadból, ez meg elkezd azon hőbörögni ,hogy szerinte nem volt szabálytalanság(az volt)...7 éve vagyok együtt párommal, de kifigyeltem ,hogy az öreg pont 2009 körül lett barca szurkoló, egy igazi agymosott, mindent gyűlöl ami Real Madrid, Messi az isten a Barca a sportszerűség maga stb...de mivel észrevette ,hogy nem nagyon helyeselek neki soha nyomatom a szemöldök ráncolásokat így kerüli már velem is a foci témát, a bátyjával nem sok gond van mert csendes típus, viszont ő focit se nézett 2009 előtt aztán hirtelen a sportág szerelmese lett...

Egyébként ezen kívül tökéletes a viszonyunk nincsen semmi gond csak kerülni kell a foci témát mert ott csak teljes sötétségbe és vakságba ütköznék
Mindenesetre indulatkezelő programnak tökéletes volt az elmúlt 7 év...
Egyszerűen nem kell senkinek a véleményével foglalkozni, és ez igaz mindenre az életben, nem az az igazság amit többen állítanak, én büszke is vagyok magamra ,hogy nem a birkaseregbe tartozok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams