CS0ki írta:Pogbával meg az a bajom, hogy amellett, hogy rohadt drága, mintha nem is ott játszana, ahova nekünk ember kell. Sokan felrajzolják, hogy kvázi Xabi helyén lenne, előtte Modric, DM. Csakhogy amikor én láttam játszani Pogbát, még talán DM-nél is feljebb játszott, szinte támadót, majdnemhogy a bal szélen. Aki sok Juve meccset néz, az mondhatna valamit erről, hogy csak véletlenül látom mindig elől, vagy tényleg sokkal feljebb tolja, mint azt sokan képzelik.
Mostanság elég sok Juve meccsbe belebotlok, és hát sosem estem hasra a teljesítményétől. Amellett teljesen adom, amit írsz inkább szervező kp-st játszik, fele annyit nem robotol, mint teszi azt mostanság hétről-hétre DM. Jelenleg amolyan Touré féle tkp stílusban tevékenykedik, mintsem vkp, vagy btb.
Ez a DM, ha tartani tudja a jelenlegi formáját, mind támadásban, mind védekezésben többet tud a játékhoz tenni, mint Pogba.
Szerintem elsődleges feladat Xabi apó pótlása, mert bár a bajnokság csapatainak 90% ellen tanár, de komoly csapatok ellen már kevés, vagy Illarat kellene beépíteni, bár mostanság elég kevés időt kap, vagy egy külsős behozatalán gondolkodni, bár nem nagyon sok opció van rá.