de ez mi? ilyet hogy lehet?van amelyik bíró befújja, van amelyik nem..
belülről, mélyről rohad az egész, ahogy van.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 24., hétfő 16:58
de ez mi? ilyet hogy lehet?van amelyik bíró befújja, van amelyik nem..

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. március 24., hétfő 16:55
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. március 24., hétfő 16:51
Továbbra is azt tudom mondani amit eddig, van amelyik bíró befújja, van amelyik nem.. de az vicc, hogy CR szabijait folyamatosan felugorva így hárítják... Nekem azt tanították, hogy nincs önvédelem, persze, mindenki oda teszi a kezét hogy védje amit kell, de ha telibetalál az kéz... Ha így veszed le a labdát az is szabálytalan, pedig azért tetted oda a kezed, hogy ne találjon tökön...hehe írta:nem tudom, akkor én keverem vmi másik sporttal?
Hogy védjem a fejemet, vagy a testemet, de pont leszarják, mert a kéz az kéz, ha nincs test mellett leszorítva...
nem az van, hogy magadat védheted a kezeddel? pl a buksit? (természetesen nem a labda elütésére vagy megfogására gondolok)
vagy akkor ha a sorfalból vkit tökön lősz, de ő védte a falloszt, akkor az is kéz és sárga, nem?
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. március 24., hétfő 16:49
Meg aztán az egész bíró dolgot is át kellene gondolni...ez a Mallenco is 41 évesen próbál versenyt futni nála 10-15-20 évvel fiatalabb szupermenek ellen...esélye annyi, mint mókusnak az erdőtűzben, hogy mindig, mindenhol ott legyen...ott volt 2009-ben Övrebo, az öreg pocakos félidőben már a seggén vette a levegőt. Lehet, hogy a mai sporik átlagos fizikai felkészültsége elég volt 15-20 évvel ezelőtt, ma már kevés...no meg, ha van technika, akkor használni is kéne...simán megoldás lenne, hogy lemegy a meccs, ahogy van, olyan itéletekkel, amilyenekkel (ekkora sebessébnél nem nehéz átbaszni a birót valljuk be, akik pluszba még fogalmatlan szerncsétlenek is) és utána lenne pár objektiv szem, akik kielemzik és adják a kemény pénzbüntiket. a fifa, uefa vezeti a publikus listát, hogy ki és mikor kapja a büntit, sajtóközleményben megtalálható lenne minden.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 24., hétfő 16:46
nem tudom, akkor én keverem vmi másik sporttal?
Hogy védjem a fejemet, vagy a testemet, de pont leszarják, mert a kéz az kéz, ha nincs test mellett leszorítva...

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. március 24., hétfő 16:41
Hogy védjem a fejemet, vagy a testemet, de pont leszarják, mert a kéz az kéz, ha nincs test mellett leszorítva...hehe írta:akkor miért teszed oda a kezed, ha tudod, hogy kapod a sárgát?
Ember, ne szórakozz... a megyeiben ha odateszem a fejem elé a kezem kapom a sárgát minden alkalommal, plusz a lapot... miről beszélsz???
Bár én is hülyeséget írtam, mert nincs önvédelem, maximum leszorított kéz...
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 24., hétfő 16:40
akkor miért teszed oda a kezed, ha tudod, hogy kapod a sárgát?
Ember, ne szórakozz... a megyeiben ha odateszem a fejem elé a kezem kapom a sárgát minden alkalommal, plusz a lapot... miről beszélsz???
Bár én is hülyeséget írtam, mert nincs önvédelem, maximum leszorított kéz...

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 24., hétfő 16:39
na hát akkor jó a memóriám..aztán ha már egy kétes sárgát kap egy emberük megy a brutális sírásR.M.C.F írta: Rijkaardnál volt az utolsó, óriási botrányt is csináltak,be mentek a pályára is ha jól emlékszem.
Az elklasszikóknál meg, utoljára én 2000 -ben egy rivaldo gólra emlékszem, lesnek fújták be,de sztem nem volt az.......azóta barcától meccset ellenünk nem vettek el. ellenben nekünk![]()
![]()
![]()
vagy 3-4-et biztosan.
szerk: 3-4 nél többet. Alulbecsültem.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. március 24., hétfő 16:36
Ember, ne szórakozz... a megyeiben ha odateszem a fejem elé a kezem kapom a sárgát minden alkalommal, plusz a lapot... miről beszélsz???hehe írta:kérlek ne idegesits fel, sztem nem vagy agyilag zokni.
akkor miért van az, hogy néha néha befújják??? nem álló helyzetben védte a fejét, hanem felugrott, nagy különbség...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 24., hétfő 16:35
Rijkaardnál volt az utolsó, óriási botrányt is csináltak,be mentek a pályára is ha jól emlékszem.most viccen kívül, hány olyan kulcsmeccse volt a katalánoknak az utóbbi 5 évben, mikor nekik nem kedvező bírói ítéletek miatt kikaptak/kiestek? nem sokra emlékszem, de javítsatok ki ha tévedek
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 24., hétfő 16:31
kérlek ne idegesits fel, sztem nem vagy agyilag zokni.
akkor miért van az, hogy néha néha befújják??? nem álló helyzetben védte a fejét, hanem felugrott, nagy különbség...

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. március 24., hétfő 16:28
akkor miért van az, hogy néha néha befújják??? nem álló helyzetben védte a fejét, hanem felugrott, nagy különbség...hehe írta:ne idegesitsetek már fel. a teste előtt volt a keze, magát védte, ha nincs ott a kéz, akkor a testében/fejében akad el a labda.szerencsére akkor nem csak én láttam, hogy kézzel hárított az ürge felemelt kézzel
szabálykönyvet lapozgatnám a fórumra való butáskodás helyett néha.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 24., hétfő 16:27
most viccen kívül, hány olyan kulcsmeccse volt a katalánoknak az utóbbi 5 évben, mikor nekik nem kedvező bírói ítéletek miatt kikaptak/kiestek? nem sokra emlékszem, de javítsatok ki ha tévedekdannen írta: pontosanszerencsére akkor nem csak én láttam, hogy kézzel hárított az ürge felemelt kézzel.na mind1, lassan le kell higgadni bár nehéz, de azért ahogy láttam GT se nagyon említette, hogy mennyi dolgot nem fújt be ellenük a bíró. plus alapból szerinte a neymar eset adható volt, de arról megint kuss van, hogy egyáltalán les volt-e előtte. az ilyenekről mindig kuss van, mégha próbál korrektnek is tűnni 1-1 barcás. nem is lehet rá mit mondani, csak szánalmas és nagyon szomorú egyben.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 24., hétfő 16:25
ne idegesitsetek már fel. a teste előtt volt a keze, magát védte, ha nincs ott a kéz, akkor a testében/fejében akad el a labda.szerencsére akkor nem csak én láttam, hogy kézzel hárított az ürge felemelt kézzel

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 24., hétfő 16:21
simán megoldás lenne, hogy lemegy a meccs, ahogy van, olyan itéletekkel, amilyenekkel (ekkora sebessébnél nem nehéz átbaszni a birót valljuk be, akik pluszba még fogalmatlan szerncsétlenek is) és utána lenne pár objektiv szem, akik kielemzik és adják a kemény pénzbüntiket. a fifa, uefa vezeti a publikus listát, hogy ki és mikor kapja a büntit, sajtóközleményben megtalálható lenne minden.Toti írta:akkor neymar sztem másnap szögre is akasztja a stoplist.Platini meg az összes rohadék mehet a g...be, vezessék be a videóbírót és kész. Megszűnnének a szimulálások, a viták és lehetne a játékra koncentrálni.![]()

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 24., hétfő 16:16
akkor neymar sztem másnap szögre is akasztja a stoplist.Platini meg az összes rohadék mehet a g...be, vezessék be a videóbírót és kész. Megszűnnének a szimulálások, a viták és lehetne a játékra koncentrálni.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. március 24., hétfő 16:13
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 24., hétfő 16:11
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 24., hétfő 16:09
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 24., hétfő 16:07
marcan van egy video. azt nézd meg.Egyébként ott az a Pepe-Fabregas-Busquets féle eset mi volt? Mert a visszajátszások alapján nem igazán sikerült megfejtenem, hogy ki kezdte a kakaskodást és miért.![]()
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem