Én reménykedős típus vagyok, hiszen az hal meg utoljára és reménykedem benne, hogy egyszer eljön ténylegesen is, valóban újra a mi időnk... kérdés, hogy élni fogok-e még akkor.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 24., hétfő 22:01
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 24., hétfő 21:57
Írd már le még vagy százezerszer ezeket.R.M.C.F írta:Soha nem volt a szÍvem csücske a barcelona,de elvoltam velük,csak kicsit sok lett ez az elmúlt években,túl sok pluszt kaptak,és soha sem szerettem az igazságtalanságot.
Tegnap megérdemelték,mert jobban akartak,de a tegnapi is kicsit hasonlÍtott a korábbiakhoz,minden aljas eszközt bedobnak,hogy győzzenek. Aki focizott az tudja,apróságoktól dobálják fel magukat,és próbálnak nem tiszta előnyhöz jutni.
Mi durvák voltunk éveken át? Igen. Ők milyenek voltak? El tudja valaki mondani? pl egy barcás? Tisztában van vele,miért is idegesiti a sok madridistát a csapata? A sok álszenteskedés és a sok olyan módszer ami övön aluli.
Egy durva pepe még mindig emberibb,focistább,őszintébb mint egy állandóan csak a feldobálásokra játszó neymar,alves,mascerano vagy alba.
Nekem soha sem voltak szimpatikusak a drukkereik sem,persze vannak kivételek,mint GT...nem is értem,nem tudom hová tenni,annyira "nem barcás" stilusu, nem is igazán a nagyképűségük miatt,mert ezt betudom hogy nagyon olcsó és ostoba a foci drukkerek zöme,hanem mert a média agymosás miatt,eltorzult sokuk látásmódja. A barcelona megitélése,jellemzése őszintétlen,nem valós volt......durván túlsztárolt,védett,óvott...olyan mindenki kicsi barcája.
Ahogy blatter is mondta a messi vs cr-re....ami a létező legjobban bemutatja a két klub közötti különbséget is....a jófiú,minden szülő álma.....és a rossz fiú. NA ez a megkülönböztetés megy a barca és a real között is hosszú évek óta.
Ronaldonak igaza volt,a két klub között van némi differencia,a megitélés,a birói döntések,a vélemények között. Jogtalanul a barca felé.
Az hogy a rossz döntések kiegyenlitik egymást,egy szar,olcsó mese....semmi más,mert a tények mást mondanak,azzal meg csak a buták vitáznak.
Én soha nem mondtam hogy egy biró úgy megy fel a pályára,na....ma megveretem a madridot,de az biztos,minden porcikám ezt mondatja,sok esetben,sokkal több esetben mint az átlag,megszivattak minket,azokban a szitukban,ahol mérlegelni lehetett,mi húztuk összeségében a rövidebbet.
Nem kell itt összeesküvés eleméleteket gyártani,dehogy....egyszerű ez nagyon.....a barca és a játékosai,úgy vannak felépitve,hogy a tökéletes példa.......mig a madrid ellenkezőleg. A médiának is megvan ebben a nagy szerepe,hiszen a két klub tusakodása,igy még kontrasztosabb,elhatároltabb,megosztottabb egymástól.
Régebben,évekkel ezelőtt,sokszor beszéltem ezekről,és hittem is benne,persze rengetegen kinevettek,de nem hatott igazán meg,mert tisztában voltam vele,hogy majd évek távlatában,nem leszek egymagam ezekkel a véleményekkel,és többen is látni fogják mi folyik ott.
Látják......kicsit későn,de legalább megtörtént.
Szóval,nem a barcát akartam ekézni,mert nagyon akartak,és ezt el kell ismernünk,mi pedig rosszabbak,pontatlanabbak voltunk mint szoktunk......de azért hány és hány meccs kell,hogy ne érezzük magunkat becsapva? Mikor jön el egyszer végre,az hogy mi megyünk le úgy a pályáról,hogy húzzuk a pitsánkat,mert a biró leléptette a barcát? Kiállitotta busquetset,alvest vagy azokat akik olyan sokszor megérdemelték volna,de nem történt meg.Nem hiszem hogy ez mostanában el fog jönni.
Ahogy pepe arcát taposták,arra lehet gondolni,ez hány meccset érhet ha ezt mi tesszük? 10? vagy csak 5-6? Másnak nem hiszem hogy fog.
JM-nak is kurva sok dologban igaza volt....és az a jó ezekben,már ha ez jó....hogy ezeket nem tőlük hallom életemben először,hanem már előttük is tökélesen igy láttam.
Már franco miatt is mi voltunk a kegyvesztettek mindenhol,holott egy szarházi , félhazug, fele sem igaz mese az egész,és a számok ezt igazolják,de ez persze nem elég.
Nem tudom miért lettem pont real drukker...hiszen világ életemben a hazudozás,az igazságtalanság ellen lázadtam....illetve tudom,mert amikor realos lettem,akkor is igaztalanul,becstelenül támadták a klubot,és úgy állitották be,mint egy rozoga szart........1999ben. Két BL győzelem között,sivalkodva,erőltetett álröhögésekkel....a média leszólta mindennek a klubot,és én erre lettem figyelmes,ez volt számomra a kiinduló impulzus feléjük,hogy kik ezek,akikről ennyire alázóan,közönségesen tud egy szimpla semleges drukker,vagy a média beszélni,irni.........ez a real madrid. A klubok klubja. Minden foci etalonja. A győztes.....akinek minden győzelme,sikere fáj a többségnek,és őket megverni a legnagyobb dicsőség a világon.
Szeretem ezt a klubot. Ilyen vagyok emberként is,őszinte,becsületes.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 24., hétfő 21:16
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 24., hétfő 20:26
HozzászólásSzerző: adamzz » 2014. március 24., hétfő 19:59
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 24., hétfő 19:40
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. március 24., hétfő 18:56
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 24., hétfő 18:53
Ancelotti korrekten nyilatkozott...örültem is neki, hogy nem kezdett el vádaskodni, mert abból csak mi jövünk ki rosszabbul...sajnos Ronaldo és Ramos is túl buta volt és kinyitották a szájukat...még ha igazat is mondtak, jól kibabráltak most a csapattal, mert min. 3 meccset fognak kapni mindketten...nmate írta: Ilyet akkor se mondunk. Ezzel csak jobban hergelünk, csak mi szívjuk meg. Ancelotti jó úton kezdett elindulni: szépen kussban tenni tovább a dolgunkat, aztán egyszer el fogjuk őket verni, mint a büdösrománisten. Aztán lehet jönni az álszent nyilatkozatokkal.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 24., hétfő 17:21
R.M.C.F írta:Ronaldo nyilatkozata meg rémes,
Viszont igaz.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 24., hétfő 17:12
Ne aggódj, a kupadöntőn meglesznek csapkodva, én a tegnapi meccsel minden sportszerűségem(már amennyi maradt még az elmúlt évek után) megfogtam és belevertem a WC ajtóba...Az a legdurvább, hogy akárhányszor a Real Madrid javára tévednek csak a nagyon vakok tagadják, Cé tizije kamu volt ezt mindenki elismeri, a tavalyi Nani kiállítás kamu volt ezt is mindenki belátta...De ezek a kis picsák egyszerűen mindent kimagyaráznak, soha ismétlem SOHA nem volt olyan ,hogy igen itt nekünk fújt a bíró...Kislányok mind,gerinctelenek, Adebayor jól összefoglalta ezt 2011ben...Toti írta:én amúgy ezekután már esküszöm nem is leszek kíváncsi a kupadöntőre.
h megint agyfaszt kapjak? tök egyértelmű, h mi lesz.
piros + tizi kombó garantált oda.
bár ezután a meccs után, ha megint elmerik játszani majd... egy kupadöntőn... de nyílván elmerik. miért ne mernék? 6-7 éve ez megy megállás nélkül.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. március 24., hétfő 16:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 24., hétfő 13:54
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 24., hétfő 13:39
Amit kiemeltem, engem is az idegesít legjobban. Ma már nem egy emberrel beszéltem, és mind azt mondták, hogy jobb volt a Real és, hogy megérdemelték volna a győzelmet. Mindenki jön, hogy nagyon-nagyon régen látták ilyen jól játszani a Realt, és, hogy kár, hogy a bíró belenyúl egy olyan meccsbe amit minimum 10 éve nem láttunk, mert ez 11 vs 11 lett volna a lefújásig, és maradt volna a hajtás, a foci, akkor ez egy piros betűs ünnep lett volna a foci történelmében... Az, hogy ez nem következett be köszönhetjük egy fogalmatlan senkinek. 11 a 11 ellen kikapunk úgy, hogy lefociznak minket egy szavam nem lenne, de nem így történt. Tegnap este óta egy idegbeteg vagyok kb...istimester írta:A nem polkorrekt véleményem a tegnapi meccsről.
A ........................... Barca játékosnak. Kevés dolgot gyűlölök jobban, mint az álszent fairplaykedő szöveget. Martino is lesüllyedt az erkölcsi pöcegödörbe, inkább tolt volna egy sablon nem kommentálom a bíró döntéseit nyilatkozatot. És nem, nem érdekel, hogy pontatlanul és olykor körülményesen játszottunk. Nem nyújtottuk a lehető legjobb teljesitményünket, de 11 vs. 11 ellen nem voltunk rosszabb csapat. Annyira unom már, hogy ki-ki meccsen a katalánok ellen mindig mi szopjuk meg bírók vakságát. Nem érdekel, hogy általánosan gyenge színvonalú a játékvezetés. Mondhatni leszarom. Legalább 3-4 Clásicót fel tudok hozni az utóbbi időszakból, amikor EGYÉRTELMŰEN és DÖNTŐEN minket károsított meg a játékvezetés. Ez a tegnapi piros lap is a kamunak a non plus ultrája, nem is tudom minek nevezzem. Nem az van, hogy egyértelműen fölénk nőttek játéktudásban, mint Ronaldinho 3-0-ja vagy az 5-0-as első Mou meccs folyamán. Ezért idegesit.
Mindenesetre a Barcelona tartozik nekem egy új égérrel.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 24., hétfő 13:25
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 24., hétfő 13:22
Nincs mit hozzáfűzni, teljesen egyetértek és ami vicces, hogy a sok Barca játékos még teszik az agyukat, hogy jól végezte a dolgát meg stb.. Ellent mondanak egymásnak is, de gondolom a következő vereségüknél majd jön a " ezt a bírónak köszönhetik" szöveg. Remélem a kupa döntő nem ilyen kimenetelű lesz és jól seggbe rakjuk őket. Remélem ez a vereség csak jobban feltüzelt minket.istimester írta:A nem polkorrekt véleményem a tegnapi meccsről.
A ........................... Barca játékosnak. Kevés dolgot gyűlölök jobban, mint az álszent fairplaykedő szöveget. Martino is lesüllyedt az erkölcsi pöcegödörbe, inkább tolt volna egy sablon nem kommentálom a bíró döntéseit nyilatkozatot. És nem, nem érdekel, hogy pontatlanul és olykor körülményesen játszottunk. Nem nyújtottuk a lehető legjobb teljesitményünket, de 11 vs. 11 ellen nem voltunk rosszabb csapat. Annyira unom már, hogy ki-ki meccsen a katalánok ellen mindig mi szopjuk meg bírók vakságát. Nem érdekel, hogy általánosan gyenge színvonalú a játékvezetés. Mondhatni leszarom. Legalább 3-4 Clásicót fel tudok hozni az utóbbi időszakból, amikor EGYÉRTELMŰEN és DÖNTŐEN minket károsított meg a játékvezetés. Ez a tegnapi piros lap is a kamunak a non plus ultrája, nem is tudom minek nevezzem. Nem az van, hogy egyértelműen fölénk nőttek játéktudásban, mint Ronaldinho 3-0-ja vagy az 5-0-as első Mou meccs folyamán.
Mindenesetre a Barcelona tartozik nekem egy új égérrel.
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. március 24., hétfő 13:16
HozzászólásSzerző: Munki_ » 2014. március 24., hétfő 12:42
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 24., hétfő 11:15
Tudtommal az utolsó fordulóban egy időben van minden meccs, szóval ha esetleg minden így maradna mint most akkor a barcának hozni kell a meccset az atletivel. De az atleti lekopik mostmár, bilbaoban ők is megégnek hétvégén. A barcára kell figyelnünk mert vérszemet kaptak most, nekünk meg lesz három pokoli nehéz meccs idegenben a sevillával, sociedaddal és a valladoliddal. Jöhet a régi Capello féle szöveg, 9 döntőt kell megvívnunk.Az utolsó fordulót ne nagyon számítsátok bele...ott tuti olyan eredmény születik ami számunkra kedvezőtlen. Viszont sajnos már nincs kezünkben a sorsunk mert az Atletico vezeti a tabellát.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 24., hétfő 11:09
Ronaldo nyilatkozata meg rémes,
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem