HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 24., hétfő 16:11
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 24., hétfő 16:09
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 24., hétfő 16:07
marcan van egy video. azt nézd meg.Egyébként ott az a Pepe-Fabregas-Busquets féle eset mi volt? Mert a visszajátszások alapján nem igazán sikerült megfejtenem, hogy ki kezdte a kakaskodást és miért.![]()
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 24., hétfő 16:03
Valahogy így, fejben nem voltak elegek Ronaldóék most. Tényleg ott volt az esély, összezuhantunk a két bekapott gól után, meggyőződésem, hogy ha itt kapunk még egy gólt, akkor otthon tartjátok a három pontot.hehe írta: nekem személy szerint a faszom tele van, hogy már bőven 1 milliárd euro fölött vagyunk játékosokba ölt pénzek tekintetében, de még mindig nem úgy megyünk fel a pályára, hogy megbaszunk mindenkit. 2:1-nél és 3:2-nél is látszott a katalán fejeken, hogy megtörhetők, megalázhatók. akkor kellett volna megnyomni, akkor kellett volna betörni őket, hogy elpusztitsuk végre ezt a biszembaszom csapatot fejben.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 24., hétfő 15:52
Igen volt ilyen 2 is... El akarta húzni és beadni. Az más kérdés, hogy nem érte be...Victor írta:ezzel nem teljesen értek egyet, tegnap is legalább 2x csinálta azt, hogy 3 védővel szemben csak meghúzta a labdát az oldalvonal mellett, és szépen ki is vezette aztBale jelenleg ott cseszi el, hogy keveset vállal magára.néha úgy tűnik nekem, nem is tud cselezni, csak a gyorsaságával akar valamit kezdeni.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. március 24., hétfő 15:28
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 24., hétfő 15:25
ezzel nem teljesen értek egyet, tegnap is legalább 2x csinálta azt, hogy 3 védővel szemben csak meghúzta a labdát az oldalvonal mellett, és szépen ki is vezette aztBale jelenleg ott cseszi el, hogy keveset vállal magára.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. március 24., hétfő 15:19
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 24., hétfő 15:19
Nem sok köze a mostani témához és nem is vitázni akarok, mert most kivételesen igazat adok neked mindenben csak ezzel nem---->hehe írta:az almát hasonlitod az eperrel.
Örülök, hogy ezt látod, de akkor Bale miért volt elővéve aki sérűlten volt erőltetve nulla előszezonnal!?
marcelo bebizonyitotta, hogy a világ legjobbja tud lenni a posztján és tökéletesen illeszkedik a focinkba, sőt, ő a kulcsember, amikor létszámfölényt és kreativitást akarunk kialakitani.
bale-től én még többet szeretnék látni, tegnap nem csinált semmi extrát, meg hát ő eleve kanyarban nincs pl technikai tudásban, illetve latinos foci tekintetében egy marcelohoz képest.
de most nem tudom hogy jön ide bale és miért erről vitázunk.
Összességében igazat adok a többiben. Ronaldo is totál feltoszta az agyam... Volt nem egy olyan szitu, hogy ha felnéz és átemeli a másik oldalra Balenek tiszta helyzet mert a kutya nem volt a közelébe 15m-es körzetbe, de ő nem mert ő CR és inkább neki áll cselezgetni 3-4 embert... Ramost nagyon csípem, mert hihetetlen jó védő. A baj az, hogy fejben néha összeomlik, és ami ennél is nagyobb baj, hogy sok esetben olyan meccseken amiken nem kéne. Az egy másik dolog, hogy lehet ha a PL-ben rúgná a bőrt szerintem fele ennyi pirosa meg sárgája lenne...hehe írta:- nem akarok birozni, faszfejű barcások, idióta céronaldo nem tudom minek pofáznak a biróról sajtótájékoztatón vagy twitteren. mindenki látta (már elsőre, élesben, lassitások nélkül is!), hogy céronaldoé nem volt tizenegyes, ráadásul sárgalapot lehetett volna neki adni szimulálásért. xabit iniesta beszopatta kötőbe, az nem kérdés, hogy tizi. neymaré megint nem volt. de ugyanott vagyunk, hogy akkor meg 3:2-re kapunk ki.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 24., hétfő 15:06
oké, értem.http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... arcelona-2
teljes meccs videók, az elsőt nézd, és ott ugye a másodikat, mert az a 2. félidő.
11:10 után kezdik el ismételni az esetet, tisztán látszik, hogy Alves a jobb lábával megakasztotta CR bal lábát, nézd vissza
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 24., hétfő 15:05
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. március 24., hétfő 15:02
http://livefootballvideo.com/fullmatch/ ... arcelona-2hehe írta:neked is, Victornak is mondom, hogy meggyőzhető vok, volt már bennem sör is, de én szemből a lassitásból úgy láttam, hogy céronaldo lábát eltalálták, de ő is jókorát homoritott. ha minden ilyen kontaktot befújnának, akkor meccsenként 7-8 tizi lenne meg 5 piroslap legalább.CR szituja egyértelmű szabálytalanság, csak a tizenhatoson kívül volt. Sárga védőnek és szabi nekünk.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 24., hétfő 14:57
az almát hasonlitod az eperrel.
Örülök, hogy ezt látod, de akkor Bale miért volt elővéve aki sérűlten volt erőltetve nulla előszezonnal!?
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. március 24., hétfő 14:51
Nem is szidta igazán senki, csak ahhoz hogy a legjobb csatárok között emlegessék, vagy hogy a vezetők és szurkolók elégedettek legyenek vele, pont az ilyen meccseken kellene a helyzeteket a lehető legnagyobb százalékban kihasználni.Matt009 írta: Benzema volt az, aki kivégezhette volna őket, de azt hiszem, hogy nem érdemes pont most őt szidni
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 24., hétfő 14:48
Örülök, hogy ezt látod, de akkor Bale miért volt elővéve aki sérűlten volt erőltetve nulla előszezonnal!?hehe írta:örülök, hogy te tudod hogy hogy kell visszajutni a csúcsra jópár hónap kihagyás után versenysportban. mert ugye mindenkinek rögtön sikerül, mintha fifáznál.Kerlon írta:Elég régen voltak azok a súlyos sérülések és már elég régóta várunk a jó Marcelonkra.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 24., hétfő 14:42
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 24., hétfő 14:39
neked is, Victornak is mondom, hogy meggyőzhető vok, volt már bennem sör is, de én szemből a lassitásból úgy láttam, hogy céronaldo lábát eltalálták, de ő is jókorát homoritott. ha minden ilyen kontaktot befújnának, akkor meccsenként 7-8 tizi lenne meg 5 piroslap legalább.CR szituja egyértelmű szabálytalanság, csak a tizenhatoson kívül volt. Sárga védőnek és szabi nekünk.
[/Benzema:quote]nem szidtam, pusztán ha képes volt emelni a teljesitményén, akkor én is emelem az elvárásaimat. persze, hogy nincs százas csatár, de ha csak egyet belő a 3 kihagyottból, akkor még faszább.
céronaldo: pont itt jön be az ego, mert vagy nem meri mondani neki senki, vagy hiába mondod neki, úgyse érti meg, mert kikvagytoktiénjobbantudom
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. március 24., hétfő 14:33
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 24., hétfő 14:33
örülök, hogy te tudod hogy hogy kell visszajutni a csúcsra jópár hónap kihagyás után versenysportban. mert ugye mindenkinek rögtön sikerül, mintha fifáznál.Kerlon írta:Elég régen voltak azok a súlyos sérülések és már elég régóta várunk a jó Marcelonkra.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 24., hétfő 14:30
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem