Egyetértek, nálam ti vagytok a fő esélyesek továbbra is, a felvázolt könnyebb sorsolás miatt (bár ki tudja, mikor jön egy botlás egy olyan csapat ellen, akit alapesetben simán vernétek), pláne, hogy mi még az Atléticóval is összefutunk majd a végén...Victor írta:továbbra is tartom, hogy meglehet még a bajnokság, bár nagyon hibáznunk nem szabad.
ami szerintem necces lesz, az a most következő sevillai kiruccanás, majd egy kötelező rayo elleni hazai meccs utáni párharc a sociedad otthonában, esetleg a valladolid elleni találkozó szintén idegenben. hazai meccseket (rayo, almeria, osasuna, valencia, espanyol) mindenképp hozni kell, de szerintem a vízválasztó a sevilla elleni és a sociedad elleni meccs lesz.
ne felejtsük el, a barca és az atletico egymás ellen játszik a bl-ben, lefáraszthatják egymást, plusz a barca megy az espanyolhoz és a villarrealhoz is, ami azért nem lesz egyszerű nekik, az atletico pedig pályára lép a bilbao, a getafe, a valencia és a levante otthonában is, ahol biztos vagyok, hogy pontokat fognak hullajtani, szóval nem reménytelen a helyzetünk.
aki nem olvasná a facebookunkat, itt a teljes hátralévő meccsek sora a három bajnokesélyes szemszögéből
Ráadásul szerintem a tegnapi vereség is ösztönző, motiváló hatással lehet Ronaldóékra.
Érdekes hetek elé nézünk, az biztos.