csak úgy inzagisan 3 méterről

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. március 26., szerda 20:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 26., szerda 20:01
Szerintem meg kőkemény, szoros meccs lesz, amit most mi húzunk be épphogy. Majd a bírók segítenek...Remy írta:Két forgatókönyvet tudok mára elképzelni. Vagy idegből bezúzzuk őket, és lesz kb 0-4, vagy kikapunk. A legnagyobb kérdés, hogy Carlo mennyire tudta helyrerakni a csapatot fejben.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 26., szerda 19:34
HozzászólásSzerző: Kyller » 2014. március 26., szerda 15:12
Vagy játszunk egy szar 0-0-át...Remy írta:Két forgatókönyvet tudok mára elképzelni. Vagy idegből bezúzzuk őket, és lesz kb 0-4, vagy kikapunk. A legnagyobb kérdés, hogy Carlo mennyire tudta helyrerakni a csapatot fejben.
Kemény meccs lesz. Jó lenne, ha az elején betalálnánk, az nagyon sokat segítene a játékosoknak.
HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. március 26., szerda 14:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. március 26., szerda 14:26
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 26., szerda 14:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 24., hétfő 19:52
Szerintem meg a dortmund ellen sima lesz a dolog, a bajnokságban viszont most vért pisálós, szar játékos meccsek lesznek, amelyeket be kell húzni, nincs mese. De a rutin az ilyen meccsekkel kapcsolatban már megvan.hunmadridista írta: A Dortmundi meccs nem lesz annyira sima, mint azt sokan jósolják. Nagyon fel fogják szívni magukat, a sok sérültjük ellenére is. Hazai pályán mindenesetre nyerni kell majd, hogy meglegyen.
A Sevillának, valamint a Sociedadnak pedig nemhiszem, hogy rúgunk majd 5-öt, nehéz meccsek lesznek azok is, ennek ellenére hozható mind.
Bár szerintem a sorsunk a kövi 4 fordulóban eldől...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 24., hétfő 19:43
A Dortmundi meccs nem lesz annyira sima, mint azt sokan jósolják. Nagyon fel fogják szívni magukat, a sok sérültjük ellenére is. Hazai pályán mindenesetre nyerni kell majd, hogy meglegyen.ateeemadrid írta: hát egy gyengélkedő dortmund elleni BL negyeddöntő nem kéne, hogy befolyásolja a bajnokságot.
meg kell verni a Sevillát és a Sociedadot idegenben. ez a 2 nehéz meccsünk lesz összesen, nehogymár ezekre ne lehessen összeszedni magunkat.
rúgni kell mind2 csapatnak 5öt, úgy hogy 100%on pörgünk, a többi meccs meg félgőzzel is meglesz.
egyértelműen mi vagyunk a legjobb helyzetben, élni kell vele. ennyire egyszerű.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 24., hétfő 19:26
Csak akkor arra is fel lehet készülni, hogy ugrik az aranycipő is meg a Pichichi...Csabi írta:Ne aggodj, Ronaldo mar sok vizet nem zavar, elmeszelik ot par meccsre, majd az utolso fordulokban visszater.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. március 24., hétfő 18:51
hát egy gyengélkedő dortmund elleni BL negyeddöntő nem kéne, hogy befolyásolja a bajnokságot.hunmadridista írta:Szerintem fogunk mi még pontokat veszíteni...nagyon nehéz lenne végigtolni a maradék 9 meccset hiba nélkül, főleg BL-el, meg kupadöntővel karöltve...
Az Atletico is szerintem fog pontokat hullajtani...a Barcában már nem érzem a pontvesztést, főleg, hogy nekik a legkönnyebb a sorsolásuk a 3 nagy közül és a tegnapi győzelem valószínűleg óriási löketet adhatott nekik. Ennek ellenére valószínűleg az utolsó 3 fordulóban dől el a Liga sorsa...remélhetőleg nem az utolsóban, mert ott lesz a Barca-Atletico...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 24., hétfő 18:46
HozzászólásSzerző: kimber » 2014. március 24., hétfő 17:10
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 24., hétfő 16:22
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 24., hétfő 13:57
Egyetértek, nálam ti vagytok a fő esélyesek továbbra is, a felvázolt könnyebb sorsolás miatt (bár ki tudja, mikor jön egy botlás egy olyan csapat ellen, akit alapesetben simán vernétek), pláne, hogy mi még az Atléticóval is összefutunk majd a végén...Victor írta:továbbra is tartom, hogy meglehet még a bajnokság, bár nagyon hibáznunk nem szabad.
ami szerintem necces lesz, az a most következő sevillai kiruccanás, majd egy kötelező rayo elleni hazai meccs utáni párharc a sociedad otthonában, esetleg a valladolid elleni találkozó szintén idegenben. hazai meccseket (rayo, almeria, osasuna, valencia, espanyol) mindenképp hozni kell, de szerintem a vízválasztó a sevilla elleni és a sociedad elleni meccs lesz.
ne felejtsük el, a barca és az atletico egymás ellen játszik a bl-ben, lefáraszthatják egymást, plusz a barca megy az espanyolhoz és a villarrealhoz is, ami azért nem lesz egyszerű nekik, az atletico pedig pályára lép a bilbao, a getafe, a valencia és a levante otthonában is, ahol biztos vagyok, hogy pontokat fognak hullajtani, szóval nem reménytelen a helyzetünk.
aki nem olvasná a facebookunkat, itt a teljes hátralévő meccsek sora a három bajnokesélyes szemszögéből
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. március 24., hétfő 13:14
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. március 24., hétfő 12:51
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 24., hétfő 11:04
Egymás elleni eredmény miatt sajnos a Barca és az Atletico is előnyben van velünk szemben...tubatibi írta:Egymás elleni eredmény, ezért nemjó nekünk a pontegyenlőség.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 24., hétfő 10:28
HozzászólásSzerző: forrest6 » 2014. március 24., hétfő 10:25
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem