De sajnos az egymás elleni eredmény számít és abban jobb az Atletico, csak úgy, mint a Barca. Ha így maradna az állás, nagyon kíváncsi lennék az utolsó fordulóraJester írta:Amúgy a tabellát a jobb gólkülönbség miatt továbbra is ti vezetitek.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. március 24., hétfő 9:40
De sajnos az egymás elleni eredmény számít és abban jobb az Atletico, csak úgy, mint a Barca. Ha így maradna az állás, nagyon kíváncsi lennék az utolsó fordulóraJester írta:Amúgy a tabellát a jobb gólkülönbség miatt továbbra is ti vezetitek.
HozzászólásSzerző: Jester » 2014. március 24., hétfő 9:32
HozzászólásSzerző: delPotro » 2014. március 24., hétfő 9:21
Légyszíves az én nevemben ne mondj semmit. Én nem csaptam az asztalra, nem fröcsögtem akkor sem amikor kívül faultolták a Ronaldót. Bár ezt ugye vagy hiszed, vagy sem. Mindenesetre a helyzeti előny még mindig nálatok van.Anthony írta:Persze, amikor nyertek akkor semmi gond.delPotro írta:Az el classicokon nem lehet egyszerű bírásokodni. Mindkét gárdában vannak jócskán színészek, reklamálnak mintha muszáj lenne, sőt alattomos emberke is van mindkét oldalon. Szerintem lehetetlen egy ilyen meccset hiba nélkül lehozni. Mindig voltak hibák, lesznek is. Láttam a meccset, megvannak a véleményeim bizonyos szituációkról, de még mindig nem értem (legyen az madridista vagy akár barcás) hogy miért kell ezzel ilyen szinten foglalkozni? Volt ide is, oda is tévedés. 1 pont az előny, meg kell tartani.
Fordított esetben csaló madrid, másképp nem tudnak nyerni, franco a hibás, blablabla
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. március 24., hétfő 9:17
Persze, amikor nyertek akkor semmi gond.delPotro írta:Az el classicokon nem lehet egyszerű bírásokodni. Mindkét gárdában vannak jócskán színészek, reklamálnak mintha muszáj lenne, sőt alattomos emberke is van mindkét oldalon. Szerintem lehetetlen egy ilyen meccset hiba nélkül lehozni. Mindig voltak hibák, lesznek is. Láttam a meccset, megvannak a véleményeim bizonyos szituációkról, de még mindig nem értem (legyen az madridista vagy akár barcás) hogy miért kell ezzel ilyen szinten foglalkozni? Volt ide is, oda is tévedés. 1 pont az előny, meg kell tartani.
HozzászólásSzerző: delPotro » 2014. március 24., hétfő 9:13
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 24., hétfő 9:10
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 24., hétfő 9:07
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. március 24., hétfő 9:03
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. március 24., hétfő 9:01
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. március 24., hétfő 8:44
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 24., hétfő 8:39
nem volt annyira látványos dolog, de ahhoz pont elég, hogy neymar köszönje szépen, és elessen, a bíró meg be is fújta.
ha pedig megadja, akkor piros lap, mert már csak lopez volt a brazillal szemben.
szerintem ez inkább ramos hülyesége volt, mintsem a játékvezető szarvashibája.
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. március 24., hétfő 8:32
tehát gyengék fejben, te magad is leírtad hogy többek között miért.sander írta:Miért lennénk fejben gyengék ?Nagyon jó meccset játszottunk addig amíg Ramost ki nem állították. Rúghattunk volna akár 5-6 gólt is. Benzema ha egy kicsit jobb napot fog ki akkor körülbelül 20 perc alatt lő egy mesterhármast. Ha meg még egy kicsit összeszedi magát akkor meg gólkirály lett volna tegnap belőle....Az az igazság hogy Ramos kiállításánál megtört a csapat
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. március 24., hétfő 8:15
A talalkozo elejen kis ideig neztem a birot es mar akkor lattam rajta hogy ma gyenge lesz. Tiszta piros volt a feje, latszott rajta hogy be van tojva es hogy mennyire izgul.'shutterisland írta:nem volt a helyzet magaslatán a játékvezetői hármas.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 24., hétfő 8:09
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. március 24., hétfő 7:59
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. március 24., hétfő 7:01
HozzászólásSzerző: sander » 2014. március 24., hétfő 5:43
Mike írta:olyan szinten gyengék vagyunk fejben, hogy csoda hogy a cipőjét be tudja kötni pár ember egy ilyen komolyabb meccs előtt.
És még annyit hozzá fűznék a meccshez hogy szerintem sokkal jobbak voltunk mind a Barca. És számomra Di Maria is nagyot lépett előre. Nagyon jól játszott az első félidőben és megadta azt a pluszt amit vártunk tőle. Carloval is meg vagyok elégedve mert szerintem jó kis taktika volt ez. Talán annyi volt a baj hogy sokszor nagyon magunkra húztuk a Barcát. De ettől függetlenül ez a meccs most nem Carlon ment el. És szerintem nem is rajtunk.....hát könnyen lehet, hogy megint itt a válasz rá, a kiegyensúlyozott, stabil teljesítmény alapjáraton a legfontosabb, még mindig ti vagytok a legnagyobb esélyesek annak ellenére is, hogy a 12-ből 1 pontot szereztetek meg az atletico és barca elleni meccseken.
ezek a meccsek is fontosak, sőt, de köbö semmit nem érnek, ha az itt megszerzett pontokat vagy előnyt ilyen granadák meg valladolidok ellen elbukja az adott csapat.
ebben az esetben meg már csak szépségtapasz, hogy jajj, nyertünk mind a két klasszikuson, a 38 meccsre osztják a bajnoki címet.
HozzászólásSzerző: realcamp » 2014. március 24., hétfő 5:15
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 24., hétfő 0:24
A Barcelona ezzel a győzelemmel óriási lökést kapott, ők már szerintem nagyon nem fognak botlani. Az Atleticoban benne van a hibázás, de messze nem annyi mint azt sokan gondolják, nagyon kiegyensúlyozottak, nem mellesleg most vezetik a tabellát is, ez is hajtja őket.Remy írta:Hétvégén Espanyol - Barca és Bilbao - Atletico
Espanyol és a Bilbao is kedden játszik. A barca - Atletico meg szerdán, majd szombaton lesznek a meccseik. Kemény hetük lesz, és egyáltalán nem adnám oda a 3 pontot a két riválisnak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 24., hétfő 0:22
Jelenlévő fórumozók: 52 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem