Toti írta:én amúgy ezekután már esküszöm nem is leszek kíváncsi a kupadöntőre.
h megint agyfaszt kapjak? tök egyértelmű, h mi lesz.
piros + tizi kombó garantált oda.
bár ezután a meccs után, ha megint elmerik játszani majd... egy kupadöntőn... de nyílván elmerik. miért ne mernék? 6-7 éve ez megy megállás nélkül.
Ne aggódj, a kupadöntőn meglesznek csapkodva, én a tegnapi meccsel minden sportszerűségem(már amennyi maradt még az elmúlt évek után) megfogtam és belevertem a WC ajtóba...Az a legdurvább, hogy akárhányszor a Real Madrid javára tévednek csak a nagyon vakok tagadják, Cé tizije kamu volt ezt mindenki elismeri, a tavalyi Nani kiállítás kamu volt ezt is mindenki belátta...De ezek a kis picsák egyszerűen mindent kimagyaráznak, soha ismétlem SOHA nem volt olyan ,hogy igen itt nekünk fújt a bíró...Kislányok mind,gerinctelenek, Adebayor jól összefoglalta ezt 2011ben...
Innentől kezdve szarok a sportszerűségre, toljon minket az UEFA a BL döntőig, nyerjük meg egy kamutizivel, verni fogom a mellkasom az összes majomnak, Pepe randalírozzon nyugodtan a kupadöntőn, kacagni fogok, úgyis akármit csinál ő egy vadállat marad akkor adjon is rá okot...Mindig megpróbálok sportszerű maradni ha a barcelonáról van szó ,de gyenge vagyok a gyűlöletem egyszerűen mindent elmos ha erről a garnitúráról van szó, mert ezek kislányok ahogy a szurkolóik többsége mert az az 1-2 kivétel aki akad az mind a VanGaal-Rijkaard érából való...
Tiltsák el Cét egész szezonra feküdjünk rá a Bl-re meg a kupára...Én büszke vagyok a csapatra mert vereség semmiképpen nem volt benne a meccsben Neymar bukfencéig, egy nagyon jó meccs volt két jó csapattal(mind2nél voltak hibák is) 2-2 akciógóllal aztán a bíró inkább 11es párbajt akart...
Soha nem fogom elismerni ezt a Barcelona-t hiába voltak a legjobbak 2009-2011ig mindig kulcsmomentumokban kapták a bírói segítséget,BL elődöntőkben,Classicó-kon, Kupa elődöntőkben...Ők se ismerik el a se Cr-t se a Real Madridot semmit, egy nagy kamu az egész banda az utánpótlás maszlaguktól az adócsalásokig...És ez a vereség csak még jobban erősít abban ,hogy a Real Madrid az én csapatom nem választottam hibásan, biztos vagyok benne ha 2010ben kezdtem volna el focit nézni akkor is okádnom kéne az egész mesqueunclub hazugságoktól...
Elnézést de ez kijött belőlem...

A csapatnak meg hajrá, jött egy pofon(sőt egy gyomros), szerintem nagyon jókor, bedaráljuk ezt a másfél hónapot és a végén mi nevetünk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams