HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 24., hétfő 0:22
majdnem minden évben összedurrantam valakivel vagy fb-n, vagy az eurobarcán, vagy valahol, mikor az volt a téma, hogy mennyit számítnak a "nagy meccsek" a bajnokságban, és mennyit a többi 30 akárhány kis- és középcsapatok elleni találka.
hát könnyen lehet, hogy megint itt a válasz rá, a kiegyensúlyozott, stabil teljesítmény alapjáraton a legfontosabb, még mindig ti vagytok a legnagyobb esélyesek annak ellenére is, hogy a 12-ből 1 pontot szereztetek meg az atletico és barca elleni meccseken.
ezek a meccsek is fontosak, sőt, de köbö semmit nem érnek, ha az itt megszerzett pontokat vagy előnyt ilyen granadák meg valladolidok ellen elbukja az adott csapat.
ebben az esetben meg már csak szépségtapasz, hogy jajj, nyertünk mind a két klasszikuson, a 38 meccsre osztják a bajnoki címet.
a meccsről nem fogok regényt írni.
2-1-nél az akadozó streamek miatt a második félidőig kinyomtam, annyi kellett, hogy ne kapjak idegösszeroppanást a védelmünk és a rohadt diavetítős streamelés miatt.
örülök, hogy nyertünk, örülök, hogy 4-et rúgunk a bernabeuban, örülök messi rekordjának, viszont csalódott vagyok, hogy kaphattunk volna mi is 6-7 gólt akár, és csalódott vagyok a miatt, hogy ilyen védelemmel nem lehet majd bl-t nyerni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
'shutterisland 2014. március 24., hétfő 0:26-kor.