varane játszik majd ramos helyett - ami talán nem is hátrányrevolver írta:Kemény lesz a pad a Sevilla ellen. Casillas, Coentrao, Illarra, Casemiro, Morata

illarra meg jön majd, a többiek időthúzni.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. március 23., vasárnap 23:46
varane játszik majd ramos helyett - ami talán nem is hátrányrevolver írta:Kemény lesz a pad a Sevilla ellen. Casillas, Coentrao, Illarra, Casemiro, Morata
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. március 23., vasárnap 23:36
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 23., vasárnap 19:04
Igen, csak eddig mindig azzal takaróztunk, hogy "na majd most tuti kipukkadnak" és ez megy november óta és lám...azóta is tapadnak, ma akár még előzhetnek is...továbbra sem írnám le őket...tudom valószínűleg nem lesznek bajnokok, de Simeone nagyon masszív és harcos csapatot pakolt össze...a végéig ott lesznek...szerintem.MyStiQ írta:Várj még azzal hunmadridista.![]()
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 23., vasárnap 18:46
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. március 23., vasárnap 18:43
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 23., vasárnap 18:38
HozzászólásSzerző: Acho » 2014. március 23., vasárnap 17:57
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. március 23., vasárnap 17:47
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. március 23., vasárnap 17:36
Szerintem egy Real Madrid győzelem is nagyon szép lenne.dannen írta:legszebb az lenne, ha bukna ma az atletico
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 23., vasárnap 17:00
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. március 23., vasárnap 16:49
HozzászólásSzerző: longhair » 2014. március 21., péntek 22:50
Csalódott lennék, ha nem húznánk be valahogy a meccset. Értem én, hogy fel tudják magukat szívni 1-1 rangadóra, de perpill jobbnak érzem a Realt és ennek ki kell jönnie. Maximális koncentrációt várok el mindenkitől. Akkor lehetünk bajban, ha a helyzeteinket nem értékesítjük megfelelő százalékban. Egyszerűen ez most egy meccslabda a bajnokságra nézve. És ezt azért is gondolom így, mert az Atleticónak nagyon húzós a programja. Bilbao, Barca, Villareal, Barca, Getafe egymás után és még előtte lesz nekik egy Betis is idegenben amit annyira nem érzek fixnek, hiába tök utolsók. Valami égi csoda kellene ahhoz, hogy ne hullajtsanak pontokat a bajnokságban.hunmadridista írta:A hétvégi Klasszikus sok dolgot átrendezhet és átírhat, addig nem is vonnék le messzemenő következtetéseket a továbbiakról...egy esetleges vereség minket még vissza is vethet...egy győzelem pedig sokáig repíthet...én mégis X szagot érzek
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. március 21., péntek 21:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 21., péntek 21:01
HozzászólásSzerző: longhair » 2014. március 21., péntek 20:57
A következő két hétben sok minden eldőlhet, főleg a bajnoki cím sorsa és így egyben az, hogy mennyire szentelhetünk külön figyelmet a BL-nek. Ezt az 5 meccset 200%-on kell lepörgetni, pláne, hogy elnézve a sorsolást, simán el tudom képzelni, hogy az AtMa véglegesen leszakad tőlünk, és a Barca is jelentős hátrányt szedhet össze ha megverjük őket vasárnap. Talán a Rayo ellen lesz lehetőség pihizni, de ott is csínján, nem lenne szép pont velük szemben pontokat bukni.Ha most hétvégén kiváló vagy elfogadható eredményt érünk el, akkor a sorsolást elnézve szerintem jók vagyunk!
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. március 21., péntek 20:45
Hát lesznek itt szép sorozatok, Atléticónak a Bilbao-Barça-Villarreal-Barça, nekünk a kupadöntő és az utána következő pár meccs, amennyiben kiejtjük az AtMát... Nektek könnyebb dolgotok lesz, ahogy nézem, a két Dortmund-meccs közötti San Sebastián-i kirándulás mondjuk necces lehet, de Rayo, Almería, Valladolid (?), Osasuna, egy gyenge Valencia, Celta, Espanyol...madridronie írta:Na akkor íme a még hátralévő szereposztás:
HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. március 21., péntek 20:35
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 20., csütörtök 14:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 18., kedd 20:52
Csak a szokásosCsabi írta:akkor ez megint egy jó hülye vitaindító téma volt, mert
a, nem tetted hozzá, hogy a bajnokságban
b, nem csak a bajnokság létezik
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 18., kedd 16:40
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem