HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 23., vasárnap 23:38
Kitűnően focizott a barcelona,a szezon legjobb meccsét hozták le,megérdemelték a győzelmet,szinte hiba nélkül nyomták fel az ütempasszokat,amik pontosak és gyorsak voltak,oldalról jól indultak be,nagyon akartak(jobban mint mi),nem ismertek elveszett labdát. Az érdekelne ,hogy messi hány olyan gólt szerzett a barcában a kb 400ból,amikor nem tudatosan,hanem szimplán visszapattanik szerencsésen hozzá a labda? 100? De emellett csúcs a faszi....mit akart ma is,ezt nem hiszem el. Neymar egy vicc,bár ha úgy vesszük megetette a birót,igy ez el is döntötte a meccset,de akkor is,nem szeretem az efféléket, dobálja magát minden létező alkalommal,ritka antipatikus fiatalember. Fabregas gyenge volt, Iniesta viszont veszélyes volt mindig,megvolt a sebessége,jók voltak a megindulásai......őszül szépen,a korban benne lesz ő is,és akkor megint egy méregfog kiesik majd xavi után.Már csak messit kell megvárnunk.....hurrá.
Ez a Tata úgy néz ki,mintha elton john rokona lenne.
A biróval nem foglalkozom. Olyan volt amilyen. Nem rajta múlt,a két csapat között ma a hozzáállás,figyelem és az akarat döntött.
Mi sajnos egy gyengét produkáltunk,rengeteg pontatlanság, és a fő probléma,elöl egy támadás épités alatt,könnyelmű labdaeladások. Sok,nagyon sok könnyelműen eladott labda,a barca minden labdát megbecsül,odafigyel a passzaira,becsüli ha eljut valahová a pályán és nem adja el könnyedén,hanem próbál pontosan,jól adogatni,helyzetbe hozni társakat.
Carvajal elég gyenge volt,többször is helyezkedési hibát vétett,mégpedig nagyokat,pedig annyira drukkoltam neki,annyit fejlődött ebben az évben,hogy addig el mertem menni,hogy elsőszámú jobb bekknek avanzsáltam a VB-re....persze ki se viszik,de ez most mindegy.
Ramos is beragadt párszor,tőle többet vártam,hibázott többször is,a mostanában stabil védekezésünk,ma ingatag volt.
A 11es szinészet volt,de ez van....a foci ilyen.
Dm amig el nem fáradt jó volt,jól meghúzta a bal szellőt.....de pár pontatlan megoldás ezt beárnyékolta.
Benz jól mozgott,többet mint szokott,akart...ezt várom el,látszott is,hogy a szokásosnál többet került gólhelyzetbe,ez ennek is köszönhető.
Bale és Cr gyenge volt......
Nem ezt vártam,szerettem volna győzni,mert akkor meg lett volna talán a liga. Jobbnak tartom a madridot a barcánál,de ez ma itt,nem jött ki.....
Nincsen amúgy probléma.....menni kell tovább,és nyerni. A sok vészmadárnak itt van most a táptalaj,nekik is meg kell élni valamiből...most károghatnak,mondhatják az okosságokat,és mehet az ekézés,mint ha sok kis hegyi iván lenne.
Grat a barcának,megérdemelték ez ma.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.