Igen..biztosan..1000%...amúgy..
Mourinhoval nyertük volna ezt a meccset..

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 24., hétfő 0:09
Igen..biztosan..1000%...amúgy..
Mourinhoval nyertük volna ezt a meccset..
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. március 24., hétfő 0:05
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 23., vasárnap 23:59
El Unico írta:Szerintem mindharom tizenegyes jogtalan volt. Nem magyarazom meg miert mert nincs kedvem telefonrol leirni,de en ezt egyertelmuen igy latom.
Jobbak voltunk,felalltunk egy-nullrol,a kozonseg fantasztikus volt,hihetetlen szurkolas volt.
Xabi Alonso helyett kellene mar egy Pogba nevu vadallat,vagy Vidal,akik felszantjak a palyat mint ma Di Maria. Ennyit kellene valtoztatni a csapaton. Modric tokeletes a KP-ra,de kell valaki melleje,aki zakatol helyette hogy tudjon a forintos passzokra koncentralni. Cr szar volt ma,a bunteton kivul semmit nem csinalt. Bale legalabb hajtott,kuzdotf es vedekezett,Cr meg azt sem...
Osszessegeben elegedett vagyok, teljesen maskepp es mas felfogasban jatszunk mint Mouval. Jo ez a Real,tanulunk ebbol a meccsbol is,es meg jobbak leszunk! HALA MADRID!
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. március 23., vasárnap 23:58
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 23., vasárnap 23:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 23., vasárnap 23:50
Én is hasonlóan érzemSierra írta: Szerintem meg nem. Egyáltalán nem, mi baszkodtuk el, megint vagy 3 hatalmas helyzet kimaradt, be kellett volna verni őket. Ők is rengeteg hibával játszottak, néha az se tudták melyik rendezvényen vannak, össze-vissza vagdosták ki a labdákat, meg adták oda ajándékba nekünk. De sajnos mi is sokszor csináltuk ezt.
Kétségtelenül a piros lap döntötte el a meccset, én ott éreztem, hogy az x sem lesz meg. Ott 3-3-nál piros lapnál nekik állt a zászló, ha nincs a 2. 11-esük, szvsz akkor is behúzták volna.
De 3-2-nél is ki-ki meccs volt. És teljesen egyenrangú meccs volt. Kár volt így elbaszni, buzi bíró.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. március 23., vasárnap 23:47
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. március 23., vasárnap 23:46
Szerintem meg nem. Egyáltalán nem, mi baszkodtuk el, megint vagy 3 hatalmas helyzet kimaradt, be kellett volna verni őket. Ők is rengeteg hibával játszottak, néha az se tudták melyik rendezvényen vannak, össze-vissza vagdosták ki a labdákat, meg adták oda ajándékba nekünk. De sajnos mi is sokszor csináltuk ezt.R.M.C.F írta:Grat a barcának,megérdemelték ez ma.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. március 23., vasárnap 23:45
Alap szabály, hogy ilyenkor nem a csatár mögött futunk, hanem mellette. Lehet így nem tudjuk szerelni, nem érjük utol, de legalább kiszorítjük, hogy a kapusnak könnyebb legyen fogni a szöget. Erre Ramos elfut keresztben mögötte, Neymar pedig dobta is magát, ahogy megérezte Sergio közelségét. Bosszantó, mert ez egy nagy Barca helyzet volt, és lehet Neymar be is vágta volna, de így a 11-es, piros kombó kivégzett minket.nmate írta:Egyik sem volt tizi, de Ramos ennek ellenére feleslegesen kergette ott már Neymart. Buta voltál kedves Sergio öcsém, akármennyire szeretünk. Jó meccs volt, élveztem.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. március 23., vasárnap 23:44
korrekt,nagyjából így láttam én is.R.M.C.F írta:...
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. március 23., vasárnap 23:42
mert aztán kurvára örülni kell annak amit mutat az eredményjelző. pont azt csinálják egyesek mint a barca mikor kikap: de hááát mi birtokoltuk többet a labdáát..Hagyjad ,hagy sírjanak megérdemlik ,hogy egész szezonban maguk alá szarva-rettegve nézzék a meccseket,
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. március 23., vasárnap 23:42
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 23., vasárnap 23:40
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 23., vasárnap 23:40
R.M.C.F írta:mint ha sok kis hegyi iván lenne.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. március 23., vasárnap 23:40
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. március 23., vasárnap 23:40
HozzászólásSzerző: Laci » 2014. március 23., vasárnap 23:39
Ja, jobbak. Viszont engem az is zavart, hogy jóval többet volt a barcánál a labda....úgy elég nehéz helyzeteket kialakítani, gólokat lőni, ha nincs nálunk a labda.dannen írta:amúgy meg aki szerint szarok vagyunk az se tudom mit nézett. a kiállításig jobbak voltunk, egyedül labdabirtoklásban vert minket a barca, félidőben több helyzetünk volt, a második félidőben meg szó szerint helyzetük se volt a pirosig.
az igaz, hogy nem nyerünk rangadókat de azért nézzük is a meccset, mert nem voltunk rosszak.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 23., vasárnap 23:38
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 23., vasárnap 23:37
Hagyjad ,hagy sírjanak megérdemlik ,hogy egész szezonban maguk alá szarva-rettegve nézzék a meccseket, aztán ha év végén trófeák lesznek büszkén verjék a mellkasukat...Géci írta:
Ti Amùgy miről beszéltek!? 11 emberrel jobbak voltunk, és nem kicsit hanem nagyon... Most jöhetnék a Hegyi féle dumával: a Real győzte le önmagát...
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2014. március 23., vasárnap 23:37
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem