a többi egy szánalmas vicc.
kár hogy a nyamvadt a barcában is játszott.
de ancelotti lesz ebből.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 21., kedd 12:52

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 12:51
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. május 21., kedd 12:51
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. május 21., kedd 12:45
és még jól is elsülhet a dolog.Csabi írta:Felesleges is lenne Mourinhó a padon tartani, de az is felesleges, hogy 2 meccsre felhozzák Torilt. Ha őt nevezné ki, az más tészta.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 21., kedd 12:17

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 21., kedd 11:35
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. május 21., kedd 11:34
pheco írta:Legalább megéltük azt hosszú idő után, hogy 3 évig egy edzője van a csapatnak. Remélem nem kezdődik el most újra az edzőkeringő és jó esetben félévente új érkezik, mert abból akkor megint nem lesz BL jó pár évig. Ancelottit nem tartom rossz edzőnek, mégis csak nyert 2 BL-t a Milannal, plusz egyszer döntőztek. PSG sem játszott alárendelt szerepet a Barca ellen, szóval nem tartom rossz lépésnek a leigazolását. Középpályát remélem rendbe szedi, mert a világ egyik legjobb védelme adott(legalábbis 3 poszton), két nagyon jó kapus adott, Modric adott, CR adott, tehát nincs rossz alapanyag, 3-4 minőségi igazolás és mehet a bugi.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 21., kedd 11:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 11:19
De.Nem ugy van hogy csak ev vegen tavozik??
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 21., kedd 11:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 11:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 11:10
De, elvileg igen. Ez csak egy kérdés volt, most vagy az AS-en, vagy a Marcán.JM-et már felállították? Nem csak szezonvégén köszön le?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 11:08
JM-et már felállították? Nem csak szezonvégén köszön le?Realista24 írta:Egyébként egy szavazáson a többség azt szeretné, ha Toril ülne le a hátralévő két meccsen a padra.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2013. május 21., kedd 11:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 10:54
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. május 21., kedd 10:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 10:49
Figyelj, ha Mourinho elvesztette a tekintély( fogjuk az önfejűségére ), akkor bárki elveszítheti. Sokkal inkább bedobnám Torilt, mint Ancelottit. Nem is értem, hogy ti miért akarjátok ennyire az olaszt. Főleg te, akinek az számít a legjobban, hogy szépen játsszon a csapat. Di Matteo se volt tekintélyes, de összhangba került a csapattal és megoldották. Ennyi kockázat belefér...hehe írta:értem én, de szted lenne tekintélye a nagycsapatnál?
nem hinném.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 21., kedd 10:46
Ha Casillasnél és Ramosnál átmegy a szűrőn, akkor bármi lehet.értem én, de szted lenne tekintélye a nagycsapatnál?
nem hinném.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 21., kedd 10:42

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 21., kedd 10:38
Nem tőlem kérdezted, de az én véleményem az, hogy Toril egész jól szerepel a Castillával. Támadó focit játszat velük, folyik a labda és a tapasztalatlan játékosokkal - bár még a kiesés szele is simogatta őket -, de erős középcsapatot csinált a frissen feljutó csapatából, ahonnét eladtak 2 kulcs játékost és Moratat is kivették félig meddig. Ezenkívül nagyjából ismeri a közeget és talán sok ember örömére bemerné vállalni a fiatalokat is. A világhíres La Masia növendékek is csak 3 ponttal vannak előttük pedig ott már van némi rutin a másodosztályban.hehe írta:miért?Csabi írta:Én meg Torilt akarom látni az első csapat élén... (ha Kloppot nem tudja elhozni)
(amúgy carlo lesz.)
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem